Nem értenék a meghatározó elrettentő haderő lényegét.En akkor neztem volna meg mikor rajonnek hogy ezek a fillerbaszo magyarok 44db leo-nak a rendszamat takargatjak titkoljak hany leo van itt..
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem értenék a meghatározó elrettentő haderő lényegét.En akkor neztem volna meg mikor rajonnek hogy ezek a fillerbaszo magyarok 44db leo-nak a rendszamat takargatjak titkoljak hany leo van itt..
Mert már az olyanoknak mint @krisss betelt az ismerős listájuk az FB-nMiért fontos kiemelni, hogy "maszkos, névfelvarró nélküli honvédek"?
En akkor neztem volna meg mikor rajonnek hogy ezek a fillerbaszo magyarok 44db leo-nak a rendszamat takargatjak titkoljak hany leo van itt..
Tudom erre mondtam multkor az egyik parkettasnak szep az uj modern haderonk barcsak a komcsi szemlelettet is modernizalnatok, erezte hogy ra is utalok meg sertodott a lelkemMaga a MH szokta posztolni a darabszámot is, legalábbis volt már többször ilyen poszt, szóval a kitakarósdinak "sok" értelme van![]()
Mikor kint volt a nev felvarrom naponta annyian jeloltek beMert már az olyanoknak mint @krisss betelt az ismerős listájuk az FB-n![]()
Addig hunyorogtak amíg ezt is ellopták azok a csúnya hunyoriak...Ez pontosan az, amit a madarak is csinálnak repülés közben a szárnyvégi tollaikkal.
A gestamenesben legalább van anyag, nem ilyen polimer vacak (tisztára Giger utóérzés). Az bizony 10-es vasból lett kovácsolva.
De most viccen kívül. Nem is néz ki jól, de még praktikusnak sem. Ránézésre tré lehet a fogása.
Nem hazabeszélés, de azért akad némi különbség
![]()
![]()
![]()
És akkor a gyárilag választható jóságokról nem is beszéltünk
![]()
ja, persze. Ebben is vanA gestamenesben legalább van anyag, nem ilyen polimer vacak (tisztára Giger utóérzés). Az bizony 10-es vasból lett kovácsolva.
a lebágyadtlóf@szt nemNem abbol all a dolog hogy kipattanunk a loveszarokbol hurrraaaaa kialtassal es csipobol tuzelve rohamozunk.
Azt nem tudom de aki tartja az odabasz. Az IDF tele van brutális kóser bulákkal , igazi öröm lehet ott szolgálniazé az a Tavor az azé jó azé
![]()
Nem értem miről beszélszAzt nem tudom de aki tartja az odabasz. Az IDF tele van brutális kóser bulákkal , igazi öröm lehet ott szolgálni![]()
@krisss benne vagy a zsűriben?Legfontosabb dologgal foglalkoznak megint...
![]()
Kortárs katonaindulók írására hirdet pályázatot a Magyar Honvédség és a Honvédelmi Minisztérium
Katonaindulók születését támogatná a pályázat, amelyen 250, 450 és 700 ezer forintos díjakat lehet nyerni.telex.hu
Ha 3 fele menne akkor lenne par otletem@krisss benne vagy a zsűriben?
Ha igen megbótóhatjuk.
Íratok a gpt-vel valami szart, te meg azt favorizálod.
Oszt a pènzt kettècsapjuk.![]()
Látszik nem vagy NER lovag… ebben nem az a pénz, hogy megnyered…. Hanem hogy az egészet megszervezed… azt szamlazol ki amit akarsz@krisss benne vagy a zsűriben?
Ha igen megbótóhatjuk.
Íratok a gpt-vel valami szart, te meg azt favorizálod.
Oszt a pènzt kettècsapjuk.![]()
Azt már elbuktam.Látszik nem vagy NER lovag… ebben nem az a pénz, hogy megnyered…. Hanem hogy az egészet megszervezed… azt szamlazol ki amit akarsz
Kortárs- A kiüresített silány szar szinonimája.Legfontosabb dologgal foglalkoznak megint...
![]()
Kortárs katonaindulók írására hirdet pályázatot a Magyar Honvédség és a Honvédelmi Minisztérium
Katonaindulók születését támogatná a pályázat, amelyen 250, 450 és 700 ezer forintos díjakat lehet nyerni.telex.hu
+ bokacsattogtatás, lószerszám-polírozásAzt.
Képzeld el a bajuszpödrés szakvizsgát és a csettintés szigorlatot...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..