Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És mindezt remélem egy napon belül képesek voltak leírni. Miközben a maradó ukrán népesség férfilakosságának 46%- PTS, 1,3 M halott, temérdek rokkant. De az oroszok összeomlás közben nyomnak egy all out attack-ot. Értem.Portfolio: Ukrán elemzők szerint összeomlás szélén az orosz hadiipar:
![]()
Kimondták az elemzÅk: elérte a tartalékait Oroszország, összeomlás szélén a hadiipar
A műholdképeket elemezve több ukrán elemzÅcsoport is arra jutott, hogy a tárolóbázisokon tárolt orosz harckocsik javÃtási üteme megsokszorozódott, ami Ãgy már elégtelen a csatatéren elszenvedett veszteségek kompenzálására â Ãrta meg a Militarnyi.www.portfolio.hu
Portfolio: Ukrán elemzők szerint Oroszország most már biztosan meg fog támadni mást is, annyira erős az orosz hadiipar:
![]()
Ukrajna szerint Oroszország most már biztosan meg fogja támadni Európát
Ma már nem is kérdéses, hogy Oroszország meg akarja-e támadni Európa többi részét, elég csak megnézni, mennyi erÅforrást fektet katonai gépezetébe, az igazi kérdés az, hogy Európa felkészül-e erre vagy sem - jelentette ki az ukrán külügyminiszter Brüsszelben csütörtökön.www.portfolio.hu
Portfolio: az ukrán elemzők bármilyen eredmémyt és annak ellenkezőjét is ki tudják mutatni, csak, hogy fennmaradjon az érdeklődés és a támogatás.
Mintapéldái a F.O.S média hirferdítő kifordítói tevékenységére - bármit bármilyen alapanyagból ki kell hozni, ha megvan a pontos cél és feladat - a polgárok aktuális politikai megetetésével kapcsolatban.Portfolio: Ukrán elemzők szerint összeomlás szélén az orosz hadiipar:
![]()
Kimondták az elemzÅk: elérte a tartalékait Oroszország, összeomlás szélén a hadiipar
A műholdképeket elemezve több ukrán elemzÅcsoport is arra jutott, hogy a tárolóbázisokon tárolt orosz harckocsik javÃtási üteme megsokszorozódott, ami Ãgy már elégtelen a csatatéren elszenvedett veszteségek kompenzálására â Ãrta meg a Militarnyi.www.portfolio.hu
Portfolio: Ukrán elemzők szerint Oroszország most már biztosan meg fog támadni mást is, annyira erős az orosz hadiipar:
![]()
Ma már nem is kérdéses, hogy Oroszország meg akarja-e támadni Európa többi részét, elég csak megnézni, mennyi erÅforrást fektet katonai gépezetébe, az igazi kérdés az, hogy Európa felkészül-e erre vagy sem - jelentette ki az ukrán külügyminiszter Brüsszelben csütörtökön.www.portfolio.hu
Portfolio: az ukrán elemzők bármilyen eredmémyt és annak ellenkezőjét is ki tudják mutatni, csak, hogy fennmaradjon az érdeklődés és a támogatás.
Nincs benne nagy megfejtés, igazából már gyomor se kell hozzá, senkié se, mert már bértollnok se áll az ilyen cikkek mögött.Mintapéldái a F.O.S média hirferdítő kifordítói tevékenységére - bármit bármilyen alapanyagból ki kell hozni, ha megvan a pontos cél és feladat - a polgárok aktuális politikai megetetésével kapcsolatban.
Egyre kell csak vigyázniuk, hogy simán benyelhetőeknek kell lenniük, tartalmazniuk kell 10 20 % valóság alapot is.
A világ országaiban jórészt egy kézben lévő médiákban ez olyan nagy tömegben jelenik meg, nap mint nap, hogy már jó pár éve úgy vélem, ezt csak egy számítógép vezérelt M.I. tudja le(de)generálni, és szétosztani az egyes országok közt, hogy a helyi nemzeti sajátosságoknak megfelelően - ott finomhangoljanak rajta ..
A mai "újság" íráshoz nem kell tehetség, gerinc csak gyomor - hogy kibirja a bértolnok, mikor minden reggel a tükörbe néz..
