Büszke bulldózeres

Szemtanú szerint.
Közel-keleti szokások
Nem lehetne úgy, hogy reg nélkül is neg lehessen nézni/elolvasni?

• Tetszik
Reactions: merleg

Higgi.
Valahol van publikus info az IDF műszakiakról?
Elsősorban a támpontok,kiserődök érdekelnének. Van valamilyen norma, vagy ad-hoc parancsra túrkálnak össze mindent?
Páncélozott CAT Bulldozerek be vannak tagolva az első vonal harcoloihoz? Nekem eddig úgy tünt be vannak.
Gléder van páncélozott? Dózert, homlokrakodót láttam eddig.
Páncélos targonca? Igaz azok inkább a log bázisokon, reptereken csapatják.

Higgi.
Valahol van publikus info az IDF műszakiakról?
Elsősorban a támpontok,kiserődök érdekelnének. Van valamilyen norma, vagy ad-hoc parancsra túrkálnak össze mindent?
mmint az idf támaszpontokon?
Páncélozott CAT Bulldozerek be vannak tagolva az első vonal harcoloihoz? Nekem eddig úgy tünt be vannak.
CAT meg D-9-et is a harci műszaki hadtest kezeli.
A zászlóaljai illetve századai meg hozzá vannak csapva mindenféle gyal, pc stb dandárokhoz és hadosztályokhoz

• Tetszik
Reactions: Filter
Nincs itt semmi külös...

Ószövetségi hozzáállás...

mmint az idf támaszpontokon?

CAT meg D-9-et is a harci műszaki hadtest kezeli.
A zászlóaljai illetve századai meg hozzá vannak csapva mindenféle gyal, pc stb dandárokhoz és hadosztályokhoz
Fotókon, videókon látható,hogy gyakorlatilag már a tüzvonalban túrják a talajt, képzik a sáncokat azonnal. De akkor ezek a páncélozott utászok ( Igen, egy zszl minimum kellene nekünk is, IDF mintára.) hadtest közvetlenek, aztán oda csatolnak belőlük ahol éppen kellenek? ( Logikus, megőrzi a taktikai szabadságát. Mindig tud utásztartalékot képezni)
Amúgy meg városi harchoz képest , rendben vannak az utak is. Log is támogatva van, utánpótlási vonalak sincsennek szétgyalázva, pedig 100-as tételben törik a láncos gépek.
Eddig számomra ezek a közvetlen harctámogató ala-ok hozzák azt amit az IDF-től elvártam.
Teszik csendben a dolgukat, irgalmatlan kemény pályán.
Lehet veszteségük is vastagon...
Még a szaros wc-papír giriga is alá lehet aknázva...
No offense. Csak érdekel. Meg jó lenne már nekünk is, ugye elengedhetetlen.

Fotókon, videókon látható,hogy gyakorlatilag már a tüzvonalban túrják a talajt, képzik a sáncokat azonnal.
A józan paraszti ész is ezt diktálja ha 360 fokból várhatsz támadást.
De akkor ezek a páncélozott utászok ( Igen, egy zszl minimum kellene nekünk is, IDF mintára.) hadtest közvetlenek, aztán oda csatolnak belőlük ahol éppen kellenek? ( Logikus, megőrzi a taktikai szabadságát. Mindig tud utásztartalékot képezni)
Ennél rugalmasabb, a műszaki hadtest a keret, de a hadosztályok, dandárok közvetlenei, amikhez rendelték.
Amúgy meg városi harchoz képest , rendben vannak az utak is. Log is támogatva van, utánpótlási vonalak sincsennek szétgyalázva, pedig 100-as tételben törik a láncos gépek.
Eddig számomra ezek a közvetlen harctámogató ala-ok hozzák azt amit az IDF-től elvártam.
Teszik csendben a dolgukat, irgalmatlan kemény pályán.
Lehet veszteségük is vastagon...
Még a szaros wc-papír giriga is alá lehet aknázva...
No offense. Csak érdekel. Meg jó lenne már nekünk is, ugye elengedhetetlen.
Nem nagyon van olyan idf egység, amihez ne lenne csatolva egy műszaki alegység, még ha sz@rni is mennek :D

Nem értem mi lehetett a kamionos terve
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kanadából jelentkezett tartalékosnak, amikor kitört a háború.
Azóta nem látta a családját.
A bajtársai viszont titokban meghívták őket Izraelbe meglepetés gyanánt és mindenki nagy meghatódására.

• Tetszik
Reactions: arcas and Filter
Úgy látszik nem volt nekik elég a jenini akció.
Ahogy levonult az IDF, előjöttek a nagyon bátrak...

• Tetszik
Reactions: Macsek83
Ez egy jó előadás. A nagy sakktáblában lenne a helye:

• Tetszik
Reactions: fishbed
Marhára nem szép dolog ENSZ járművet terroristáskodásra felhasználni (egyébként a kocsit az oltáshoz használták).
Aztán majd megy a csodálkozás, hogy akkor ennyi volt a tűzszüncsi gyerekek...