Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A videó főbb témái:Egy kis Zöldföld...
Köszi, az összefoglalót, de ezeken kívül is vannak érdekes, történelmi, társadalmi, politikai és gazdasági részei a videónak...szerintem nagyon jó összefoglása a mai "fénytörések" ismeretében...A videó főbb témái:
- Grönland geopolitikai helyzete - Dánia és az Egyesült Államok versenye a sziget felett, függetlenségi törekvések és az amerikai katonai jelenlét
- Anortozit-bányászat és gazdasági lehetőségek - Stratégiai erőforrások és a fejlődés útjai
- Dánia bevándorláspolitikája - Szigorú szabályozás, jogi viták és emberi jogi aggályok
- "Párhuzamos társadalmak" és integráció - Valóban működik a skandináv modell, vagy új stratégiákra van szükség?
- Ukrán menekültek befogadása - Hogyan kezelik a különböző országok az új migrációs hullámot?
- Tidö-megállapodás és svéd fordulat - Migrációs szigorítás, politikai árnyalatváltás és integrációs dilemmák
- Munkaerőpiaci beilleszkedés kihívásai - A jóléti állam és a migránsok valóságos kapcsolata
A videó alatt volt ez a leírás, csak bemásoltam kedvcsinálónak.Köszi, az összefoglalót, de ezeken kívül is vannak érdekes, történelmi, társadalmi, politikai és gazdasági részei a videónak...szerintem nagyon jó összefoglása a mai "fénytörések" ismeretében...
Nem lomboz le ez senkit, még egyelőre azért nem élünk Mád Max világban.no-go -zóna rettegőknek kis lelombozó
végig se néztedNem lomboz le ez senkit, még egyelőre azért nem élünk Mád Max világban.
Megnéztem volna őket egy "érzékenyebb" negyedben is
Nem, bele-bele pörgettem.végig se nézted![]()
jútúber.Nem, bele-bele pörgettem.
Miért van látnivaló????
Amit láttam itt mindig boldogak és nyugodtak
Aztán még mondják is hogy a gyilkossági mutatók jobbak mint a migráció előtt, kik ezek amúgy?
Na persze. Azt a rendőrőrsök maguktól robbannak fel.jútúber.
De egyébként egész szórakoztató videói vannak.
tl.dr: a hírhedt nogo zónáról annyit mondtak, hogy kb. mint a 8.ker.
Ne menj be éjszaka, és ne provokáld az ottaniakat. Ennyi.
ugye minden azon múlik, hogy mit akarnak megmutatniNa persze. Azt a rendőrőrsök maguktól robbannak fel.
Itt Franciában is van no go zona, ott kőkeményen legyaknának engem a kék szememmel és a kopter féjemmel.
Még csak nem is provokálok, eleve amit képviselek és amilyen vagyok az gyanú és közutálat tárgya.
A kis keleti akcentusommal
Szóval fasza youtouberek de az az érzésem hogy kissé talán részre hajlóak
Ahogy ugyan-úgy feltételezhető, hogy ellenkező előjellel is hiányozhatnak pl előzmények, amik adottugye minden azon múlik, hogy mit akarnak megmutatni
ugyanaz lehet szinte békés, írigylésre méltóan multikulti, meg lehet durva, és veszélyes is
csak az a kérdés miért fizetnek a youtubernek, mit mutasson ...
Ez így van. Viszont a "minden rendben Stockholmban" az kissé erős , ha csak a hivatalos rendőrsegi és kormányzati jelentéseket is nézzükAhogy ugyan-úgy feltételezhető, hogy ellenkező előjellel is hiányozhatnak pl előzmények, amik adott
cselekménysorhoz vezettek.
A lényeg: semmit sem kell utánajárás nélkül benyalni, sem pro, sem kontra.
16:20-tól a videóEz így van. Viszont a "minden rendben Stockholmban" az kissé erős , ha csak a hivatalos rendőrsegi és kormányzati jelentéseket is nézzük
Ezeket bírom amúgy. Biztonságos. Mondja a felnőtt fiatal ffi. Próbáld meg ugyanezt nőként vagy öregként. Marokkó is biztonságos, ha nem hagyod el a turistás részeket, vagy ha nem magányos nő vagy és beszélsz arabul. De ha hülye vagy, és magányos nőként oda mész hegyet mászni, akkor lefejeznek.Ez így van. Viszont a "minden rendben Stockholmban" az kissé erős , ha csak a hivatalos rendőrsegi és kormányzati jelentéseket is nézzük
ez minden nagyváros kb minden kerületére igazEzeket bírom amúgy. Biztonságos. Mondja a felnőtt fiatal ffi. Próbáld meg ugyanezt nőként vagy öregként. Marokkó is biztonságos, ha nem hagyod el a turistás részeket, vagy ha nem magányos nő vagy és beszélsz arabul. De ha hülye vagy, és magányos nőként oda mész hegyet mászni, akkor lefejeznek.
20 éve még nem volt igaz Bécsre. Még éjszakai túrákat tartottam pár nőneműnek. Most már nem mernék.ez minden nagyváros kb minden kerületére igaz
én máshol sem, Bp-en sem. És nem a migrik miatt nem20 éve még nem volt igaz Bécsre. Még éjszakai túrákat tartottam pár nőneműnek. Most már nem mernék.
Azért Békásmegyeren ennyire nem rossz a helyzet, bár lenne mód javulásra... (és itthon is sok helyen vannak gondok)ez minden nagyváros kb minden kerületére igaz
Nem azt mondtam ,hogy mindenhol, ahogy külföldön sem mindenhol.Azért Békásmegyeren ennyire nem rossz a helyzet, bár lenne mód javulásra... (és itthon is sok helyen vannak gondok)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..