Akkor ezek szerint kicsit ég a ház Trumpéknál.https://www.portfolio.hu/global/20240912/trump-bemondta-nem-lesz-ujabb-vita-709521
"A republikánus Donald Trump nem vesz részt újabb elnökjelölti vitán demokrata riválisával, Kamala Harrisszel szemben a november 5-i választás előtt."
Orbán sem szokott vitázni, de nem azért mert ég a ház...Akkor ezek szerint kicsit ég a ház Trumpéknál.
Nem is kicsit. Nem lesz még egyszer elnök.Akkor ezek szerint kicsit ég a ház Trumpéknál.
Ezt nem lehett oszehasonlítani. Orbán alapvetoen azért nem vitázik, hogy még a latszata se lehessen annak, hogy van hozzá alternatíva. Ezt a stratégiát Putyintól másolta le. Alternatívanélkuliség látszata mint hatásos hatalompolitikai eszkoz.Orbán sem szokott vitázni, de nem azért mert ég a ház...
Azért mégis csak vannak olyan illegális bevándorlók, akiknek házikedvencekre fáj a fogukA Harris -Trump vitából ennyi fog átmenni a néphez 1 hét múlva.
:Ha rosszul áll két hét múlva fog vitázni, ha nem, akkor nem.Trump viszont már egy vitába belement, ezzel "elismerve" Harrist mint kihívóját, így ezután már nem tudja eljátszani ezt a játékot (bár kérdéses, menyire reális az amerikai politikai kultúrában) és roszul jon ki a további viták elutasításával).
Egyszer már nyert és legutóbb is hajszálon múlt.Én úgy gondolom, hogy ezt az elnökválasztást a Trump nem tudja megnyerni. Ekkora ellenszélben egyszerűen lehetetlen. A teljes mainstream média és majdnem az összes Big Tech cég, valamint minden Hollywoodi celeb az ő vereségén dolgozik. Ez ellen a Twitter/X nagyon kevés lesz. És még ott van a levélszavazás is, amit szintén meg fognak csinálni, bár nem olyan mértékben, mint 2020-ban. Hacsak nem jön valami "fekete hattyú" esemény, ez már lefutott mérkőzés.
A Harris -Trump vitából ennyi fog átmenni a néphez 1 hét múlva.
Én is pesszimista vagyok.Egyszer már nyert és legutóbb is hajszálon múlt.
Hollywood is megosztott és ott van mellette Musk még a Twitter.
Inkabb az ellenkezoje. Ha egne a haz, akkor vitazna. Jo sansszal tudnak valamit, amit mas nem (ti. nekik vannak sajat, sokkal alaposabb felmereseik, ezt anno meg a "turd blossom" Karl Rove es csapata epitette ki.)Akkor ezek szerint kicsit ég a ház Trumpéknál.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..