[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Őszintén megvallva, a legnagyobb kockázatnak most épp az tűnik, hogy az idióta nyugat európa lenullázza magát gazdaságilag, ez begyűrűzik hozzánk, összedől az ipar, és munkanélküli leszek.

Én ettől sokkal jobban félek, mint az oroszoktól.
ezt aláírom, de a létbizonytalanság -szvsz- coviddal már elkezdődött, azóta meg amellett, hogy rosszabb lett,
még ezek a kis dominók is elkezdtek eldőlni, így háborúsosdilag.

• Szomorú
Reactions: enzo
Ez Magyarországon is megeshetne, hála a fentebb belinkelt DCA megállapodásának.
Nyilván, nem véletlenül kötnek ilyen szerződéseket. De visszamehetnénk a Cavalese felvonós katasztrófáig, amikor kakaskodásból repülővel átszakították a drótkötelet, 20 halott, egy ember vádalkut kötött, egy ember leült talán 3 hónapot, az árvák meg kaptak egy nyalókát. Persze fejenként.

Nyilván, nem véletlenül kötnek ilyen szerződéseket. De visszamehetnénk a Cavalese felvonós katasztrófáig, amikor kakaskodásból repülővel átszakították a drótkötelet, 20 halott, egy ember vádalkut kötött, egy ember leült talán 3 hónapot, az árvák meg kaptak egy nyalókát. Persze fejenként.
Nem Cavallino?

Őszintén megvallva, a legnagyobb kockázatnak most épp az tűnik, hogy az idióta nyugat európa lenullázza magát gazdaságilag, ez begyűrűzik hozzánk, összedől az ipar, és munkanélküli leszek.

Amikor a politika nem tud megoldani egy gazdasági/társadalmi válságot (amit jó eséllyel ő okozott), olyankor rendre csábító a háború; minden polgár rögtön elfelejti az előző napi bosszankodásait.

Pontosan mire is kellene épp készülnünk?
Nos, van migrációs veszélyhelyzet, és háborús veszélyhelyzet.

Mondok egy reális fenyegetést: Robotrepülők repülnek át az ország felett, és pl. lakóépületekbe csapódnak.

Amikor kitört a háború, felhívtam a közös képviselőt, illetve a önkormányzatot, hogy hol van óvóhely a közelemben. A nem tudjuk, valószínűleg nincs volt a válasz. Ezt kapom az adómért.

A gazdaság szerencsére rendben van, azt hallottam a fórumon, hogy nem is csökkent, és a híradóból megtudtam, hogy jövőre amúgy is 6% körüli lesz a növekedés. Én nem aggódnék a helyedben. Minket az nem érint, mi gazdaságilag szuverének vagyunk. És itt a legolcsóbb az energia az EU-ban, úgy tudom.

Komolyra fordítva: itthon a polgári védelem szerinted milyen állapotban van? Mire fel vonják le az adónkat, ha nincs formában? Legalább Százhalombatta, és Paks környékén rendben van egyáltalán? Az akkugyárak közelében?

@Flamand , @reich_und_roll , @Redgrek

Egy nő, germàn nő...
Péniszpumpàval üti a redőröket?
Micsoda fertő! Erkölcsi nihil!
:)
Botrány. Jean Marais forog a sírjában. Hihetetlen,hogy mik vannak Németországban,ja bocsánat Franciaországban. A nyíltan ratyi miniszterelnök,a volt szeretőjét/aki szintén ratyi/ nevezi ki külügyminiszternek. Micsoda verseket írt volna erről Paul Verlaine,vagy Arthur Rimbaud.

Botrány. Jean Marais forog a sírjában. Hihetetlen,hogy mik vannak Németországban,ja bocsánat Franciaországban. A nyíltan ratyi miniszterelnök,a volt szeretőjét/aki szintén ratyi/ nevezi ki külügyminiszternek. Micsoda verseket írt volna erről Paul Verlaine,vagy Arthur Rimbaud.
Szerintem Villon jobban passzolna hozzàjuk, a sajàtos ,puritàn nyelvezetével.
-Legalàbb Te pròbàlod menteni Goethe -t. -