[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Azt, hogy csak a neked tetsző dolgokat nézed és egy értelmes kérdésre lendületből válaszolsz anélkül, hogy pontosan tudnád az eredményt. :p
Azt, hogy en "levezettem" (= altalanos hetedikes feladat) azt, amit a vegen kenytelen-kelletlen elismertel - de meg mindig nem erted... :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Régen még az EU előtt ezustrokat is lehetett tartani. Jó biznisz volt, sőt a sima rokaborert is adtak nyersen valami 2-3000 forintot 20-25 éve.
Mióta ez megszűnt gyakorlatilag megyénként jó ha egy bőr cserző műhely maradt, de rendes szűcs se sok.
Jól látod! Régen értéke volt a téli rója gereznának! Ma mióta az állatvédők tönkretették a szőrme ipart azóta semmi! Én még megtanultam az öregektől rókát nyúzni , kikormölni! Ma ha meglövöm odamegyek leveszem a kalapom megadom a végtisztességet de ott hagyom a hollóknak a tetemet(2 nap és semmi nincs belőle csak a nagyobb csontok meg a koponya). Pedig milyen nemes és jó viselet volt egy szép róka bunda!

Senate: 42-51 D-R
House: 156-184 D-R

@phaidros ez neked:

image.png

• Tetszik
Reactions: antigonosz
@tiz vigasztaljon téged is a tudat, hogy vannak ebben az országban olyan kérilászlók, akiknek sosem jön be a számításuk, mégis évtizedek óta ebből -vélhetően jól- megélnek.

perceptóni, neked meg elismerem, hogy nem jött be a számításom:
Lefordítom magyarra: Pedig kiszámoltam, levezettem, logikus volt, és mégsem nyerték meg a demokraták penszilviát. Hogy ott rohadjanak meg.

tiz és én a penszilvániai adatoknál:
Még demokrata erőket kell Philadelphiában mozgósítani. Elvtársak, legyenek szavazók, akár a föld alól is.

De én mindig is ős Penszilvániairepublikánosgyőzelemhívő voltam, már a nagyapám is az volt, aki mást állít meg a valóságot ferdíti.