[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Eközben a vilàg vezető hatalmànak népessège, szakàllas macskaként vezet autòt..
De jól reagált a rendör.:)
Veszettség ellen be akarja oltatni a "macskát".

Screenshot-2024-12-07-at-1.48.55%E2%80%AFAM.png

Screenshot-2024-12-07-at-1.48.55%E2%80%AFAM.png

Hát nem tudom, szerintem rohadtul megérdemelne jó pár év börtönt.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Természetesen Szent Floydhoz hasonlóan ez a Neely csávó is be volt drogozva rendesen, és bizonyára tropa volt már a szervezete neki is a drogoktól, de ez kívülről nem látszik.

Az adott pillanatban ill. elfogásukkor egyik sem jelentett olyan veszélyt ami miatt meg kellett volna ölni őket.

• Hűha
Reactions: Kim Philby
Belarusz felől meg a Pripjaty mocsár vidéke szinte végig. Kevés a járható út, ezért is lett pofára esés arról támadni 2022-ben.
Szerintem a Dnyper lehetne egy stabil határvonal, bár ennek komoly felmerülésétől még messze járunk...
2001ben voltam ott...lecsapolták már a mocsárvidék nagy részét...

• Tetszik
Reactions: fishbed

• Tetszik
Reactions: SilvioD
aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAyYWQyNGQ5ZTM5YTQ3ZDI5ZTkxYzRlZDFlZGU5ZTRl.jpg

Hétfő délután a floridai Mar-a-Lagóban Orbán Viktor miniszterelnök tárgyalást folytatott Donald Trumppal, Elon Muskkal és Michael Waltzcal – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A megbeszéléseken részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Jászai Gellért, a 4iG elnöke is – tette hozzá a sajtófőnök.

A találkozóról mind a miniszterelnök, mind a magyar diplomácia vezetője beszámolt közösségi oldalán. Orbán Viktor úgy fogalmazott:

aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAyYWQyNGQ5ZTM5YTQ3ZDI5ZTkxYzRlZDFlZGU5ZTRl.jpg

Hétfő délután a floridai Mar-a-Lagóban Orbán Viktor miniszterelnök tárgyalást folytatott Donald Trumppal, Elon Muskkal és Michael Waltzcal – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A megbeszéléseken részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Jászai Gellért, a 4iG elnöke is – tette hozzá a sajtófőnök.

A találkozóról mind a miniszterelnök, mind a magyar diplomácia vezetője beszámolt közösségi oldalán. Orbán Viktor úgy fogalmazott:
A kurva életbe!Arra kellett ébrednem,hogy má megint elvagyunk szigetőve...