[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Röhögnék a panamaiak behívnák a kínaiakat.
Kanada az oroszokat :D?!

„Az Egyesült Államok szankciókat vezet be azok ellen, akik együttműködnek a Nemzetközi Büntetőbírósággal (ICC)” – jelentette ki Lindsey Graham republikánus szenátor.

Graham egyértelmű üzenetet küldött: a Fox News televízióban úgy fogalmazott,

ha bárki megpróbál segíteni a Nemzetközi Büntetőbíróságnak, szankciókkal fogják sújtani

Az Egyesült Államoknak nem tetszik a grúz választások eredménye: szankciós listára tették az egyik legbefolyásosabb politikust​

És akkor jön a kínzó kérdés: vajon Wladyslaw Bartoszewski törölte-e már az önbizalomtól túltengő posztját Netanjahu letartóztatásáról való fantáziálásról? :)

Az Egyesült Államoknak nem tetszik a grúz választások eredménye: szankciós listára tették az egyik legbefolyásosabb politikust​

A demokrácia elől nincs menekvés!
Gecc,ezekről minden is lepereg.

Ez lesz Kínával is, mint a tiktokkal.
Az elején be akarta tiltani, aztán ha jó alku lesz maradhat.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Már lépett is.

Trump egyébként múlt héten találkozott a TikTok vezérigazgatójával, Shou Zi Chew-vel floridai Mar-a-Lago birtokán.

A bírósági beadványában Trump kijelentette, hogy az ügy „példátlan, újszerű és nehéz feszültséget jelent, hiszen az egyik oldalon a szólásszabadság, a másik oldalon pedig a külpolitikai és nemzetbiztonsági aggályok állnak”.

!!! Trump elnök bejelentette, hogy az Egyesült Államok hivatalosan kilép az Egészségügyi Világszervezetből, „amerikai adófizetők által finanszírozott korrupt globalista rendszernek” nevezve.

Szabad ilyet vajon!?

• Tetszik
Reactions: gergo55 and Pogány

Azért van az a fejlemény, amikor annyi terelő és korlátozórácsot szerelsz az állatok miatt a biztonságod érdekében, hogy a vadaspark lakói már nagyobb mozgástérrel rendelkeznek, mint te...

"Addig állj féllábon"
Soha ne mond hogy soha, de nyilván nem véletlenül raktam oda a nevetős fejet, nem sok esélyt látok rá mostanában én sem! :P

Ha beleállnak egyszer az amcsik Kanada függetlenségébe, bármi lehet onnantól, azért azt is látni kell, hogy akkor bárkit hívni fognak segíteni aki csak hajlandó. Nem szakterületem Kanada, de eddig nem hallottam hogy szeretne a lakosság amerikaivá válni.

Soha ne mond hogy soha, de nyilván nem véletlenül raktam oda a nevetős fejet, nem sok esélyt látok rá mostanában én sem! :p

Ha beleállnak egyszer az amcsik Kanada függetlenségébe, bármi lehet onnantól, azért azt is látni kell, hogy akkor bárkit hívni fognak segíteni aki csak hajlandó. Nem szakterületem Kanada, de eddig nem hallottam hogy szeretne a lakosság amerikaivá válni.

Ez sosem volt kívánságműsor a brit birodalom történelmében.