Egy gyors bejelentkezés, amíg forr a vér a parádétól ! Mivel inkább videóztam, így sajnos csak ótvar minőségben tudom hozni a már levonuló járművek hangulatát...
Mennyire tartottak egy estleges incidenstől?Egy gyors bejelentkezés, amíg forr a vér a parádétól ! Mivel inkább videóztam, így sajnos csak ótvar minőségben tudom hozni a már levonuló járművek hangulatát...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Líthattad a lelátón, hogy vaskonstrukciót építettek , tilos volt metrón a Vörös-térre utazni, kikapcsolták az internetet, mobil telefon hálózatokat, navigációt. a parádé alatt, légvédelmet telepítettek a a tér közelében. Tehát komolyan vették a banderisták fenyegetéseit.Mennyire tartottak egy estleges incidenstől?
Érezni v.mi.megkönnyebbülést, hogy rendben lement?
Hát ő orosz állampolgár, persze, hogy ott volt.Szeven Szegál is ott van !![]()
Mert Belarusz légtérbe nem mehet gép a szankciók miatt."Így fogadták Ficót Moszkvában, aki kénytelen volt Magyarországon majd Románián keresztül a Fekete-tenger felett repülve jutottak el Moszkvába. A 3 haszontalan semmirekellő balti állam nem engedte a saját légterén és a bolgárok is problémáztak."
Nem értem ,ha a Lengyelek átengedték miért nem ment Belorusznak ?
Pontosan, az öreg Haftar is ott volt MoszkvábanJól láttam ,hogy ott volt Haftar tábornok is és kezet fogott Putyinnal?

Utána virslit ettünk egy lacikonyhán. Ő egy sört ivott, én málnaszörpöt kaptam.És már vezérőrnagy?Egyébként az a fiatal srác Lukasenko mellett a mai parádén a legkisebb fia , a 20 éves Nyikolaj Lukasenko.
![]()

És már vezérőrnagy?![]()

Pontosan és vadidegen kölykökkel piszok jókat játszadoztunk együtt.Nekem tetszett.(Minden évben tetszik...).
Méltóságteljes esemény. Szerintem van összekötő ereje.
Ez is akkor jó, ha sok a résztvevő. Még a kinaiak tudják ezt a műfajt, ott még többen vannak, mèg tökèletesebben lépkednek.
Biztos azèrt szeretem a katonai parádékat, mert apámmal régen mindig megnèztük az április 4-i néphadsereg parádét a Hősök terén, akkor még Sztálin szoborral.Utána virslit ettünk egy lacikonyhán. Ő egy sört ivott, én málnaszörpöt kaptam.
Igen. Felvonulást, bottal a válunkon.Pontosan és vadidegen kölykökkel piszok jókat játszadoztunk együtt.

Nem. Csak egyetemista.Biozechnológiát tanul a Pekingi Egyetemen. Nyikolaj tanult "gyerek" Nem Kadyrov 17 éves fiáról van szó.És már vezérőrnagy?![]()

Kollaboránsok száma és aránya a lakossághoz a Nagy Honvédő Háború alatt
![]()
![]()
![]()
Nem. Csak egyetemista.Biozechnológiát tanul a Pekingi Egyetemen. Nyikolaj tanult "gyerek" Nem Kadyrov 17 éves fiáról van szó.![]()
Lehet Alekszandr tud valamit amit mi nem?Pekingi egyetem. Vagyis a fülemüle "ide is szól, meg oda is". Ez a kettősség mondjuk látható volt a minszki parádé gyakorlónapjain is, hogy az ottani védelmi miniszter és a parádé parancsnoka is nyitott kínai limuzinnal csinálták a szemle körútat a csapatok között. Mem pedig Aurus Senat kabrióval, ZiL-lel vagy esetleg egy fehérorosz gyártmányú limuzinnal. Így, a vélhetően utódjelölt gyerek sem valamelyik moszkvai, szentpétervári, vagy vlagyivosztoki egyetemen "szélesíti a világlátását", hanem a pekingin.
A jövő keleten van.Mi ez az impeltinencia!?Egy gyors bejelentkezés, amíg forr a vér a parádétól ! Mivel inkább videóztam, így sajnos csak ótvar minőségben tudom hozni a már levonuló járművek hangulatát...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..