Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Panceltörővel lövöd a gyenge pontokon?Aki játszik a harckocsis résszel árulja már el nekem, hogy lehet az, hogy engem bármivel bármilyen távolságból ellőnek (akár menetből is) elsőre én pedig lőhetem a kör végéig a másikat akkor sem pusztul el. Amikor 17 találat után sem tudom kilőni az BR 1.0-és brit vackokat Pz III-al akkor mi értelme ennek a játéknak?
Neeeem csak úgy ahogy jól esik. Persze.Panceltörővel lövöd a gyenge pontokon?
Akkor nem tudom. Tudok még olyan hülyéket kérdezni, hogy el is találod?Neeeem csak úgy ahogy jól esik. Persze.
Meg tudod nézni a garazsban hogy hol tudod átütniMaradok a repülős résznél inkább. A harckocsihoz meg ott lesz a BF6
Néztem én már. Ettől függetlenül engem bárhol eltalálhatnak. Előbb egy ócska Gaz légvédelmi nyírt ki Pz III-ban.Meg tudod nézni a garazsban hogy hol tudod átütni
Amikor 17 találat után sem tudom kilőni az BR 1.0-és brit vackokat Pz III-al akkor mi értelme ennek a játéknak?
már miért tudnád?17 találat után sem tudom kilőni az BR 1.0-és brit vackokat
A pz3 ami komoly az is csak szemből véd testen a Gaz 25mm páncéltörő ellen, 37/45 bemegy legtöbb helyen a neked megfelelő alacsony battle rate korai PzIII nak. Géppuskázd ki a kezelőit, illetve pont az a baj ha papír célpontra lősz, átszalad rajta a lövedéked és nem bent pusztít. Ilyenekre HE lőszerrel MELLÉ lősz, attólnis kipusztul a légynyomástól, az APCR meg csak modulokat szedeget ki, és igen, sok kell belőle ezért nekik.Néztem én már. Ettől függetlenül engem bárhol eltalálhatnak. Előbb egy ócska Gaz légvédelmi nyírt ki Pz III-ban.
nekem egyébként szimóban egészen tetszett a pz3A pz3 ami komoly az is csak szemből véd testen a Gaz 25mm páncéltörő ellen, 37/45 bemegy legtöbb helyen a neked megfelelő alacsony battle rate korai PzIII nak. Géppuskázd ki a kezelőit, illetve pont az a baj ha papír célpontra lősz, átszalad rajta a lövedéked és nem bent pusztít. Ilyenekre HE lőszerrel MELLÉ lősz, attólnis kipusztul a légynyomástól, az APCR meg csak modulokat szedeget ki, és igen, sok kell belőle ezért nekik.
Ne válts rögtön repülőre, a kombinált mód a legjobb, csak tanulj előtte egy kicsit, mi hogy működik. Egy klán sokat segíthet ebben.
Jó az saját battle rateben mindenhol. Szögelve a PzIII L től felfele frontból kemény dió, jó mobilitás, optika, tűzgyorsaság, és lőszerek. Reálban is 3,3 környékén top tank, SIM ben is jó a bracketjében.nekem egyébként szimóban egészen tetszett a pz3
Vagy arma most ps-re jott a modolas olyan heli/apc/hk csatakat nyomunkMaradok a repülős résznél inkább. A harckocsihoz meg ott lesz a BF6
A gond az, hogy a Gazon 7.62mm-es vagy 12,7mm-es volt. Ezért vakartam a fejem.A pz3 ami komoly az is csak szemből véd testen a Gaz 25mm páncéltörő ellen, 37/45 bemegy legtöbb helyen a neked megfelelő alacsony battle rate korai PzIII nak. Géppuskázd ki a kezelőit, illetve pont az a baj ha papír célpontra lősz, átszalad rajta a lövedéked és nem bent pusztít. Ilyenekre HE lőszerrel MELLÉ lősz, attólnis kipusztul a légynyomástól, az APCR meg csak modulokat szedeget ki, és igen, sok kell belőle ezért nekik.
Ne válts rögtön repülőre, a kombinált mód a legjobb, csak tanulj előtte egy kicsit, mi hogy működik. Egy klán sokat segíthet ebben.
Próbáld sim-ben.A gond az, hogy a Gazon 7.62mm-es vagy 12,7mm-es volt. Ezért vakartam a fejem.
Tű pontos. A Sim a király egyértelműen.Próbáld sim-ben.
Az az igazi sava-borsa a játéknak.
A pz3-4, panther, stug, jpanther, sherman és hasonlók bőven elegek egy jót játszani a nevezett módban.
Nem kell feltétlenül bedőlni a grindelés-kényszernek. Top tier szvsz sokkal élvezhetetlenebb.
+szim-ben nem is kell feltétlenül hidegháborús sz@rok ellen szenvednek egy 2.vh-s jármű fedélzetén.
És sokkal hangulatosabb is, tiszta roleplayTű pontos. A Sim a király egyértelműen.
Színből tudom hogy melyik melyik. Ha tele van rakva növényzettel és nem látszik a camo/egyéb jellegzetesség, rámérek távolságméréssel, megmondja hogy ally vagy enemy. Ha találkozunk nincs rá idő, egy rövid sorozat rá géppuskával, és HA enemy, mutatja a damage ablak hogy lepattog róla, utána azonnal tűz az ágyúval kill céllal, ha semmi akkor barát és nincs tűz kiváltás. Ennyi.És sokkal hangulatosabb is, tiszta roleplay
Egy dolog b@szott fel újabban, a sok techfa idegen jármű, amiket beraktak.
Régen volt 1-2, azok is ritkák.
Most meg kilő az orosz, aki német, vagy a német, aki francia stb
Egy ideig vicces volt, már nem :/
Na igen, a klasszik Gaijin copypaste tech tree/subtree-k, ahol a folyamat lényegében anno a kínai járművek beemelésével kezdődött. Gyakorlatilag a kínai tech tree szárazföldön Rank VI-ig, levegőben meg top tierig a szovjet és amerikai ágak keveréséből lett összekaparva. Aztán jött az, hogy minden nemzet kapjon saját Shermant, illetve modern részen a prémiumba rakott T-80, Leo 2 és tsai nyalánkságok, amik gyakorlatilag fejőstehénként működnekEgy dolog b@szott fel újabban, a sok techfa idegen jármű, amiket beraktak.
Régen volt 1-2, azok is ritkák.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..