A mai , érdekesen tudat hasadt állapotra jellemző, hogy a "napi Putyin" mellé most már az USA elnöke és más fontos személy is kapcsolódott a mocskolódási kampány áldozataként. Azok pedig némán tűrik az rájuk lapátolt tömény szenny folyamatos áramlását, mintha ez teljesen helyén való lenne... Egyes helyeken ma is érinthetetlenek a vezetők , királyok - egyetlen ilyen "sár"dobáló cikkért akár n-szeres halálbüntetés is jár..
Mi lehet a cél ebben az esetben mert ugye elvileg egy akolban vagyunk, egy médiás követ kellene fújni mindenkinek.. ?
"Egy aknákkal megrakott Torecki disznórázó felrobbanása"
A drón betolakodott a beszáló ukrán mellett ?"GoPro -felvételek a 3. motoros lövészhadosztály egyik Orosz katonájáról, aki képes leszedni egy ukronáci FPV drónt, amikor az egy Ural járművet akart eltalálni a Melovatka környéki légtérfigyelő állomáson."
"Egy aknákkal megrakott Torecki disznórázó felrobbanása"
Matrix 1.0Nincs benne nagy megfejtés, igazából már gyomor se kell hozzá, senkié se, mert már bértollnok se áll az ilyen cikkek mögött.
Kb a 2020-as pandémia után indult világhódító útjára ez a pofonegyszerű receptúra, amihez a napról-napra(!) fejlődő MI algoritmusok biztosítják a tartalmat a fogyasztóknak, mégpedig a világban zajló tényleges eseménykkel kapcsolatban, de azoktól teljesen függetlenül.
Mióta a kattintás és linkelés pénz, az MI teszi a dolgát, figyel, tanul és alkot.
És minekután a közösségi média is egyre inkább MI-fertőzött területté válik, nem csak a tartalomgenerálás, de annak pénztermelő kattintásai, sőt a kommentelések és lájkolások, tehát a tartalom fogyasztás is egyre nagyobb arányban MI-alapú lett.
Az orosznak és ukránnak semmi más dolga nincs, csak, hogy háborúzzon.
Most még "muszáj".
De az ezzel kapcsolatos hír egyre jelentékenyebb hányadának interpretálását már a minden más humán szerkesztőséghez képest nagyságrenddel nagyobb elánnal dolgozó MI generálja le, mégpedig kattintás-orientáció alapján.
Amit még egyszer hangsúlyozom, sokszor már ugyanúgy nem emberek követnek el, hanem valamilyen algoritmus.
Viszont azt már az emberek veszik észre, lassan kvázi külső megfigyelői helyzetbe szorulva, hogy az MI képtelen konzekvensen operálni.
Csupán csak a gombhoz igyekszik varrni a kabátot, lehetőleg egyre nagyobb ütemben, így aztán megesik, hogy egyazon közösségi médiás hírfelületen a "hírautomata" önmagának ellentmondó híranyagot generál le.
Mivel az algoritmus csak a kulcsszavakat kombinálja, azokból fejt ki hírszövegeket.
Putyin - támadás - veszély - Európa - hadiipar - készletkifogyás - összeomlás - fenyegetés szavakhoz kapcsolódó különféle korábbi hírek összemixeléséből születnek a kombinatorika alapján a tartalmak, nem vizsgálva a jelentésbeli és logikai fonákságokat.
Miért is vizsgálnák, ha a kattintás, mint nettó eredmény adott, a tartami - logikai kohézió pedig egyelőre nem szempont.
Hogy ez a dolog hova tart, azt megjósolni nem tudom, de az egyre nagyobb arányú MI térhódítás várható eredménye a tartalomgenerálás - tartalomfogyasztás - pénzügyi eredmény tekintetében azt hozhatja magával, hogy jöjjön bármiféle input a világban, arról és annak ellenkezőjéről az MI generál tartalmat az MI fogyasztónak, amiből az MI irányította pénzügyi folyamatok jutnak virtuális bevételhez egy MI irányította tőzsde trendelemzése és iránymutatásai alapján.
