[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Egy gyors bejelentkezés, amíg forr a vér a parádétól ! Mivel inkább videóztam, így sajnos csak ótvar minőségben tudom hozni a már levonuló járművek hangulatát...

MTkyNTU3NQ.jpg

MTkyNTU3Ng.jpg

MTkyNTU3Nw.jpg

MTkyNTU3OQ.jpg

MTkyNTU3OA.jpg

"Így fogadták Ficót Moszkvában, aki kénytelen volt Magyarországon majd Románián keresztül a Fekete-tenger felett repülve jutottak el Moszkvába. A 3 haszontalan semmirekellő balti állam nem engedte a saját légterén és a bolgárok is problémáztak."
Nem értem ,ha a Lengyelek átengedték miért nem ment Belorusznak ?

Mennyire tartottak egy estleges incidenstől?
Érezni v.mi.megkönnyebbülést, hogy rendben lement?
Líthattad a lelátón, hogy vaskonstrukciót építettek , tilos volt metrón a Vörös-térre utazni, kikapcsolták az internetet, mobil telefon hálózatokat, navigációt. a parádé alatt, légvédelmet telepítettek a a tér közelében. Tehát komolyan vették a banderisták fenyegetéseit.

"Így fogadták Ficót Moszkvában, aki kénytelen volt Magyarországon majd Románián keresztül a Fekete-tenger felett repülve jutottak el Moszkvába. A 3 haszontalan semmirekellő balti állam nem engedte a saját légterén és a bolgárok is problémáztak."
Nem értem ,ha a Lengyelek átengedték miért nem ment Belorusznak ?
Mert Belarusz légtérbe nem mehet gép a szankciók miatt.

Fico magyarázza Lukasenkónak, hogy milyen problémák voltak míg eljutott Moszkvába (nem engedték be a balti légtérbe). Sanyi azt válaszolja neki, ..."képben vagyok... azt mondtad eljösz és eljöttél...."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nekem tetszett.(Minden évben tetszik...). :)
Méltóságteljes esemény. Szerintem van összekötő ereje.
Ez is akkor jó, ha sok a résztvevő. Még a kinaiak tudják ezt a műfajt, ott még többen vannak, mèg tökèletesebben lépkednek.

Biztos azèrt szeretem a katonai parádékat, mert apámmal régen mindig megnèztük az április 4-i néphadsereg parádét a Hősök terén, akkor még Sztálin szoborral. :) Utána virslit ettünk egy lacikonyhán. Ő egy sört ivott, én málnaszörpöt kaptam.

Nekem tetszett.(Minden évben tetszik...). :)
Méltóságteljes esemény. Szerintem van összekötő ereje.
Ez is akkor jó, ha sok a résztvevő. Még a kinaiak tudják ezt a műfajt, ott még többen vannak, mèg tökèletesebben lépkednek.

Biztos azèrt szeretem a katonai parádékat, mert apámmal régen mindig megnèztük az április 4-i néphadsereg parádét a Hősök terén, akkor még Sztálin szoborral. :) Utána virslit ettünk egy lacikonyhán. Ő egy sört ivott, én málnaszörpöt kaptam.
Pontosan és vadidegen kölykökkel piszok jókat játszadoztunk együtt.

Kollaboránsok száma és aránya a lakossághoz a Nagy Honvédő Háború alatt
D7YbwqpNdhM.jpg

vqpRGhvttuA.jpg

4f98oOchTRY.jpg

Nem. Csak egyetemista.Biozechnológiát tanul a Pekingi Egyetemen. Nyikolaj tanult "gyerek" Nem Kadyrov 17 éves fiáról van szó. :)

Pekingi egyetem. Vagyis a fülemüle "ide is szól, meg oda is". Ez a kettősség mondjuk látható volt a minszki parádé gyakorlónapjain is, hogy az ottani védelmi miniszter és a parádé parancsnoka is nyitott kínai limuzinnal csinálták a szemle körútat a csapatok között. Mem pedig Aurus Senat kabrióval, ZiL-lel vagy esetleg egy fehérorosz gyártmányú limuzinnal. Így, a vélhetően utódjelölt gyerek sem valamelyik moszkvai, szentpétervári, vagy vlagyivosztoki egyetemen "szélesíti a világlátását", hanem a pekingin.

Pekingi egyetem. Vagyis a fülemüle "ide is szól, meg oda is". Ez a kettősség mondjuk látható volt a minszki parádé gyakorlónapjain is, hogy az ottani védelmi miniszter és a parádé parancsnoka is nyitott kínai limuzinnal csinálták a szemle körútat a csapatok között. Mem pedig Aurus Senat kabrióval, ZiL-lel vagy esetleg egy fehérorosz gyártmányú limuzinnal. Így, a vélhetően utódjelölt gyerek sem valamelyik moszkvai, szentpétervári, vagy vlagyivosztoki egyetemen "szélesíti a világlátását", hanem a pekingin.
Lehet Alekszandr tud valamit amit mi nem? :) A jövő keleten van.