[HUN] Rendőrség, határőrség, belbiztonság

Igen csak jövőre választások!
En meg fiatal vagyok eletem 2/3 a mostaniak voltak hatalmin es azt latom ezek 4eveol 4evre elnek nincs egy konkret kidolgozott strategia se hadi teren vagyis volt de erdekek es haverok jottek a kepbe hitegetjuk a fegyvergyartokat valamint gazdasagi vonalon is meg gondoljuk magunkat evente igy nem lehet csinalni..

En meg fiatal vagyok eletem 2/3 a mostaniak voltak hatalmin es azt latom ezek 4eveol 4evre elnek nincs egy konkret kidolgozott strategia se hadi teren vagyis volt de erdekek es haverok jottek a kepbe hitegetjuk a fegyvergyartokat valamint gazdasagi vonalon is meg gondoljuk magunkat evente igy nem lehet csinalni..
Csak óvatosba. :robot:

Fiatal vagy, és tapasztalatlan, nincs összehasonlítási alapod, így a sommás megállapításaid nem relevánsak.

Fiatal vagy, és tapasztalatlan, nincs összehasonlítási alapod, így a sommás megállapításaid nem relevánsak.
Na ebbol van elegunk es ezert megyunk inkabb kulfoldre mert allandoan leugattok hogy maradjunk kusba vagy nem fontos amit mondunk…leszartok minket? Akkor tessek szepen tovabb almodozni a nyugdijrol mert mi le lepunk…

Na ebbol van elegunk es ezert megyunk inkabb kulfoldre mert allandoan leugattok hogy maradjunk kusba vagy nem fontos amit mondunk…leszartok minket? Akkor tessek szepen tovabb almodozni a nyugdijrol mert mi le lepunk…
Nem mész te sehova, sehol máshol nem kapnál ilyen kényelmes munkát ennyi pénzért, ahol ráadásul 0-24-ben fórumozhatsz.

Ohhóó és látnád mi megy néhol a médiában :oops: Avagy cégtől, struktúrától, hovatartozástól, berendezkedéstől függetlenül ha nem becsülöd meg a dolgozó állományodat, leszarod a feedback-et - ha egyáltalán van -, akkor ne csodálkozz, hogy egy idő után lelépnek és nem marad aki működtesse a nyakukba hulló szart

Úgy rémlik, hogy itt sokan szeretnek jókat derülni a brit rendőrökön.
Itt egy videó, amin szintén jót lehet mulatni.
Ja, nem London...