Tán el kellene zavarni Bibit,és a cionista kormányát. Jól néz ki a riasztási térkép. Legalább érzik a törődést.
Jaaa, nem tudtam,hogy csak kizárólag Bibivel van nézeteltérése a hezbollahnak meg hamasznak.
Szólj már a Mossadnak vagy az Aman-nak, biztos örülnének az új infónak :D

Egyelőre még nem akar senki nekikezdeni, max talán Gallant.
Bár a Hezbollah mindent elkövet azért, hogy belerángassa IL-t.
Az északi részre meg vissza fog menni a Tzahal ha szükséges lesz, amikor szükséges lesz.
Gallant pont, hogy nem akar háborút. Netanjahu akar mindenáron a politikai túlélése miatt. Gallant világosan megmondta, hogy ehhez Gázából kell erőket átcsoportosítani és a túszok kérdése végleg zátonyra fut.
Egyébként a Hezbollah vagy tucatszor megmondta, hogy ha Izrael befejezi a Gázai hadműveletet, ők is befejezik a támadásokat...

Gallant pont, hogy nem akar háborút. Netanjahu akar mindenáron a politikai túlélése miatt. Gallant világosan megmondta, hogy ehhez Gázából kell erőket átcsoportosítani és a túszok kérdése végleg zátonyra fut.
Gallantot épp a napokban cseszték le, hogy ha tovább emberkedik, akkor le lesz váltva.
Egyébként a Hezbollah vagy tucatszor megmondta, hogy ha Izrael befejezi a Gázai hadműveletet, ők is befejezik a támadásokat...
Öhö. Nyilván.

nem a turbina terembe csapodva töredékekre esett és igy offolta. De a legnagyobb offot az egész IZraeli csúcs légvédelem ,és nyugati légvédelem és felderitő elfogó, a sivatagi papucs dobálóktól.
értem én, csak leszarom.
Továbbra is tehát: a légvédelem szedte le.
A többi csak vaker.

Cionista telepesek palesztin iskolába törtek be,és tombolnak. Mózesék ismét csak önmagukat adják.Pfejjjjjjjj

Cionista telepesek palesztin iskolába törtek be,és tombolnak. Mózesék ismét csak önmagukat adják.Pfejjjjjjjj

Ki kell hívni a rendőrséget.
De amúgy tényleg. Eskü.