Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
a teljes képhez tegyük hozzá, hogy eddig is volt ortodox, haredi egység: Netzah Yehuda zlj.Besorozták az első "imádkozó sáskákat"...
![]()
Israeli mlMilitary Enlists First Group of Ultra-Orthodox Recruits Into Brigade
Israel has begun to form the first brigade of ultra-Orthodox recruits who were drafted into the armymil.in.ua
gondolom önkéntes alapon. Most már menniük kell ha akarják, ha nem.a teljes képhez tegyük hozzá, hogy eddig is volt ortodox, haredi egység: Netzah Yehuda zlj.
Hogyan harcolnak? Átkot szórnak az ellenségre?a teljes képhez tegyük hozzá, hogy eddig is volt ortodox, haredi egység: Netzah Yehuda zlj.
Mint más, csak vallásosabbanHogyan harcolnak? Átkot szórnak az ellenségre?![]()
Bohócruhában kergetik a szandálosokat?Mint más, csak vallásosabban
![]()
![]()
![]()
![]()
cöh, cöh. Fejbeb@sznak egy Tórával, aztán kamilláznál Te isBohócruhában kergetik a szandálosokat?
Nyeszlett verebek. A tatamin masnit kötöttem néhányra. Ráadásul büdösek.cöh, cöh. Fejbeb@sznak egy Tórával, aztán kamilláznál Te is
A karabélylőszernek mindegy ki lövi ki.Nyeszlett verebek. A tatamin masnit kötöttem néhányra. Ráadásul büdösek.
Ezek a fáradt denevérek a fegyvert se tudják felemelni rendesen. Már a Golani brigád is olyan szinten felhígult.hogy még téged is azonnal leigazolnának.A karabélylőszernek mindegy ki lövi ki.
Kell macska mentőnek?Ezek a fáradt denevérek a fegyvert se tudják felemelni rendesen. Már a Golani brigád is olyan szinten felhígult.hogy még téged is azonnal leigazolnának.![]()
Tele van minden egérrel.
huhhh érdekes beszélgetés
Egyiptomon felhúztam a szemöldököm
Kell macska mentőnek?
a kipás fazon hova rakja a pajeszt ??? most tényleg komolyan kérdezem,nem fika vagy trollkodás,de mennyire zavaró ez mondjuk egy sisak alatt ? vagy pl ha netán gázmaszkot kell felvenni ? vagy bármi ? .. én értem hogy vallási oka van,de nem a legszerencsésebb viselet valljuk be,.Mint más, csak vallásosabban
![]()
![]()
![]()
![]()
nem hordok pajeszt.a kipás fazon hova rakja a pajeszt ??? most tényleg komolyan kérdezem,nem fika vagy trollkodás,de mennyire zavaró ez mondjuk egy sisak alatt ? vagy pl ha netán gázmaszkot kell felvenni ? vagy bármi ? .. én értem hogy vallási oka van,de nem a legszerencsésebb viselet valljuk be,.
bocs má' Sir de nem Te vagy a fotón, vagy igen ?nem hordok pajeszt.
Mikor kellett utoljára gmaszkot felvenni.. de gondolom ha rabbinikus felmentése van, akkor vállalja a felelősséget magáért
ilyen szempontból. Vagy majd az Isteni Gondviselés.
Nem is. Il-ben alanyi jogon kap mindenki gázmaszkot, nem katona is.bocs má' Sir de nem Te vagy a fotón, vagy igen ?
most ez a mikor kellett utoljára felvenni gázmaszkot is miféle hülye kérdés ?
legutobb irakban vették fel a nyugatiak ha jól emlékszem,de biztosan nem lesz bejelentve előre egy gáztámadás, illetve nem véletlenül lett kitalálva a maszk.,szóval ne zárjuk ki mint lehetséges opciót.
Leginkább a csuklyás verzióval.most valamiért az jutott eszembe,hogy a válaszod olyan volt,mint ha azt mondaná egy gépi forgácsoló (esztergályos) oktató,hogy nem baj fiam ha hosszú a hajad mert rocker vagy, és még ebben az üzemben úgy sem csavarta be még senki haját a pad, szóval hagyd nyugodtan szabadon,hagy lógjon .. aztán amikor baj van akkor meg megy a kamillázás .. hogy hát erre nem gondoltak.
tényleg komolyan kérdeztem egyébként,hogy ezt a "problémát" hogyan oldják meg náluk ? (pl belügyi szolgálaton vannak a hátországban,ahol ez nem jelent hátrányt, egészségügyi intézményekben vannak,sofőrök.logisztikusok stb stb ..) szóval van/lenne nekik bőven "pajesz alternatíva", erre lettem volna kíváncsi .. és tényleg mindenféle hátsó szándék nélkül kérdeztem,nem szokásom senki vallásából gúnyt űzni, nehogy félre értsd !
igazad van .. teljesen ki is ment a fejemből !!Il-ben alanyi jogon kap mindenki gázmaszkot, nem katona is.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..