Repülőnapok, haditechnikai rendezvények Magyarországon

• Tetszik
Reactions: gorcsev and zsolti
Valaki volt kint a ligetben?
Holnap ki mennek asszonyt meg sétálgatni, és gondoltam ha már kint van ez a honvédségi mutatvany arra viszem de megéri? o_O

Több tízezren voltak kíváncsiak hétfőn, a budapesti Városligetben a Magyar Honvédség vadonatúj haditechnikai eszközeire...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: zsolti
Nézem a tereszról 830óta a várakozási alatt a gépeket. Közben félszemmel a TVben a közvetítés.
Nem tudom ki ir@nyítja a (szerkesztő? Rendező?) a közvetítési képek/kameraállások adásainak bevágását de az biztos hogy a következő esemény előtt elküldeném egy alapoktatásra...

Holnap ki mennek asszonyt meg sétálgatni,
Eskü azt olvastam, hogy "ki mennék az asszonyt megsétáltatni" :)
9460490eefeb7eb6c1ae_small.jpeg

Nézem a tereszról 830óta a várakozási alatt a gépeket. Közben félszemmel a TVben a közvetítés.
Nem tudom ki ir@nyítja a (szerkesztő? Rendező?) a közvetítési képek/kameraállások adásainak bevágását de az biztos hogy a következő esemény előtt elküldeném egy alapoktatásra...
ez egyszer biztos

• Tetszik
Reactions: fishbed and zsolti

A tegnapi városligeti kitelepülésről:
rendelkezünk anti-drón zavaró puskával.
Volt egy ilyen kiállítva egy hátizsákok akkupakkal vezetékkel összekötve.

• Tetszik
Reactions: Kávé and nyugger
Mondjuk kérdés milyennel, mert tudtommal a kínaiaktól civil piacra is lehet ilyeneket beszerezni, amikkel pl az oroszok a saját olajfinomítóikat/raktáraikat/stb. védő személyzetet látják el, de sokszor kétes eredménnyel

• Tetszik
Reactions: fishbed
Mondjuk kérdés milyennel, mert tudtommal a kínaiaktól civil piacra is lehet ilyeneket beszerezni, amikkel pl az oroszok a saját olajfinomítóikat/raktáraikat/stb. védő személyzetet látják el, de sokszor kétes eredménnyel
Az a Hikvision eszköz kb. minden nagyobb toborzó bemutató kitelepülésen ott volt az elmúlt egy évben, ha voltál ilyenen, akkor már találkozhattál vele.

• Tetszik
Reactions: nyugger and ms07
Csak en lepodtem meg azon hogy az egyik satorban, azthiszem a kulonlegesekeben a maroklofegyverek le voltak gyorskotozovel fogva hogy ne lehessen hatra huzni a szant?:eek:

Hikvision fejlesztette, anti drón fegyver. 1,5 km belül hasznos, civil piacra gyártott kisméretű drónok ellen. Nagyobb katonai pilóta nélküli járművekkel szemben is van eszköz. Ez egy platós járműre felszerelt rendszer ami több kilométerről is képes zavarást okozni, és már volt itthon gyakorlaton alkalmazva:

img_7297.jpg
img_7298.jpg
img_7383.jpg

img_7385.jpg

2024-ben is Acéltáltos Honvédelmi Airsoft Fesztivál...

• Tetszik
Reactions: BJani