Tudtam én csak nem sejtettemMindig a first Monday utani first Tuesday in November.
Tudtam én csak nem sejtettemMindig a first Monday utani first Tuesday in November.
Kezdésnek pár ev sportot, mondjuk úszást, kosárlabdát, biciklizést, így együtt. Az átlag amerikai katonákhoz képest ezek a vállatlan, tyúkmellű gyerekek rémisztően néznek ki (és igen, tudom, hogy ez genetikai hátrány, amiből indulnak). Esküszöm, nálam a kisebbik már most arányosabban néz ki...Mazel tov
még nem tudni, hogy baleset vagy szándékos volt
Szegény tömeggyilkosokat még az ág is húzza.Ajvé.még nem tudni, hogy baleset vagy szándékos volt
A mentőszolgálat véradásra szólított fel.
16 sérült, ebből 4 súlyos, 4 közepesen és 8 könnyű~40 sérültről van jelentés, MDA 16 sérültet már kórházba szállított,
4 súlyosat
![]()
A sunyi hétfő.
Amerika mindig kedden választ...

Köszi, hogy nagy szakembernek tartasz.Ta nagy szakember lehetsz, hogy minden infó nélkül jelented, hogy kiváló volt az iráni légvédelem. Én megvárnám a műhold képeket ez ügyben. Ami biztosra vehető, Izrael, több mint 100 géppel támadott. Mind visszatért az iráni légtérből. F-15, F-16, F-35.
Majd a műhold képek megmutatják mit hoztak ki ebből a korlátozott támadásból az izraeliek. Mert nem támadtak annyira érzékeny célokat. Valamint, a hírek szerint, Hollandián át, értesítették az iráni felet, hogy na, akkor most jönnek.
Mindenki vigyáz a presztízsre, de senki nem akar nagyobb háborút, ez a játék így néz ki a két fél között.
Légvédelmi ezrednél szolgáltam, de ez nem oszt, se nem szoroz.
Ezek a visszajátszások azért vannak mert ott még nincs megállíthatós TV? Roppant blőd marketing fogás
Mózesék fogynak. Megkérjük Sir Higgins testvérünket,hogy mondjon egy kaddist,a négy IDF terrorista lelki üdvéért.
![]()
War Monitor
⚡️Ugly terrorists announced liquidated by Hezb-Allah after attempting to enter southern Lebanon, they swiftly found outt.me

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..