M1083 FMTVEz milyen teherautó?
![]()
Köszi. Csak azt nem tudtam, hogy miként kerül a debreceniekhez, aztán olvastam, hogy nemzetközi hadgyakorlat, de csak magyar katonákat láttam a futólag átnézett képeken.M1083 FMTV
Fehervaron tóparti gimi melett allt egy katonai parkoloba egy adag ilyen , meg humveekKöszi. Csak azt nem tudtam, hogy miként kerül a debreceniekhez, aztán olvastam, hogy nemzetközi hadgyakorlat, de csak magyar katonákat láttam a futólag átnézett képeken.
Még mindig ott vannak!Fehervaron tóparti gimi melett allt egy katonai parkoloba egy adag ilyen , meg humveek
Brave Warrior: közös erővel...
![]()
38 E megtekintés · 911 reakció | Közös cél, ami összeköt Ezek voltak az elmúlt napok legizgalmasabb pillanatai a Brave Warrior 2024-II gyakorlatról. Dandárunk vezetésével a NATO Előretolt Szárazföldi Többnemzeti Harccsoport különböző terepviszonyok
Közös cél, ami összeköt Ezek voltak az elmúlt napok legizgalmasabb pillanatai a Brave Warrior 2024-II gyakorlatról. Dandárunk vezetésével a NATO Előretolt Szárazföldi Többnemzeti Harccsoport...www.facebook.com
Azért húzza az ÖBB mert a MAV-nak nincs hozzá kocsija. Hát mi lesz itt kérem háború idején majd?
Azért húzza az ÖBB mert a MAV-nak nincs hozzá kocsija. Hát mi lesz itt kérem háború idején majd?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..