War Thunder (Gaijin Entertainment)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
23 012
29 947
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

therob

Well-Known Member
2012. december 26.
938
271
63
Aki játszik a harckocsis résszel árulja már el nekem, hogy lehet az, hogy engem bármivel bármilyen távolságból ellőnek (akár menetből is) elsőre én pedig lőhetem a kör végéig a másikat akkor sem pusztul el. Amikor 17 találat után sem tudom kilőni az BR 1.0-és brit vackokat Pz III-al akkor mi értelme ennek a játéknak?

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
53 852
91 252
113
Aki játszik a harckocsis résszel árulja már el nekem, hogy lehet az, hogy engem bármivel bármilyen távolságból ellőnek (akár menetből is) elsőre én pedig lőhetem a kör végéig a másikat akkor sem pusztul el. Amikor 17 találat után sem tudom kilőni az BR 1.0-és brit vackokat Pz III-al akkor mi értelme ennek a játéknak?
Panceltörővel lövöd a gyenge pontokon?

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
18 131
56 260
113
Néztem én már. Ettől függetlenül engem bárhol eltalálhatnak. Előbb egy ócska Gaz légvédelmi nyírt ki Pz III-ban.
A pz3 ami komoly az is csak szemből véd testen a Gaz 25mm páncéltörő ellen, 37/45 bemegy legtöbb helyen a neked megfelelő alacsony battle rate korai PzIII nak. Géppuskázd ki a kezelőit, illetve pont az a baj ha papír célpontra lősz, átszalad rajta a lövedéked és nem bent pusztít. Ilyenekre HE lőszerrel MELLÉ lősz, attólnis kipusztul a légynyomástól, az APCR meg csak modulokat szedeget ki, és igen, sok kell belőle ezért nekik.

Ne válts rögtön repülőre, a kombinált mód a legjobb, csak tanulj előtte egy kicsit, mi hogy működik. Egy klán sokat segíthet ebben.

• Tetszik
Reactions: nyugger and therob

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
23 012
29 947
113
A pz3 ami komoly az is csak szemből véd testen a Gaz 25mm páncéltörő ellen, 37/45 bemegy legtöbb helyen a neked megfelelő alacsony battle rate korai PzIII nak. Géppuskázd ki a kezelőit, illetve pont az a baj ha papír célpontra lősz, átszalad rajta a lövedéked és nem bent pusztít. Ilyenekre HE lőszerrel MELLÉ lősz, attólnis kipusztul a légynyomástól, az APCR meg csak modulokat szedeget ki, és igen, sok kell belőle ezért nekik.

Ne válts rögtön repülőre, a kombinált mód a legjobb, csak tanulj előtte egy kicsit, mi hogy működik. Egy klán sokat segíthet ebben.
nekem egyébként szimóban egészen tetszett a pz3

• Tetszik
Reactions: zsolti

therob

Well-Known Member
2012. december 26.
938
271
63

A gond az, hogy a Gazon 7.62mm-es vagy 12,7mm-es volt. Ezért vakartam a fejem.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
23 012
29 947
113
A gond az, hogy a Gazon 7.62mm-es vagy 12,7mm-es volt. Ezért vakartam a fejem.
Próbáld sim-ben.
Az az igazi sava-borsa a játéknak.
A pz3-4, panther, stug, jpanther, sherman és hasonlók bőven elegek egy jót játszani a nevezett módban.
Nem kell feltétlenül bedőlni a grindelés-kényszernek. Top tier szvsz sokkal élvezhetetlenebb.
+szim-ben nem is kell feltétlenül hidegháborús sz@rok ellen szenvednek egy 2.vh-s jármű fedélzetén.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
18 131
56 260
113
Próbáld sim-ben.
Az az igazi sava-borsa a játéknak.
A pz3-4, panther, stug, jpanther, sherman és hasonlók bőven elegek egy jót játszani a nevezett módban.
Nem kell feltétlenül bedőlni a grindelés-kényszernek. Top tier szvsz sokkal élvezhetetlenebb.
+szim-ben nem is kell feltétlenül hidegháborús sz@rok ellen szenvednek egy 2.vh-s jármű fedélzetén.
Tű pontos. A Sim a király egyértelműen.

• Tetszik
Reactions: SirHiggins

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
23 012
29 947
113
Tű pontos. A Sim a király egyértelműen.
És sokkal hangulatosabb is, tiszta roleplay :D
Egy dolog b@szott fel újabban, a sok techfa idegen jármű, amiket beraktak.
Régen volt 1-2, azok is ritkák.
Most meg kilő az orosz, aki német, vagy a német, aki francia stb :D
Egy ideig vicces volt, már nem :/

• Vicces
Reactions: zsolti

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
18 131
56 260
113
És sokkal hangulatosabb is, tiszta roleplay :D
Most meg kilő az orosz, aki német, vagy a német, aki francia stb :D
Egy ideig vicces volt, már nem :/
Színből tudom hogy melyik melyik. Ha tele van rakva növényzettel és nem látszik a camo/egyéb jellegzetesség, rámérek távolságméréssel, megmondja hogy ally vagy enemy. Ha találkozunk nincs rá idő, egy rövid sorozat rá géppuskával, és HA enemy, mutatja a damage ablak hogy lepattog róla, utána azonnal tűz az ágyúval kill céllal, ha semmi akkor barát és nincs tűz kiváltás. Ennyi.

Az ukrán front most bonyolultabb, ott is sokszor T-72 harcol 72 vel, azt mindenki oroszul beszél :D!

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
7 618
35 459
113
Na igen, a klasszik Gaijin copypaste tech tree/subtree-k, ahol a folyamat lényegében anno a kínai járművek beemelésével kezdődött. Gyakorlatilag a kínai tech tree szárazföldön Rank VI-ig, levegőben meg top tierig a szovjet és amerikai ágak keveréséből lett összekaparva. Aztán jött az, hogy minden nemzet kapjon saját Shermant, illetve modern részen a prémiumba rakott T-80, Leo 2 és tsai nyalánkságok, amik gyakorlatilag fejőstehénként működnek

• Tetszik
Reactions: SirHiggins