Egyszer csak majd azt vesszük észre, hogy mi emberek a világhálóról kiszorulva azt látjuk, hogy az MI egy belső világban az emberi történelem elmúlt tízezer évéből gyúrt kompozit karaktereiből és eseményeiből generált random hírfolyamokkal szórakoztatja saját magát.
Nekünk meg már háborúznunk se kell...
És ha véletlenül meg lesznek szexuálva akkor az minek számít? Azt remélik hogy akkor majd osszefog Európa a gonosz orosz ellen aki bántotta őket vagy mi a cél?Rozovkát és Uszpenovkát elfoglalták az oroszok a donyecki régióban.
Kamenszkijnél is erőteljesen nyomulnak előre az oroszok a Zaporozsjei fronton áttörték az ukrán vonalakat.
Zelenszkij belejentette hogy 1 hónapon belül francia katonai kontinens érkezik Ukrajnába. Ez Kijevben hangzott el egy háromoldalú ukrán-francia-angol tárgyalás után. A franciák lesznek az elsők akik érkeznek, rajtuk kívül van még pár ország, de róluk direkt nem beszélt Zelenszkij.
Keresgéltem erről Franciául , semmit nem találtam, remélem nem igazRozovkát és Uszpenovkát elfoglalták az oroszok a donyecki régióban.
Kamenszkijnél is erőteljesen nyomulnak előre az oroszok a Zaporozsjei fronton áttörték az ukrán vonalakat.
Zelenszkij belejentette hogy 1 hónapon belül francia katonai kontinens érkezik Ukrajnába. Ez Kijevben hangzott el egy háromoldalú ukrán-francia-angol tárgyalás után. A franciák lesznek az elsők akik érkeznek, rajtuk kívül van még pár ország, de róluk direkt nem beszélt Zelenszkij.
Vk-n olvastam én is .. kb ez a cikk volt lefordítva,erre hivatkozva jelentette ki állítólag Coco Jambo,hogy 1 hónapon belül mennek a franciák.erről Franciául , semmit nem találtam, remélem nem igaz
Síbaleset. Ahogy eddig is ("há ott se vótam bíró úr" kezdetű mesékhez hasonlóan). Európa már most múlt idő. Kinek számítana egy nagyobb európai háború?! Mármint rajtunk kívül. Hajlok arra, h mostanra az USA lába alatt is forró lett a talaj (Izrael védelme, Irán, Taiwan, stb.) és szabadulna a kolonctól, ezért hátha elmarad a nagyobb buli. De amilyen "jó képességű" EU vezetők vannak...És ha véletlenül meg lesznek szexuálva akkor az minek számít? Azt remélik hogy akkor majd osszefog Európa a gonosz orosz ellen aki bántotta őket vagy mi a cél?
Keresgéltem erről Franciául , semmit nem találtam, remélem nem igaz
Vk-n olvastam én is .. kb ez a cikk volt lefordítva,erre hivatkozva jelentette ki állítólag Coco Jambo,hogy 1 hónapon belül mennek a franciák.
10 év után először egyetértünk valamiben...bárcsak így lenne minnél hamarabb
Jesszus. Komoly darálódás lehetett, ha ide tetted, bár én nem sokat láttam belőle, de legalább nem sajnáltam őket.
Arról meg nem is tudtam, hogy tavaly is puccsolt a Wágnyer, azt hittem csak 2023-ban, tavalyelőtt. Lehet föltámadt az a rohadt Prigozsin mert nem tudott belenyugodni a halálába oszt új puccsot vezényelt.
Portfolio: Ukrán elemzők szerint összeomlás szélén az orosz hadiipar:
![]()
![]()
Nevezheted akárminek ha az amerikaiak megint felrúgják. Az oroszok az Ukrajnában végrehajtott amerikai puccsra csak reagáltak. Ezt valahogy mindíg elfelejted.Nevezd el Budapesti memorandumnak.
Senki nem mondta, hogy nincsenek orosz veszteségek, ez egy háború.Ja, igen, az orosz veszteségek soha sem látszódnak.
Ezt mindenki tudja...
Úgy látom nálad mindíg van lennebb.Ezért az ilyen szándékos ferdítés, félre magyarázás felesleges és kontra produktív. Csak magadat járatod le azzal, amivel másokat vádolsz.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..