[HUN] Caracal mesterlövész fegyverek (EDGE Group)

Minden készletnek sajátja van.
MTcwNzQxMw.jpg

• Tetszik
Reactions: Pogány
Nem értem a problémádat. Eddig hiányunk volt ezekből meg össze vissza kaptunk belőle segélybe.

Ez végre egy komplett beszerzés ami minden szükségest belefoglal ami kell hozzá.
Ez már tényleg a szar se elég büdös kategória...
A Szép-puska nem volt elég jó erre a feladatkörre?

Nem értem a problémádat. Eddig hiányunk volt ezekből meg össze vissza kaptunk belőle segélybe.

Ez végre egy komplett beszerzés ami minden szükségest belefoglal ami kell hozzá.
Ez már tényleg a szar se elég büdös kategória...
Nem. Csak meglepődtem, hogy mindenből új kell ehhez is, mert nincs megfelelő.
Naívan feltételeztem, hogy ilyen apróságok tényleg rendben vannak és max a fegyvert kell beszerezni.

• Tetszik
Reactions: endre
A Szép-puska nem volt elég jó erre a feladatkörre?
Szerinted miért van az, hogy a civilek jobban lőnek, mint a hivatásosok?
Talán van néhány amerikai segélyből származó Remington 700, ami értékelhető kategória, de az is fapad a lövészet világában.

Nem. Csak meglepődtem, hogy mindenből új kell ehhez is, mert nincs megfelelő.
Naívan feltételeztem, hogy ilyen apróságok tényleg rendben vannak és max a fegyvert kell beszerezni.
Ez is megpusztul egy idő után. Meg lesz újabb is belőle azért pár évente illik frissíteni.

• Tetszik
Reactions: endre
Ez is megpusztul egy idő után. Meg lesz újabb is belőle azért pár évente illik frissíteni.
Optikából mi lesz? Úgy szoktam látni, hogy PMII van valamennyi meg néhány Nightforce a szovjet vackokat leszámítva.
Hangtompítót is beszereznek hozzájuk?
Jut belőle minden támogató szakaszba, vagy inkább csak a szolnokiaknak?

Optikából mi lesz? Úgy szoktam látni, hogy PMII van valamennyi meg néhány Nightforce a szovjet vackokat leszámítva.
Hangtompítót is beszereznek hozzájuk?
Jut belőle minden támogató szakaszba, vagy inkább csak a szolnokiaknak?
Ez KM-es beszerzés

• Tetszik
Reactions: J.G.
Távol álljon tőlem, hogy beleszóljak ( :D )
De ennyi erővel vehettek volna MRAD, vagy Dan -t is.
Bár tény, hogy ezekhez nem adnak felhőkarcolót :/

Vajon a miénk 308-as Winchester vagy 338-a Lapua Magnum kaliberben lett véve?
Remélem inkább utóbbi...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Erős hazai védelmi iparról pofázik, közben meg épp azt bizonyítja be, hogy még kevésbé lesz magyar tervezésű és gyártású fegyver.

Urak? Azért a Caracal sem rossz cég, anno a Glocktól vitt át tervezőket, meg még elcsábított néhány igen jó szakembert máshonnan is. A gyártó sorok pedig a legmodernebbek a világon, Szerintem a nyersanyagon sem spórolnak.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby