Kicsit foglalkozzunk az egyiptomiakkal, akik 2022-re szépen kitelepítettek ismeretlen számú lakost a gázai határ egyiptomi oldalán rafah településről, ill az izraeli határ mentén egy meghatározott részről, és ledózerolták, vagy felrobbantották az összes ott található épületet!
Screenshot-20241026-085359-Chrome.jpg

Lehet nagyítani és rácsodálkozni.
https://maps.app.goo.gl/CsNU5jKcAgfdB1gD8

Persze az okokat lehet találgatni, de leginkább az lenne a megoldás, hogy tetszik vagy sem, de semmi képpen ne lehessen a palesztin törzseket elhelyezni egyiptomi oldalon. Még átmenetileg, humanitárius célzattal sem.

• Tetszik
Reactions: Pocok75
Mondjuk még egy képet vagy videót sem láttam ami ténylegesen mutat kiégett harckocsikat! A robbánásnàl mindíg leáll a videó.
Szerinted amikor a zsidók közlik a veszteségeket,és odaírják,hogy ilyen,és ilyen alakulat,mondjuk páncélos,akkor nem valószínű az ételmérgezés,vagy mondjuk a végelgyengülés. Mindig közlik,hogy milyen alakulatnál szolgált. Szerintem elég logikus.

Nyolc osztrák katona kedden könnyebben megsebesült az ENSZ libanoni ideiglenes békefenntartó missziójának (UNIFIL) egyik bevetésén rakétacsapás következtében a Nakurában található táborban - közölte Michael Bauer, az osztrák védelmi minisztérium szóvivője.

A tájékoztatás szerint felületes, illetve könnyebb sebekről van szó. A tárca közölte, hogy a támadás eredetét egyelőre nem állapították meg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Hűha
Reactions: endre
Szerinted amikor a zsidók közlik a veszteségeket,és odaírják,hogy ilyen,és ilyen alakulat,mondjuk páncélos,akkor nem valószínű az ételmérgezés,vagy mondjuk a végelgyengülés. Mindig közlik,hogy milyen alakulatnál szolgált. Szerintem elég logikus.
becsípte a műkörmöt a bizergálódótolóleffentyű

• Vicces
Reactions: Flamand
medevac

bummmmmm

még nagyobb bummmm

• Tetszik
Reactions: sisimoto
de ő a egész hb-ról beszél, nem csak Libanonról.
Egyébként meg egy megalkuvó, szánalmas, szar, szemét szaralak.
Már megint fingod nincs arról, ki kicsoda? Akkor még1x, hátha sikerül megjegyezned: Col. Macgregor, PhD egy West Pointot végzett nyugalmazott US Army ezredes (1st Infantry Div, 4th Cavalry), az Our Country, Our Choice nevű politikai tömörülés (=párt) ügyvezetője, az elso Öböl-háborúban harcolt, a Wesley Clarknak tervezte a balkáni beavatkozást stb.
Macgregor tobbszor is nyiltan kimondta, hogy az egész ukrán cirkusz mögött o személyes bosszút lát egyes, onnan elszármazott neoconok részéről (=zsidó warmongering kulugyesek, a Victoria Nudelman Nuland, a Kagan-csalad stb stb.)
Ezen kívül néha túlzottan is határozottan fogalmaz az én ízlésemnek, de ez inkább a javára írható manapság.

Nem tudom, mitől lenne bármi, amot a te cionista világképed szerint ideorbakolsz róla, de lassan be kellene fejezni ezt a gátlástalan hasbarat.