[HUN] Száhel övezeti magyar missziók

Na bazdmeg…reszvetem ez rossz omen o_O
Isten nyugosztalja. Sajnos a halála, sem tudja megakasztani a fidesz körökből induló feleslegesen elvert sokmilliós költségeket, és magyar katonák életének veszélyeztetését (és felszerelésének leamortizálását)... Bocsánat, de ez a kaland pld. súlyos üzemórákba fog kerülni a KC-390-es flottánknak... és a A319-eseknek is.. mégsem lesz megfelelő a szupport, mert nincs rá képességünk.

Isten nyugosztalja. Sajnos a halála, sem tudja megakasztani a fidesz körökből induló feleslegesen elvert sokmilliós költségeket, és magyar katonák életének veszélyeztetését (és felszerelésének leamortizálását)... Bocsánat, de ez a kaland pld. súlyos üzemórákba fog kerülni a KC-390-es flottánknak... és a A319-eseknek is.. mégsem lesz megfelelő a szupport, mert nincs rá képességünk.
Valóban igen nagy skandallum katonai szállító gépeket katonai szállításra használni és nem iskolakörökben égetni az üzemórákat és a milliókat.

Ez értelemszerű, de a valódi képességhez az utóbbi is kell.
Nem vagy-vagy.
Koszovó baltikum azt le is van tudva. Ehhez nem kell Afrikában kukába szórni az adóforintot.

(Amúgy továbbra is tartom hogy nem megyünk sehova mert mióta megkapták a költségbecslést a politikai nyilatkozatokon kívül semmi sincs de az is ritkán)

Koszovó baltikum azt le is van tudva. Ehhez nem kell Afrikában kukába szórni az adóforintot.

(Amúgy továbbra is tartom hogy nem megyünk sehova mert mióta megkapták a költségbecslést a politikai nyilatkozatokon kívül semmi sincs de az is ritkán)
El tudom kepzelni hogy hirtelen meg szedultek az osszegtol :rolleyes:

• Hűha
Reactions: enzo

Egyrészt nem gondolom, hogy ugyan olyan jellegű egy európai mint egy afrikai missziós jelenlét.

Másrészt meg a háttérinformációk ismerete nélkül is gyanúsan nagy a csend és nagyon húzódik -legalábbis ez az érzésem.

• Tetszik
Reactions: Blitz97 and krisss
Tehát továbbra is tartod csak akkor mozduljon ki Magyarországról a Honvédség ha a washingtoni gazdi kéri.
Én örülnék az ilyen misszióknak, ha alkalmas lenne rá a Honvédség. Valszeg azért van pingvinezés, mert ők sem biztosak benne.

De sztem itt sem lennék önállóak, hanem a franciákkal együtt. Hol is vacsizott tegnap a Viktor??

Igazából az ilyen missziókban lehetne lemérni élesebb körülmények közt mire vagyunk képesek. Sőt az ilyenek által válunk képessé a Honvédelemre, nem amikor a lőtéren gyakorlunk.

Nah, de ez a haláleset fura. Már több figyelmeztetést kaptunk a szövetsegeseinktől, hogy ne menjünk. Remélem nem ők léptek szintet. Mindenesetre lenne mit kivizsgálni, de lehet csak én vagyok nagyon konteos.