Nem akarlak elkeseríteni de ezek szemre megint ilyen 70's évek szovjet/amcsi szintű rakétáknak tűntek, csak a pontosság nagyobb a műholdas navigáció miatt.
Könnyen lehet, hogy most csak ezt a "szemetet" lövik el, meg a filléres drónokat. És már ezzel sem bírtok...
Sokkal keményebb estétek lesz ha ennél komolyabb BM-ek is beérkeznek majd.
Az F-35 is csak addig wunderwaffe amíg van honnan fölszállnia.

A baj ott van, hogy ez a rakétatech minden légierőben elmaradott államnak a Grál volt (ami mára kiegészült a drónokkal), és a baj, hogy állati jók lettek benne.
Ha az irániak által az elmúlt években bemutatott fegyverek csak a fele valós és van is belőle, baromira nem egyoldalú lesz a haddelhadd... és Izrael hamar ott találja magát, hogy bizony a reptereit nem tudja megvédeni, ahonnan az ő csapásmérői mennek. Ha az amerikaiak meg a szövetséges arab államok nem segitenek be viharos sebességgel, vakarhatják a fejüket.

Na és meddig fogja bírni az izraeli légvédelem rakétákkal a vaskupolába, Dávid parittyaba, ...?

Ha az Irániak nem jófejkedik el a dolgot, akkor semeddig.
A beérkező célok jelentős részét már most sem találták el a zsidók.
Sok rakéta fér a zsidó ABM rendszerekbe, de nagyon sokáig tart őket újra tölteni.
Ha több hullámban lőnek az irániak egész este, akkor a harmadik hullám környéként már 0 db ABM rakéta várja majd őket.
Remélem ma este nem fogják, és akkor az kellően erős üzenet lesz.

Azt vágod amúgy, hogy akit éppen osztasz hardcore oroszellenes :D
A szekta mostanában központi irányítással éppen az izrael szapulásra állt rá (gondolom a kreml segíti kicsit botnetekkel az új stratégiai szövetségesét), láttam az izrael/zsidó szapulást , belenéztem a kommentjeibe, belefutottam szokásos ruszki narratívába, a szekta részeként könyveltem el, 'oszjónapot.
f72fd79b29e687b8075edb894203e26d.png

Nem fogom kiválogatni, hogy ez most orosz ukránellenes antiszemita, sima antiszemita, iszlamista antiszemita, náci antiszemita, vagy mi.
Mondjuk az feltűnhetett volna, hogy eddig nem volt ignore-on mint a szekta oroszlánrésze, de hát na. Ahol fűrészelnek, ott hullik a forgács. :oops:

Az a kérdés hova csapódott be. Nem fognak meg mindent, ami nem kritikus területre zuhan.
De persze ha katonai, civil létesítménybe landolt, az más sztori.
Repterek, bázisok.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ha az Irániak nem jófejkedik el a dolgot, akkor semeddig.
A beérkező célok jelentős részét már most sem találták el a zsidók.
Sok rakéta fér a zsidó ABM rendszerekbe, de nagyon sokáig tart őket újra tölteni.
Ha több hullámban lőnek az irániak egész este, akkor a harmadik hullám környéként már 0 db ABM rakéta várja majd őket.
Remélem ma este nem fogják, és akkor az kellően erős üzenet lesz.
tudjuk, eleve kár sincs, csak törmelékdarabok. A légvédelem pedig 120 százalékos volt minimum.
Most már gondolom jöhetnek az irányított fegyverek és a zsíros, akár katonai, hogy teljesen kimerült a légvédelem.

Nincs újabb hullám.
A fedezékeket el lehet hagynia a lakosságnak.
Nem merültek ki a légvédelmi rendszerek egyáltalán.

A szekta mostanában központi irányítással éppen az izrael szapulásra állt rá (gondolom a kreml segíti kicsit botnetekkel az új stratégiai szövetségesét), láttam az izrael/zsidó szapulást , belenéztem a kommentjeibe, belefutottam szokásos ruszki narratívába, a szekta részeként könyveltem el, 'oszjónapot.
f72fd79b29e687b8075edb894203e26d.png

Nem fogom kiválogatni, hogy ez most orosz ukránellenes antiszemita, sima antiszemita, iszlamista antiszemita, náci antiszemita, vagy mi.
Mondjuk az feltűnhetett volna, hogy eddig nem volt ignore-on mint a szekta oroszlánrésze, de hát na. Ahol fűrészelnek, ott hullik a forgács. :oops:

Avtomat, nekem nincsen semmiféle KGB-s / FSzB-s / Iráni / egyéb tartótisztem, magamtól olyan a véleményem, amilyen.

Jól látom, a fórumról kívülállóként írsz ?

A baj ott van, hogy ez a rakétatech minden légierőben elmaradott államnak a Grál volt (ami mára kiegészült a drónokkal), és a baj, hogy állati jók lettek benne.
Ha az irániak által az elmúlt években bemutatott fegyverek csak a fele valós és van is belőle, baromira nem egyoldalú lesz a haddelhadd... és Izrael hamar ott találja magát, hogy bizony a reptereit nem tudja megvédeni, ahonnan az ő csapásmérői mennek. Ha az amerikaiak meg a szövetséges arab államok nem segitenek be viharos sebességgel, vakarhatják a fejüket.

Pontosan!

Erre mondta kamm, teljesen jogosan, hogy az USA nélkül az Izraelieknek végük, mint a botnak. Ugyanis kicsi ország, könnyen belőhető, a légi erejük meg a földön nagyrészt szétlőhető. És akkor oda a fő erejük....

Azt meg ne felejtsük el, hogy ez direkt háborús cselekmény két szuverén ország között.
Kérdés, hogy Irán részéről mi értelme volt egy kvázi lefejezett, magára hagyott hezbollah miatt
ilyet elindítani. Ha amúgy még a közvetlenül érintett ország, Libanon is inkább kimarad belőle.

• Vicces
Reactions: tomippo

usa sem tud segíteni tengerről a zsíros célpontjaikkal, max propagandában. Az meg eddig is ment non stopp

Nincs újabb hullám.

Okés, este 8 van. Ha holnap reggel 8 kor is ez a helyzet akkor uriemberek voltak ismét, az irániak.
De azt sejted, hogyha 2-3 óránként jön egy szalvó, akkor nem marad túl sok az izraeli légierőből, és a fontos kulcs infrastruktúrából.

Nincs újabb hullám.

oersze, hogy nem merültek ki, sőt 100 százalék feletti volt az elfogás. Magadnak is beadod ezt, vagy csak megprobálod a nyugati zsidó narratívát előadni, azaz hülyének nézni mindenkit.

Gyakorlatilag ez az a pillanat, amikor irán egy gombnyomással eltorolhetné az izraeli légierőt.
Ha nem történik meg, akkor allah könyörületes volt a zsidókkal...

Azt meg ne felejtsük el, hogy ez direkt háborús cselekmény két szuverén ország között.
Kérdés, hogy Irán részéről mi értelme volt egy kvázi lefejezett, magára hagyott hezbollah miatt
ilyet elindítani. Ha amúgy még a közvetlenül érintett ország, Libanon is inkább kimarad belőle.

Ember, Libanont megtámadni szintén háborús cselekmény!
Amit ráadásul terror támadással kezdtetek! (lásd. csipogók)
Ezek után reklamálni egy rakéta eső miatt igencsak pofátlan dolog :D