[HUN] Egyéb használt eszközök beszerzése és/vagy felújítása, átalakítása

Helyette meg az elméleti csilivili gyakorlatilag semmi. Ezt épp jól látja a felsővezetés.
(Igen ezt annyiszor fogom bekommentelni ahányszor felhozzátok, hogy át kéne adni :D )
Átadni nem, de a Ringtausch egy jó lehetőség volt és elegánsan meg lehetett volna oldani a dolgot. Sokan nem gondolják, de egy logisztikai rémálom üzemeltetni a régi szovjet dolgokat! A beszerezhető alkatrészek minősége rendkívül leromlott az elmúlt 10 évben, most meg a szankciók miatt minden drágul is az egekbe. Ural,Zil, Kraz van még szép számmal a honvédségben BTR, T72 ne is beszéljünk. Akkora cumirollerben vagyunk emberek el sem hinnék. Csak egyszerű logisztikai járművek és sok van belőle és sok is kell. A szovjet helikopterflottáról ne is beszéljünk óriási pénzkidobás volt.
A nyugatról kapsz még értelmes alkatrészt és van is, most már kijelentem olcsóbb a nyugati logisztikai "parkot" üzemeltetni hosszútávon.

Szlovák vámosok mesélték, hogy kb az egész seregük felszerelését végig nézte ahogy at gurítják az ukránoknak alig maradt valami.
a szovjet szarokat mi is odaadhattuk volna pénzért vagy valami használhatóért. Most majd szépen ránk rohad mind - ha szerbeknek sem kell már...

Gondolom Mit fog szólni Vlagyimir?! visszaveszi Petike kitüntetését... volt a fő érv... :p

a szovjet szarokat mi is odaadhattuk volna pénzért vagy valami használhatóért. Most majd szépen ránk rohad mind - ha szerbeknek sem kell már...

Akkor játsszuk le a területre érvényes Kő-Papír-Olló-t: "Mi" Oda-adjuk=> orosz-gáz elzár(életszinvonal: Reccccs!) => Viktor-Hatalom - ugrott! :oops:

Ha valakinek ez bolonyult, nem erőltetem ám, de attól még így van!

Átadni nem, de a Ringtausch egy jó lehetőség volt és elegánsan meg lehetett volna oldani a dolgot. Sokan nem gondolják, de egy logisztikai rémálom üzemeltetni a régi szovjet dolgokat! A beszerezhető alkatrészek minősége rendkívül leromlott az elmúlt 10 évben, most meg a szankciók miatt minden drágul is az egekbe. Ural,Zil, Kraz van még szép számmal a honvédségben BTR, T72 ne is beszéljünk. Akkora cumirollerben vagyunk emberek el sem hinnék. Csak egyszerű logisztikai járművek és sok van belőle és sok is kell. A szovjet helikopterflottáról ne is beszéljünk óriási pénzkidobás volt.
A nyugatról kapsz még értelmes alkatrészt és van is, most már kijelentem olcsóbb a nyugati logisztikai "parkot" üzemeltetni hosszútávon.

Sok hadügyminiszter megoldotta már nekünk ezt a gondot: Ami NINCS, azt nem kell karbantartani!
Szerintem kínai barátaink mindent is gyártanak a sok utód típusban náluk is túlélő T-70-höz.
Lehet, hogy megint "csak" az akarat hiányzik!
Áááá, dehogy... :oops:

Valamiért úgy érzem, amint a Hatalom múlik ezen, azonnal lesz minden! ... is! ;)

.

Ahogy nálunk is kellene, ha nem a szellemed uralkodna sokaknál? Mert ha ott fasza, akkor itthon sem az 'elavult' technikát kellene fikáznod ugye? o_O
Ott sem fasza...
Az első dolguk volt amint beléptek a NATO-ba lecserélni a gépkarabélyukat és a DMR puskákat.

• Tetszik
Reactions: Aladeen