• Tetszik
Reactions: fishbed and megazez
A Hezbollah befűtött Mózeséknek.

Litani
Menekülnek a civilek
A merénylet nem sikerült
Libanoni káosz
Az egyházi segítség
Drúz ellenőrzőpontok

Litani
Menekülnek a civilek
A merénylet nem sikerült
Libanoni káosz
Az egyházi segítség
Drúz ellenőrzőpontok
Az úgy szép lesz ha a Litani folyó lesz a határ. Akkor Türosz-t is behúzza Izrael.

Egy tök ártatlan, csóró kis civil ház. Nyilván.
Azt meg nem is értem, hogyan lövődik ki belőle egy rakéta, úgy másodlagosan.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Filter

Ez az olcsó hazudozás már kezd idegesítő lenni. Egyiptom 360 négyzetkilométert birtokolt. Ott milyen államról beszélhetünk?
Nem kisebbről, mint a mostani Gáza.
Ez meg távolról sem hazudozás, hanem tény: a palik arab tesói birtokolták a Wannabe Palestine területét,
mégsem hozták létre.
És nem csak Egyiptom, Jordániát Ciszjordániával se felejtsd el.

• Tetszik
Nem kisebbről, mint a mostani Gáza.
Ez meg távolról sem hazudozás, hanem tény: a palik arab tesói birtokolták a Wannabe Palestine területét,
mégsem hozták létre.
És nem csak Egyiptom, Jordániát Ciszjordániával se felejtsd el.
De ez egy gátlástalan szar szemét hazudozás. Truman kezdeményezésére alakított Lausannei békekonferencián de jure nem írtak alá határokat véglegesítő szerződést. Az ENSZ 181. és 194 határozat a rendezés alapjaként elismerték. Izrael elismerte a menekültek visszatérési jogát,ennek eredményeként vették fel a tagok közé. A zsidók a mai napig szarnak erre a határozatra. Szerintem maradj a realitások talaján.

De ez egy gátlástalan szar szemét hazudozás. Truman kezdeményezésére alakított Lausannei békekonferencián de jure nem írtak alá határokat véglegesítő szerződést. Az ENSZ 181. és 194 határozat a rendezés alapjaként elismerték. Izrael elismerte a menekültek visszatérési jogát,ennek eredményeként vették fel a tagok közé. A zsidók a mai napig szarnak erre a határozatra. Szerintem maradj a realitások talaján.
Szerintem a realitások azok voltak, hogy 48-ban a full káoszban Egyiptom és Jordánia elfoglalta ezeket a területeket és
nagy ívben tosztak palesztin testvéreikre.

• Tetszik
Szerintem a realitások azok voltak, hogy 48-ban a full káoszban Egyiptom és Jordánia elfoglalta ezeket a területeket és
nagy ívben tosztak palesztin testvéreikre.
A lényegre válaszolj! A zsidók a mai napig egyetlen palesztint sem engedtek vissza,és évtizedek óta rabolják a földjeiket,és gyilkolják őket a telepesek katonai segítséggel.

A lényegre válaszolj! A zsidók a mai napig egyetlen palesztint sem engedtek vissza,és évtizedek óta rabolják a földjeiket,és gyilkolják őket a telepesek katonai segítséggel.
Higginek abban igaza van hogy időrendileg az arabok egymás közt létrehozhatták volna palesztínát.
Zsidók akkor még sehol sem voltak.
Egyiptomiak, Jordánok, Palesztínok ütótték egymást, a zsidókat meg közösen.
A területeg pedig egy szakadt szarfészekké vált.
Szóval részemről nem gáz hogy megunták , aztán rendetvágtak a saját nézeteik szerint.
Más...
Miért utálják még az arabok is a palesztínokat? Valami oka van.