Rendőrség, határőrség, belbiztonság

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
22 051
28 965
113
A jelenleginél csak jobb van kb ez tény.

Nem is erről beszélünk. Csak mindneki abból indul itt ki, hogy bolond vagy és valami queensguard szintű rettetnetet akarsz :D
6163443322_bc0f5beb9f_b.jpg
249b0793636549aeea89d8a2cfe95c02.jpg
:p
Kingsguard... hát pirosba meg úgyse menne bele senki :(

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
31 766
139 360
113
Neked is tele van mar tobb szekreny a szar ruhakkal?:confused:
Nem amúgy, van egy köznapim meg egy társaságim. Az ingek ergyák mind szabásilag mind minőségileg (nejlon). De amúgy maga a kinézete ha rá van igazítva az emberre nem rossz.
Csak most bob vissza akarja hozni a nagytársaságit is.

A köznapit állandó munkaruházatként irodában sem használja már senki sem. Szerintem a gyakorló mellé elég egy fajta társasági ruha.

Gyakorlóból meg egész jól elvagyok és a mostani hál istennek nem szar. Az új szabású meg kifejezetten tetszik. Remélhetőleg hamar hozzájutok.

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
5 202
17 533
113
Nem amúgy, van egy köznapim meg egy társaságim. Az ingek ergyák mind szabásilag mind minőségileg (nejlon). De amúgy maga a kinézete ha rá van igazítva az emberre nem rossz.
Csak most bob vissza akarja hozni a nagytársaságit is.

A köznapit állandó munkaruházatként irodában sem használja már senki sem. Szerintem a gyakorló mellé elég egy fajta társasági ruha.

Gyakorlóból meg egész jól elvagyok és a mostani hál istennek nem szar. Az új szabású meg kifejezetten tetszik. Remélhetőleg hamar hozzájutok.
Na vegre egy kis pozitivum ami jo…orulnenk mi ha végre eljutnank oda ahol ti vagytok hogy a kurva zubbonyt ne keljen turogetni.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

Spyke

Well-Known Member
2022. január 21.
134
364
63
Ebben nem értek egyet. Egyféle kell plusz a díszelgő.

A köznapi/kistársasági/nagytársasági rettenettől is falnak megyek.
Ámen.

Nálunk kb elég lenne ha a közrendes/közlekedési állomány kapna vmi normális gyakorlót/bevetésit, a többieknek az is felesleges, ha ki kell menni most is civil + fegyverben megyünk ki, ellenben ott tárolgatok vagy 3 szett gyakorlót vagy 8 pólót meg még kitudja mit az irodában. Sztem a cég által adott bőrkesztyű az úgy 10 éve az eredeti zacskójában van még, a galléros pólót meg át se vettem…

• Tetszik
Reactions: bel and fishbed

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
31 766
139 360
113
Ámen.

Nálunk kb elég lenne ha a közrendes/közlekedési állomány kapna vmi normális gyakorlót/bevetésit, a többieknek az is felesleges, ha ki kell menni most is civil + fegyverben megyünk ki, ellenben ott tárolgatok vagy 3 szett gyakorlót vagy 8 pólót meg még kitudja mit az irodában. Sztem a cég által adott bőrkesztyű az úgy 10 éve az eredeti zacskójában van még, a galléros pólót meg át se vettem…
Mondjuk a galléros póló nyárra szerintem nem rossz.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
22 051
28 965
113
Úgy látom nem vertek eleget gyerekkorodban :D
Vagy pont túl sokat.
Szerintem mindenkinek, de leginkább nektek az a szerencsétek, hogy nem lettem BoBó..... (elég nagy szerencsétek igazából) :p
Pedig ha anno az szdsz máshogy alakult volna :D
/Parádés elképzeléseim lennének, mindeféle egyenruháktól a lovastüzérségen keresztül, a kardokig/

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
11 063
37 974
113
Szerintem mindenkinek, de leginkább nektek az a szerencsétek, hogy nem lettem BoBó..... (elég nagy szerencsétek igazából) :p
Pedig ha anno az szdsz máshogy alakult volna :D
/Parádés elképzeléseim lennének, mindeféle egyenruháktól a lovastüzérségen keresztül, a kardokig/
Hát tényleg nagy szerencse... :D

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 828
54 726
113
Nalunk az ornagy=osztalyvezeto ami brutto 1,4misi korul van

Szintugy.
Mocskos csókos banda vagytok, akik pénzzel dolgoznak, ezért túl vagytok fizetve hogy nehezebben lehessen korrumpálni:D!

Nálunk ahogy Krisss is írta, a gyerekek nélkül úgy 600K lenne kb. akinek van gyerek ott erre jön az adójóváírás, családi, de akkor sincs közelében sem a tieteknek. Ez a magyar valóság, nálunk komolyan egy tábornok keres ennyit kb. amit Te írtál...

Spyke

Well-Known Member
2022. január 21.
134
364
63
Mocskos csókos banda vagytok, akik pénzzel dolgoznak, ezért túl vagytok fizetve hogy nehezebben lehessen korrumpálni:D!

Nálunk ahogy Krisss is írta, a gyerekek nélkül úgy 600K lenne kb. akinek van gyerek ott erre jön az adójóváírás, családi, de akkor sincs közelében sem a tieteknek. Ez a magyar valóság, nálunk komolyan egy tábornok keres ennyit kb. amit Te írtál...

Sztem sok az 1.4, após alezredes a navnál és ahogy kivettem a szavaiból levesebbet keress mint én fhdgy.-ként.

• Tetszik
Reactions: fishbed