[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Nehéz fölfogni ép ésszel: beszavazták az Európai Parlamentbe az ártatlanokat bántalmazó olasz antifát, Ilaria Salist​

Megkésve csak ennyit reagálnék rá, minden szavával egyetértek! :hadonaszos:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

lehetne kérni, hogy magával, és a saját családjával szórakozzon?
vajon megkérdezte a dánokat, ők szeretnének-e elhamvadni?

Persze, a starmer srác is megkérdezte a briteket,hogy akarnak e pár száz mt-t a kis szigetecskéjükre,mire azok kitörő örömmel,látható többséggel szavaztak az Oroszország mélységèben végrehajtott viharárnyék csapásokra,de a buta Biden elbaszta a bulit, egy rövid telefonhívás fogadásával Moszkvából....

Ellená
Jah, az 50 kilós nőkkel még elbánnak.
Ellenáll, le kell csavarni őket is. Nincs ilyen hogy megszánod mert nő, egyenjogúság van kérem szépen, ezért harcoltak. Amúgy néha a nők sunyibbak/veszélyesebbek, hamarabb megszúrnak mint hiszed! :D

Ez a jó irány, csak meg kell csinálni ugyan így az arabokkal, négerekkel is hezitálás, finomkodás nélkül, onnantól hiba nincsen!

Aki rendőrnek ellenszegül, az egy normális világban hasal+bilincs!

lehetne kérni, hogy magával, és a saját családjával szórakozzon?
vajon megkérdezte a dánokat, ők szeretnének-e elhamvadni?
Megint mikor hallottam hogy miket beszélt a dán PM, rákerestem, bammm egy nő!

A fasz kivan már ezekkel de tényleg... Kurvára kötelező lenne csak pár napot elküldeni ezeket a nyomorult burda asszonyokat a frontvonalra, ahol látna leszakadt lábakat, kezeket, kifordult beleket.

d351202f6dfeadba7521f23c9565beb60814ef1c418bceaab618498113116048.jpg

240 ezer illegális bevándorló Ausztriában 2020 óta.

Megint mikor hallottam hogy miket beszélt a dán PM, rákerestem, bammm egy nő!

A fasz kivan már ezekkel de tényleg... Kurvára kötelező lenne csak pár napot elküldeni ezeket a nyomorult burda asszonyokat a frontvonalra, ahol látna leszakadt lábakat, kezeket, kifordult beleket.
Ide!
GYRH1qaWUAAJThP

Ellená

Ellenáll, le kell csavarni őket is. Nincs ilyen hogy megszánod mert nő, egyenjogúság van kérem szépen, ezért harcoltak. Amúgy néha a nők sunyibbak/veszélyesebbek, hamarabb megszúrnak mint hiszed! :D

Ez a jó irány, csak meg kell csinálni ugyan így az arabokkal, négerekkel is hezitálás, finomkodás nélkül, onnantól hiba nincsen!

Aki rendőrnek ellenszegül, az egy normális világban hasal+bilincs!
Tiszta sor, csak látnám, hogy a kigyúrt rabló úrral is ilyen keményen bánnak, meg a hordában járkáló afgánokkal is. Na de ott meg is lehet sérülni!

Tiszta sor, csak látnám, hogy a kigyúrt rabló úrral is ilyen keményen bánnak, meg a hordában járkáló afgánokkal is. Na de ott meg is lehet sérülni!
Ha hagynák őket tenni a dolgukat, sokan vigyorral az arcukon a balaklava alatt basznák őket nyakon tonfával, nyugodt lehetsz.

Hagyni kéne cselekedni a rendőröket! A sok buzi jogászt, jogvédőt, NGO jóembert, újságírót és politikust kell hozzá előtte ártalmatlanítani, s menne ez a része mint a karikacsapás.

De egyébként az előző kettő, amit linkeltem azokon is pali-pártiakat szedtek ki.