Az euronews a libanoni hadsereg erejéről és szerepéről értekezik.
De látva az első öt másodpercet, hát nem is tudom, ott tényleg létezne a hülye járások minisztériuma? :confused:
Azért ez mégsem az indiai-pakisztáni határ. :rolleyes:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Hát a Soha többé! nem a mindenki másra vonatkozik.
Tudod, a vélt vagy valós sérelmekért amik okát javarészt már megint ti teremtettétek meg, miközben vicsorogva tömeggyilkoltok, arról ájtatoskodtok, hogy az okok az csúnya összeesküvéselmelet és antiszemitizmus és a vélt vagy valós sérelmekért tömeggyilkolni tökre csúnya dolog. Miközben ugye izraeli állampolgárságú, tehát ugyanolyan zsidó csak más a vallásuk arabokat öltök és másodrendűsítetek (csunnya antiszemitizmus)... :rolleyes:

Azért a siker ünneplésébe belerontana, ha a környeken a robbanás miatt összeomló épületek lakosságát is képre kellene rakni erkölcsösen nem? :rolleyes:

Mindenesetre eddig az arab és egyaltalan az ellenállás tengelye világ szánalmasan szerepel ha a nagy képet nézzük. Ugyanolyan bénán tolják a sok irgum-burgum má' megint mi haltunk meg hol az igazság sztorikat mint az oroszok. Ahelyett, hogy simán csak megölnék az ellenfeleiket, jelen esetben titeket. Én ezt egyszerűen nem értem.

Mármint amit lenyomtatok az elmúlt èvtizedekben csak, ha én vagyok az első ajatollah, az első rendelkezésem, hogy
1. pont: minden portás, rendőr, atomtudós haláláért 150 mosolygós kislány adja vissza a nösámáját arcbőr genetikai puttonyába, ezt fel lehet aztán szorozni az általuk meg nem szült jövő generációkra.
2. pont: minden ezutáni megtorlás, legyen az atombomba akár, automatikusan az 1. pontra való visszaugrást eredményezi.

És ezt aztán következetesen csinálni is, rátok bízva hogy hány nap alatt lövitek el a teljes jövőtöket.

Ehelyett mennek az irgum-burgum mostaztán micsoda rettenetes megtorlás lesz makogások és bombázódnak szét hülyén a felmondói. :D Még mindig igazsághaborúznak a propagandagépezet ellen aminek évezredek óta ez a melója népírtáskor. Egyszerűen viccesek és hülyék. :D

Már én is gondoltam rá,hogy megszervezhetné őket (is) a cica,az mi6,esetleg az Oroszok, de lehet már próbálták,és tényleg csak ennyi van bennük.

Az euronews a libanoni hadsereg erejéről és szerepéről értekezik.
De látva az első öt másodpercet, hát nem is tudom, ott tényleg létezne a hülye járások minisztériuma? :confused:
Azért ez mégsem az indiai-pakisztáni határ. :rolleyes:

A legjobb a ket masodik sorban ugráló itt, fegyver nélkül, így a hüvelykujjukat hetyken a nadrágba akasztva ugrálnak végig... :D

Egy bohocsereg, nem hadsereg a libanoni. Teljesen komolytalan.

Ez van.

In response to the death of Hassan Nasrallah, the leader of the Lebanese Christian Party stressed that the path of resistance will continue.

oh dear, oh dear

A legjobb a ket masodik sorban ugráló itt, fegyver nélkül, így a hüvelykujjukat hetyken a nadrágba akasztva ugrálnak végig... :D

Mint a magyar...

És sokan nem értik, hogy szerintem miért a fasszopó kurva anyját az idióta kretén faszbarom vezetőknek, legyen az katona vagy civil, akinek konkrét igénye van arra, hogy erre a szarra kényszerítse az embereket. Menjen így melózni ha ennyire idióta és ez neki tényleg tetszik.

A te általad hozott cikkben ez is van, amit a herceg mondott:

"Hangsúlyozta azonban, hogy a palesztin államiság létrehozásának kérdésén kell dolgozni, mivel ez az Izraellel kötendő normalizációs megállapodás kritikus eleme. "

Szőrségednek előrehaladott szelektív látása van.

A te általad hozott cikkben ez is van, amit a herceg mondott:

"Hangsúlyozta azonban, hogy a palesztin államiság létrehozásának kérdésén kell dolgozni, mivel ez az Izraellel kötendő normalizációs megállapodás kritikus eleme. "

Szőrségednek előrehaladott szelektív látása van.
az Atlanticos cikkben mondja, hogy személyesen pont leszrja

• Tetszik
Reactions: Pogány
Nah, reformáció indulna? Nem lesz könnyű.

"Szaúd-Arábia a modern iszlám felé halad, amely együtt fog mozogni más vallásokkal, és kiirtja nemzetünkből a szélsőségek utolsó részét is"

Akkor ezt megint teljesen egyedül csinálták, az amcsik és a britek nélkül. Pont úgy mint múltkor. :)