Érdekességek a világ országaiból

miután az antibiotikummal kiirtották teljesen az emésztőtraktusodban az életet (a nagyon durva fertőzés elleni fellépés mellékhatásaként), a "jó bacikat" vissza kell juttatni, mert enélkül nem működik az egészséges emésztés.

Ez a nem homeopátiás normaflore :D
Igen ez rendben is van , a bélflórát vissza kell telepíteni de mi köze ennek más ember salakanyagának? Azt hittem ezek ilyen élesztős /probiotikumos kezelés

Igen ez rendben is van , a bélflórát vissza kell telepíteni de mi köze ennek más ember salakanyagának? Azt hittem ezek ilyen élesztős /probiotikumos kezelés
Elsiklottam a linked felett bocs.
Így már érthetőbb, nem egyszerűen csak "beleszarnak a vegbeledbe" :D
Hanem egy tisztított valamit tolnak beléd

ott a link, az interneten szerintem jobb és pontosabb infókat fogsz találni mint én adhatok. A látszat ellenére okkal csinálja az orvostudomány is azt, amit, ez is biztos nem véletlen így van.

Pár tippem:
1. könnyű hozzájutni (nem kell a donort megkínozni csövek bevezetésével).
2. más kell a felső és az alsó traktusra? Ez az alsó traktust illető dolog?
3. mégis csak ilyen dominancia dolog? az orvos arra veri az asztal alatt, hogy szart etethet megint egy emberrel?

szerk: elsiklottam az elsiklásos posztod felett.

• Tetszik
Reactions: fishbed and Lator
Elsiklottam a linked felett bocs.
Így már érthetőbb, nem egyszerűen csak "beleszarnak a vegbeledbe" :D
Hanem egy tisztított valamit tolnak beléd
Az, hogy "megtisztított" ne gondold ám túl. Higított, meg szűrt, hogy folyni tudjon (kukorica nem kell bele mert elakad a csőben) de attól az még Kaki, de pont ez is a lényeg.
ott a link, az interneten szerintem jobb és pontosabb infókat fogsz találni mint én adhatok. A látszat ellenére okkal csinálja az orvostudomány is azt, amit, ez is biztos nem véletlen így van.

Pár tippem:
1. könnyű hozzájutni (nem kell a donort megkínozni csövek bevezetésével).
2. más kell a felső és az alsó traktusra? Ez az alsó traktust illető dolog?
3. mégis csak ilyen dominancia dolog? az orvos arra veri az asztal alatt, hogy szart etethet megint egy emberrel?

szerk: elsiklottam az elsiklásos posztod felett.
Sajnos kell a cső is, mert a higított cuccot az orron keresztül vezetik be a vékonybélhez. Van beöntes is, ha elég a "vastagot" kezelni.

Az, hogy "megtisztított" ne gondold ám túl. Higított, meg szűrt, hogy folyni tudjon (kukorica nem kell bele mert elakad a csőben) de attól az még Kaki, de pont ez is a lényeg.

Sajnos kell a cső is, mert a higított cuccot az orron keresztül vezetik be a vékonybélhez. Van beöntes is, ha elég a "vastagot" kezelni.
Szóval a tanulság, hogy mindig mossunk kezet, különben az orrunkon keresztül fogják mások kakáját beleszivattyúzni a belünkbe :)

A donort viszont, ha jól értem amit írsz, legalább nem kell mindennek a kényelmetlenségnek kitenni.

Szóval a tanulság, hogy mindig mossunk kezet, különben az orrunkon keresztül fogják mások kakáját beleszivattyúzni a belünkbe :)
Azért ez nem ilyen egyszerű, nem feltétlen a kézmosáson múlik.

Meg nem mindegy, hogy mikor mosunk kezet. :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Azért ez nem ilyen egyszerű, nem feltétlen a kézmosáson múlik.

Meg nem mindegy, hogy mikor mosunk kezet. :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ajjaj, nagy klasszikust idézel ám:)
Évek óta nem láttam

Azért zavaros kicsit a szöveg:Egy turistacsoportban voltak a nők. Mit csinált közben a csoport többi tagja? Vagy a csoport csak 3 tagból állt. A férfit, aki a csoport tagja lehetett és segiteni akart nekik, bedobták a vizbe és megölték. Nem forditva? A kép nyilvánvalóan illusztráció. Szerintem.

• Tetszik
Reactions: Ramzana
1937 - A kentucky-i Louisville lakosai egy hatalmas szélvihar után elpusztult lovat találtak egy fán
1937_dead_horse_found_in_a_tree_after_storm_louisville_ky.jpeg

• Hűha
Reactions: fip7
cf16-1.jpg

691442779c08dae6ea9b4ac6ad3c1976,e755bea

Eredeti cikk:

Már tavaly is röppentek fel hírek.

A Tűzhányó Blog Fb oldal szerint nem olyan nagy a veszély.

Ha a szupervulkán tőlünk kb. 700 km-re kitörne, az nagy gond lenne.

cf16-1.jpg

691442779c08dae6ea9b4ac6ad3c1976,e755bea

Eredeti cikk:

Már tavaly is röppentek fel hírek.

A Tűzhányó Blog Fb oldal szerint nem olyan nagy a veszély.

Ha a szupervulkán tőlünk kb. 700 km-re kitörne, az nagy gond lenne.
ez még de kvára hiányozna ebbe a már most kvára elbsztt évbe