Lövedékálló mellények, lövedékálló felszerelések, borítások, sisakok

Nem a gyártó oldalára gondoltam, nem is ezt írtam vagy néztem, hanem hogy a shopokba. Kb minden megszokottba tudsz venni K-zerot, 2.0-át vagy 3.0-át. Ha gondolod linkelek párat…
de az plate carrier, nem?
Plate-ről beszéltünk asszem

Igen, az Agility-plate-es @SirHiggins videótól indítottam a kérdést, arra is vonatkozott mindig.
Nem mentem át másra, maradt az indító videónál a téma: Jó, nagyon drága, most nem kapható...

Eddig ennyi az összegzés(em) eredménye.

.

Lvl III-as Invader:
Lvl IV-es Operator:
Szóval lehet vásárolgatni továbbra is.

Lvl III-as Invader:
Lvl IV-es Operator:
Szóval lehet vásárolgatni továbbra is.
ha US, akkor ezekre nem vonatkozik ez?
Agilite Armor is manufactured in the USA for the domestic market. Body armor is export-restricted and can not be sold or shipped outside the United States internationally to private individuals including to Military APO / FPO / DPO addresses.

ha US, akkor ezekre nem vonatkozik ez?
Agilite Armor is manufactured in the USA for the domestic market. Body armor is export-restricted and can not be sold or shipped outside the United States internationally to private individuals including to Military APO / FPO / DPO addresses.
Tényleg tőlem kérdezed ezt öcsi, vagy csak költői volt? :D

• Vicces
Reactions: Kim Philby
MTU2OTI3NQ.jpg

A magyar 2 ilyet tartalmaz + oldalsó kerámiát.
Elvileg nem kéne standalone-nak lennie, viszont a gyakorlati tapasztalatok alapján mégis az.
(dragunovot simán megfogja)
(azóta van egy újabb ugyanígy néz ki csak könnyebb)

MTU2OTI3NQ.jpg

A magyar 2 ilyet tartalmaz + oldalsó kerámiát.
Elvileg nem kéne standalone-nak lennie, viszont a gyakorlati tapasztalatok alapján mégis az.
(dragunovot simán megfogja)
Nekem olyan hihetetlen, hogy magyar és jó is!! Tényleg használható darab?? Kinézetre nem különbözik egyik másik drága gyártó darabjaitól, de jó is? Maga a mellény....

Nekem olyan hihetetlen, hogy magyar és jó is!! Tényleg használható darab?? Kinézetre nem különbözik egyik másik drága gyártó darabjaitól, de jó is? Maga a mellény....
Igen ez az. (Az árával meg ne foglalkozz a bekerülési költsége pont ennyi lenne akkor is ha külföldről hoznák mivel az "importőr" azt is megfejeli)
https://combatgear.blog.hu/2022/08/10/2019m_vedomelleny_4_valtozat
images