Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

10 éve írok ide és meglepő módon édesapámon kívül a kutya nem szólt még rám :D
Én olyat is láttam, hogy valaki suttogot valami csúnyát egy intézményben, és két órával később azonnali hatállyal kirúgták.
Van amivel nem viccelünk, és van ahol még csak nem is suttogunk, mert a falnak is nemzetbiztonsági szakszolgálata van.

Én olyat is láttam, hogy valaki suttogot valami csúnyát egy intézményben, és két órával később azonnali hatállyal kirúgták.
Van amivel nem viccelünk, és van ahol még csak nem is suttogunk, mert a falnak is nemzetbiztonsági szakszolgálata van.
Pár ezer embert ki kéne rúgni akkor ha a jelenlegi "közhnagulatot" nézem az összes intézményünkben ha ez így lenne.

Kár hogy csak cégen belül lehetett pályázni. Pedig ezt mintha csak nekünk találták volna ki :D
Na az kellett volna még, utána meg sebtében kellett volna egy tébolydát felállítani a súlyos szellemi leépülésen átesett katonaknak, akik olvasták volna az ötleteket.
Tényleg azt gondolod, hogy egy "mezei katona" ezt bírná épp ésszel. Mi is csak a hosszú évek alatt szerzett fórumos tapasztalatunknak és az ezidő alatt kialakult immunitásunknak köszönhetően vagyunk képesek jórészt megőrizni az ép eszünket.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: honved and Kávé
Na az kellett volna még, utána meg sebtében kellett volna egy tébolydát felállítani a súlyos szellemi leépülésen átesett katonaknak, akik olvasták volna az ötleteket.
Tényleg azt gondolod, hogy egy "mezei katona" ezt bírná épp ésszel. Mi is csak a hosszú évek alatt szerzett fórumos tapasztalatunknak és az ezidő alatt kialakult immunitásunknak köszönhetően vagyunk képesek jórészt megőrizni az ép eszünket.

Akkor nem kell olvasni.
Világért sem szeretnénk, ha miattunk mentális károsodást szenvednél.

272860570-1415585675511059-1771414733430794430-n.jpg

Mától itt békehonvéd a neved! :oops:
Úgy hogy szépen bemész a békekocsiddal a békelaktanyába, átülsz a páncélozott békegékjárművedbe és kiviszel pár békemalacot a lőtérre a béketüzérségnek, hogy béketüzet lőjön a békelövegeinkel. A békés szemléd után békejelnést teszel az elöljáródnak, azzal a záró gondolattal, hogy folytatod a munkát, mert a békéhez békeerő kell. :oops:

Legyen béke! Sok-sok béketüzérség, békelégvédelem, békepáncéltörő eszközök, békevadászgépek, békedrónok, békeharcjárművek és békeharckocsik, egy egész békehadosztály.

Komolyan, fogyatékos a kommunikációs igazgatója. De egy ilyen félhülyének az dukál.
Nagyon durva, szekunder szégyen amit nyomnak.

Mától itt békehonvéd a neved! :oops:
Úgy hogy szépen bemész a békekocsiddal a békelaktanyába, átülsz a páncélozott békegékjárművedbe és kiviszel pár békemalacot a lőtérre a béketüzérségnek, hogy béketüzet lőjön a békelövegeinkel. A békés szemléd után békejelnést teszel az elöljáródnak, azzal a záró gondolattal, hogy folytatod a munkát, mert a békéhez békeerő kell. :oops:
Vártam hogy a végén el küldöd Békéscsabára... ;)

Vicc volt na :rolleyes: