[HUN] Kerekes páncélozott harcjárművek beszerzése

MTg5ODQ3OQ.gif

Ugye ez most csak valami kibaszott hülye vicc??
Ugye?

Azért ez a Lazanski nem néz ki olyan rosszul méretileg! Ha megvennénk a gyártási/fejlesztési jogot és Pl a Lynxek tornyát kalapálnánk rá lehet hogy nagy duzzogva elfogadnám a tényt hogy ilyenünk lett...

• Tetszik
Reactions: Kávé
Azért ez a Lazanski nem néz ki olyan rosszul méretileg! Ha megvennénk a gyártási/fejlesztési jogot és Pl a Lynxek tornyát kalapálnánk rá lehet hogy nagy duzzogva elfogadnám a tényt hogy ilyenünk lett...
Össze is szarja magát a teknő szerintem ha rátesszük azt a batár nagy tornyot az lánctalpas alvázra jó csak, a boxer is csak kínlódik vele

Semmit se vettünk. A szerbek próbálják előadni, hogy mekkora hatalmas az együttműködés köztünk és mennyire lehetséges vásárlóik vagyunk :D
Amúgy ha megvennénk a platformot az RM elektronikájával meg egy jó török RCWS-el elég jó cucc lehetne nem? De mondjuk en akkor is Pars Alpha fun vagyok! Annak drukkolok!

• Tetszik
Reactions: vasszekely
Amúgy ha megvennénk a platformot az RM elektronikájával meg egy jó török RCWS-el elég jó cucc lehetne nem?
Ha öregapám villamos lett volna nekem meg áramszedőm lenne :D

Papíron ez most a 12 egy tucat 8 kerekes platformmal megegyezik de amúgy nem tudunk a valós nyűgjeiről képességeiről semmit csak amit a brossúra ír.