Az info,meg Mózesék propagandája,két különböző dolog.
Mindenki azt hozza, amihez hozzáférése van vagy amire érdeklődése.
Ezzel nincs is baj, amíg nem egyértelmű koholt dezinfó.
Annak viszont objektíve nem látom értelmét, hogy többször ugyan azok legyenek X-szer berakva.

Ó, hát tényleg ki ne találd már, hogy szegény ártatlan Iránt rángatják bele...
Becsokizok már komolyan bakker
Nem tudom ezt miért kell szétkürtölni.
Erre gondolsz, vagy másra?

dmbio-bio-etcsokolade-90-kakaotartalommal

Hezbollah rakéta, ami a lakóház padlásáról indítható.
Miközben a földszinten egy libanoni család él, kvázi civil pajzsként...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
He-he. Te tényleg ezen a szinten vagy? Részvétem.

A kicsit hozzáértők számára is triviális, hogy egy nyamvadt RPG-t miért nem indítunk kisméretű zárt térből, mert ugyancsak kockázatos.
Te meg erre a rohadt nagy (RPG-hez képest) rakétára mondod, hogy arról a padlásról indítják, ahol eleve az is kérdéses hogy a fenébe rakták be oda?

Te hozod ide a legjobb nevetséges hazugság propagandát!

"Forrás nélkül. OK. Csak a szokásos"
Ez nem volt szép! Perzsa nyelvű katonai forumban találtam, mivel nem akaródzik regisztrálni, nem tudok mindent másolni. Ráadásul a mellékletben lévő pár hivatkozást csatoltam kicsit később a videóval együtt. Az okfejtése a cikknek több mint elgondolkodtató, és igaz is lehet. Ovakodni kell az izraeli cégektől és alkalmazottaktól. A magyar kormányt is megszivatták annó a pegazussal, és mivel fasirtban vagyunk az usa -val abban ők is benne voltak. Igy akartak kárt okozni a magyar kormánynak , szerintem. A másik hogy ezek után a tajvani cégnek annyi lessz az biztos, ha benne voltak akkor meg is érddemelik.
Az iráni forumban közzétettem 2 képet egy kérdéssel , el is tünt. De nem számít az is onnan származott. Mint kiderűlt az iráni mig29 KH -31 rakétákkal vannak felfegyverkezve és elég felújítottaknak látszottak , hogy hajó vagy radarellenes nem tudom. a poszt törlődött.

"Forrás nélkül. OK. Csak a szokásos"
Ez nem volt szép! Perzsa nyelvű katonai forumban találtam, mivel nem akaródzik regisztrálni, nem tudok mindent másolni. Ráadásul a mellékletben lévő pár hivatkozást csatoltam kicsit később a videóval együtt. Az okfejtése a cikknek több mint elgondolkodtató, és igaz is lehet. Ovakodni kell az izraeli cégektől és alkalmazottaktól. A magyar kormányt is megszivatták annó a pegazussal, és mivel fasirtban vagyunk az usa -val abban ők is benne voltak. Igy akartak kárt okozni a magyar kormánynak , szerintem. A másik hogy ezek után a tajvani cégnek annyi lessz az biztos, ha benne voltak akkor meg is érddemelik.
Az iráni forumban közzétettem 2 képet egy kérdéssel , el is tünt. De nem számít az is onnan származott. Mint kiderűlt az iráni mig29 KH -31 rakétákkal vannak felfegyverkezve és elég felújítottaknak látszottak , hogy hajó vagy radarellenes nem tudom. a poszt törlődött.
Te tényleg beírtál egy iráni katonai fórumra?
Kajak bekérdeztél a modifikált raksijukról az események fényében, egy magyar ip- ről?
Ha igen, TE vagy az évszázad trollja!
:D:D:D
Ott mi gumitalpas kapacitás lett lekötve hogy kiderítsék , ki az a Commandante, egy macskaevő trump kampány képpel.
:cool:

Az általad belinkelt két kép tünt el (az irániak törölték), nem az itteni hozzászólásod. A hozzászólásod az [Biztpol] Irán topikból átkerült a MiG-29 topikba.

Hát igen, nos itt q kép nem jelenik meg de mint rájöttem a egyik képen míg 29 2 kh 31? Volt rakva bunkerben a másik képen levegőben és rohadtul renbe voltak rakva. Lehetséges hogy megvették a rakéta gyártását? Mert beszéltek szuperszonikus rakétárol hajó ellen, a kh is megy ezerrel!

A kicsit hozzáértők számára is triviális, hogy egy nyamvadt RPG-t miért nem indítunk kisméretű zárt térből, mert ugyancsak kockázatos.
Te meg erre a rohadt nagy (RPG-hez képest) rakétára mondod, hogy arról a padlásról indítják, ahol eleve az is kérdéses hogy a fenébe rakták be oda?

Tudod, ez olyan fejlett, hogy úgy indítják, mint anno a legdragabb amerikai ICBMeket a subokrol: gőz loki ki és csak a levegőben gyűjt be a raketahajtas. :D

• Tetszik
Reactions: Pogány

• Tetszik
Reactions: endre
Gondolom ha a repülősök méltóztatnak felkelni és megreggelizni,
akkor folytatódik a tegnapi menetrend.

Bissaria régió, Libanon