Pont a futópadon futottam mikor ezt mindta a h145m-re hogy “2000kg a gep”….majdnem lefordultam…szerintem a belso hasznos teherre gondolt.Meg a kutyát se érdekli ki van a mikrofonnál se az, hogy mit beszél.
Ez a szomorú igazság....
Pont a futópadon futottam mikor ezt mindta a h145m-re hogy “2000kg a gep”….majdnem lefordultam…szerintem a belso hasznos teherre gondolt.Meg a kutyát se érdekli ki van a mikrofonnál se az, hogy mit beszél.
Ez a szomorú igazság....
Annyira nem lőtt mellé:Pont a futópadon futottam mikor ezt mindta a h145m-re hogy “2000kg a gep”….majdnem lefordultam…szerintem a belso hasznos teherre gondolt.
Basszus tenyleg konnyu gep ez az info nekem elmaradtAnnyira nem lőtt mellé:
Üres tömeg: 1919 kg
belső hasznos terhelése 1905 kg, külső függesztéssel 1600 kg.

Kicsit sokat beszel oroszul napi szinten a lelkem, hat istenem, van ilyen. A kozteve szinvonalat tekintve nem tul meglepo, hogy felhulye oroszberencekkel dolgoznak, ki mas menne oda egetni magat?Köztévé kommentátor a Gripen bemutató alatt:
"Mindenki készítse elő a fotoaparatját!"![]()
06:20-tól : Huszár ezred lesz felállítva, amelynek egyik osztálya harcfelderítő feladatokat fog ellátni.
Köztévé kommentátor a Gripen bemutató alatt:
"Mindenki készítse elő a fotoaparatját!"![]()
Komolyan lesz élesben lovon harcoló alakulatunk?!?Szerintem örüljetek hogy csak a fele

Remélem Bobo lesz az első a csatasorba!!!!Komolyan lesz élesben lovon harcoló alakulatunk?!?![]()

Az a csávó még lelkesen rohamozna is szablyával!Remélem Bobo lesz az első a csatasorba!!!!![]()
Az már az egyéni problémájaAz a csávó még lelkesen rohamozna is szablyával!
Belőle bármit kinézek...

ezzel nincs egyedülAz a csávó még lelkesen rohamozna is szablyával!
Belőle bármit kinézek...

ez milyen jármű? Típus?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..