[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Az új belbiztonsági miniszter jelölt.
A duma az kemény, ha tettek is követik nagyon szórakoztató tavaszunk lesz. :cool:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Tavaszzal semmi nem lesz még. Februárban indul az elnöksége, mire egyáltalán felporgetik a gépezetet, pénzt, paripát, embert tesznek alá, az lesz nyár-ősz. Immigration detention centerekben összevissza van kb 40 ezer hely az egész országban. Ha mindössze egy hét alatt ki lehetna utasítani mindet, akkor is csak havi 160 ezer körül menne, de ehhez bírák stb is kellenek, akik nincsenek, el kellene venni még a maradék, eleve limitált jogorvoslati lehetőségeket is, ami megint az alkotmányba ütközik, a jogvédők perelnek majd, ezt felülírni a SCOTUShoz kell feljusson stb stb.
A sanctuary cityket nem tudják lenyomni, mert azok állami hatáskör, tipikusan demokrata többségű államokban, max bemehetnek randalirozni keg vadaszni oda, de az legutóbb sem működött nagyon, igazi idopazarlas.
Ha tippelnem kellene, megint a határon átesőket pakolják gyorsan vissza, a priuszosokat keresik meg és vágják sittre majd át a határon, nem a ketkezi meloskent avagy deliveryskent magyvarosokban keccsolo senkik tömegeit.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Jah, hát ő egy igazi elmeroggyant, szerintem azért is teszik oda, hogy csontig benyaljon a cionistaknak (o is az!), mikozben DC meg majd csinál, amit akar. Sebaj, mqjd rájön, hogy Trump nem lesz könnyű főnök. :D

Az új sajtotik, modell és bevallottan cionista. A Szovjetunióbol bevándorolt zsidó családok gyermeke.

740full-elizabeth-pipko.jpg

Szép gyermek!

Ez most komoly? :eek:

Ez most komoly? :eek:
Ezeknek sem a szomszédjuk a hülye

A 2019-ig lényegében a minszki megállapodásokért felelős Kurt Volker mintájára Trump most egy ukrajnai béke mihamarabbi megkötéséért felelős különleges megbízottat kíván kinevezni

Mondom én, Minszk-3-as befagyasztást akarnak itt minél előbb, hogy ráfordulhassanak Iránra és Kínára

A 2019-ig lényegében a minszki megállapodásokért felelős Kurt Volker mintájára Trump most egy ukrajnai béke mihamarabbi megkötéséért felelős különleges megbízottat kíván kinevezni

Mondom én, Minszk-3-as befagyasztást akarnak itt minél előbb, hogy ráfordulhassanak Iránra és Kínára
Fasza aztan 20 ev mulva 45+oskent kuldenek majd a frontra.

Csak erre a "békére", hogy fogják Putyint rávenni aki nyeregben érzi magát és nyomul előre?!?
Erre még semmi értelmeset nem hallottam semelyik nagy "békeharcostól", a miénktől sem!

Fenyegetéssel fogják megpróbálni és emiatt fogun bemenni a natoval mi is amint azt mondom jó ideje.
Sztem meg nem fogunk "bemenni NATO-val". Az biztos hogy kell valamiféle erődemonstráció, hogy Putyin is nyitott legyen a tárgyalásra. Ő csak az erőből ért...amíg nem látja be, hogy nem tud jobb helyzetbe kerülni ha folytatja a háborút, addig nem is fog tárgyalni érdemben. Legfeljebb elbábozzák hogy tárgyalgatnak, miközben az oroszok nyomulnak előre.

„Azt akarom, hogy a zsidók elpusztítsák a Hamasz minden darabját”: Rubio szenátor a gázai háború befejezéséről

Az esetleges leendő amerikai külügyminisztert megkérdezték, hogy tűzszünetet követel-e a Közel-Keleten.

"Nem. Nem fogok. Filmezel?? Figyelj ide. Azt akarom, hogy a zsidók elpusztítsák a Hamasz minden darabját, ami csak a kezükbe kerül. Ezek az emberek gonosz állatok, akik szörnyű bűnöket követtek el” – mondta Marco Rubio.

Arra a kérdésre, hogy mit gondol a több tízezer halott palesztin civilről, a szenátor azt válaszolta, hogy a Hamász fegyvereseinek „fel kellene hagyniuk a civilek mögé bújókkal”.

„ Tudták, mi lesz a válasz. A Hamasznak fel kell hagynia katonai létesítmények kórházak alá helyezésével ” – tette hozzá Rubio.

❗️ A szenátor aktívan támogatja Izrael önvédelemhez való jogát, korábban bírálta a Biden-adminisztrációt olyan cselekedetek miatt, amelyek szerinte aláássák Izrael pozícióját, és az Irán elleni szigorú szankciók visszaállítását szorgalmazta.