Hmmm. Mintha '22ben ezt az orosz haderőre mondták volna, akik az autonóm ukrán haderővel szemben, vesztésre álttak...igaz akkor még nem Szirszkij volt a főparancsnok...https://www.portfolio.hu/global/202...k-meg-az-ukran-foparancsnokkal-szemben-765445
"Az ukrán hadsereg vezetésében tapasztalható túlzott központosítás és a főparancsnok, Olekszandr Szirszkij beavatkozása a taktikai döntésekbe gyengíti Ukrajna védelmi képességeit és lassítja a kritikus fontosságú döntéshozatalt a fronton - számolt be az Ukrajinszka Pravda."
Én szertném ha elérnék a "biturbóromán" lvl4et és a biturukrókkal csapatnának egy kihaénnem meccset...Nekem az a kedvencem a roman hozzáállás. Mindenki román volt, aki a mai Románia (a mersékeltek szerint) vagy a képzeletükben létező nagy Románi területén (turboromán) élt.
Vlachhókdávn?
Cyberspec News
Ukraine will gain access to the 'Link-16' data exchange system to integrate Western fighters with air defense systems. (see attachment) ▪️Link-16 allows NATO aviation and air defense systems to exchange data with each other in real time, providing a faster and easier response to the situation...