War Thunder (Gaijin Entertainment)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Aki játszik a harckocsis résszel árulja már el nekem, hogy lehet az, hogy engem bármivel bármilyen távolságból ellőnek (akár menetből is) elsőre én pedig lőhetem a kör végéig a másikat akkor sem pusztul el. Amikor 17 találat után sem tudom kilőni az BR 1.0-és brit vackokat Pz III-al akkor mi értelme ennek a játéknak?

Aki játszik a harckocsis résszel árulja már el nekem, hogy lehet az, hogy engem bármivel bármilyen távolságból ellőnek (akár menetből is) elsőre én pedig lőhetem a kör végéig a másikat akkor sem pusztul el. Amikor 17 találat után sem tudom kilőni az BR 1.0-és brit vackokat Pz III-al akkor mi értelme ennek a játéknak?
Panceltörővel lövöd a gyenge pontokon?

Néztem én már. Ettől függetlenül engem bárhol eltalálhatnak. Előbb egy ócska Gaz légvédelmi nyírt ki Pz III-ban.
A pz3 ami komoly az is csak szemből véd testen a Gaz 25mm páncéltörő ellen, 37/45 bemegy legtöbb helyen a neked megfelelő alacsony battle rate korai PzIII nak. Géppuskázd ki a kezelőit, illetve pont az a baj ha papír célpontra lősz, átszalad rajta a lövedéked és nem bent pusztít. Ilyenekre HE lőszerrel MELLÉ lősz, attólnis kipusztul a légynyomástól, az APCR meg csak modulokat szedeget ki, és igen, sok kell belőle ezért nekik.

Ne válts rögtön repülőre, a kombinált mód a legjobb, csak tanulj előtte egy kicsit, mi hogy működik. Egy klán sokat segíthet ebben.

• Tetszik
Reactions: nyugger and therob
A pz3 ami komoly az is csak szemből véd testen a Gaz 25mm páncéltörő ellen, 37/45 bemegy legtöbb helyen a neked megfelelő alacsony battle rate korai PzIII nak. Géppuskázd ki a kezelőit, illetve pont az a baj ha papír célpontra lősz, átszalad rajta a lövedéked és nem bent pusztít. Ilyenekre HE lőszerrel MELLÉ lősz, attólnis kipusztul a légynyomástól, az APCR meg csak modulokat szedeget ki, és igen, sok kell belőle ezért nekik.

Ne válts rögtön repülőre, a kombinált mód a legjobb, csak tanulj előtte egy kicsit, mi hogy működik. Egy klán sokat segíthet ebben.
nekem egyébként szimóban egészen tetszett a pz3

• Tetszik
Reactions: zsolti

A gond az, hogy a Gazon 7.62mm-es vagy 12,7mm-es volt. Ezért vakartam a fejem.

A gond az, hogy a Gazon 7.62mm-es vagy 12,7mm-es volt. Ezért vakartam a fejem.
Próbáld sim-ben.
Az az igazi sava-borsa a játéknak.
A pz3-4, panther, stug, jpanther, sherman és hasonlók bőven elegek egy jót játszani a nevezett módban.
Nem kell feltétlenül bedőlni a grindelés-kényszernek. Top tier szvsz sokkal élvezhetetlenebb.
+szim-ben nem is kell feltétlenül hidegháborús sz@rok ellen szenvednek egy 2.vh-s jármű fedélzetén.

Próbáld sim-ben.
Az az igazi sava-borsa a játéknak.
A pz3-4, panther, stug, jpanther, sherman és hasonlók bőven elegek egy jót játszani a nevezett módban.
Nem kell feltétlenül bedőlni a grindelés-kényszernek. Top tier szvsz sokkal élvezhetetlenebb.
+szim-ben nem is kell feltétlenül hidegháborús sz@rok ellen szenvednek egy 2.vh-s jármű fedélzetén.
Tű pontos. A Sim a király egyértelműen.

• Tetszik
Reactions: SirHiggins
Tű pontos. A Sim a király egyértelműen.
És sokkal hangulatosabb is, tiszta roleplay :D
Egy dolog b@szott fel újabban, a sok techfa idegen jármű, amiket beraktak.
Régen volt 1-2, azok is ritkák.
Most meg kilő az orosz, aki német, vagy a német, aki francia stb :D
Egy ideig vicces volt, már nem :/

• Vicces
Reactions: zsolti
És sokkal hangulatosabb is, tiszta roleplay :D
Most meg kilő az orosz, aki német, vagy a német, aki francia stb :D
Egy ideig vicces volt, már nem :/
Színből tudom hogy melyik melyik. Ha tele van rakva növényzettel és nem látszik a camo/egyéb jellegzetesség, rámérek távolságméréssel, megmondja hogy ally vagy enemy. Ha találkozunk nincs rá idő, egy rövid sorozat rá géppuskával, és HA enemy, mutatja a damage ablak hogy lepattog róla, utána azonnal tűz az ágyúval kill céllal, ha semmi akkor barát és nincs tűz kiváltás. Ennyi.

Az ukrán front most bonyolultabb, ott is sokszor T-72 harcol 72 vel, azt mindenki oroszul beszél :D!

Na igen, a klasszik Gaijin copypaste tech tree/subtree-k, ahol a folyamat lényegében anno a kínai járművek beemelésével kezdődött. Gyakorlatilag a kínai tech tree szárazföldön Rank VI-ig, levegőben meg top tierig a szovjet és amerikai ágak keveréséből lett összekaparva. Aztán jött az, hogy minden nemzet kapjon saját Shermant, illetve modern részen a prémiumba rakott T-80, Leo 2 és tsai nyalánkságok, amik gyakorlatilag fejőstehénként működnek

• Tetszik
Reactions: SirHiggins