Történelmi megállapodásról rántották le a leplet: magyar védelmi ipari gigavállalat születik
Jászai Gellért, a 4iG elnöke és a Nemzetgazdasági Minisztérium árult el részleteket.

na meg is gyütt
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nagyon kivancsi leszek hogy sikerul elerni ezaltal hogy hatekonyabbak legyenek.![]()
Történelmi megállapodásról rántották le a leplet: magyar védelmi ipari gigavállalat születik
Jászai Gellért, a 4iG elnöke és a Nemzetgazdasági Minisztérium árult el részleteket.index.hu
na meg is gyütt
Spoiler: sehogy, mint ahogy a MÁV-Volán se hatékony, mert akkora giga cég lett, hogy ember nincs aki átlássa.Nagyon kivancsi leszek hogy sikerul elerni ezaltal hogy hatekonyabbak legyenek.
Sajnos nem ez volt a szempont...Nagyon kivancsi leszek hogy sikerul elerni ezaltal hogy hatekonyabbak legyenek.
Kíváncsi vagyok, az AV is bekerül -e ide.![]()
Jászai Gellért, a 4iG elnöke és a Nemzetgazdasági Minisztérium árult el részleteket.index.hu
na meg is gyütt
Tudom, szarkasztikusan irtam csak nem ment at.Sajnos nem ez volt a szempont...
Nyilván sejtheted, hogy nem ez lehet a fő célja az üzletnek... Neked inkább szakmai ártalomból azt a kérdést kellene feltenni pl. hogy a veszteséges 4iG miből veszi meg ezeket a cégrészesedéseket és hogy ki ad hitelt egy olyan cégnek, aki növelte a veszteségét az előző évi veszteségéhez képest.Nagyon kivancsi leszek hogy sikerul elerni ezaltal hogy hatekonyabbak legyenek.
És hogy is szervezzük ki az állami tulajdont egy olyan cégbe aminek x százaléka külföldi tulajdonban van?Nyilván sejtheted, hogy nem ez lehet a fő célja az üzletnek... Neked inkább szakmai ártalomból azt a kérdést kellene feltenni pl. hogy a veszteséges 4iG miből veszi meg ezeket a cégrészesedéseket és hogy ki ad hitelt egy olyan cégnek, aki növelte a veszteségét az előző évi veszteségéhez képest.
Szeretem a munkam ezert tudom mikor kell befogniNyilván sejtheted, hogy nem ez lehet a fő célja az üzletnek... Neked inkább szakmai ártalomból azt a kérdést kellene feltenni pl. hogy a veszteséges 4iG miből veszi meg ezeket a cégrészesedéseket és hogy ki ad hitelt egy olyan cégnek, aki növelte a veszteségét az előző évi veszteségéhez képest.
Szeretem a munkam ezert tudom mikor kell befogni![]()
hááát perszeee, hogy ez a legérdekesebb dolog ittAzért a mai napi Einstand után érdekesebb, hogy milyen amcsi srácok lettek pakolva a 4iG-be és mit egyeztettek kint.
A felmerülő legfőbb kérdésekJúnius 11-én tőzsdezárás után a 4iG Nyrt. és a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) már hivatalosan is bejelentette, hogy
A felmerülő legfőbb kérdések
Mielőtt beleásnánk magunkat a részletekbe, tegyünk fel pár olyan kérdést, amely joggal merülhet fel az olvasóban, az adófizetőben:
A NER teremtette, a NER részben lenyúlta.hááát perszeee, hogy ez a legérdekesebb dolog itt
![]()
A NER teremtette, a NER részben lenyúlta.
De a jó az, hogy az ellenzék is NEResekből áll, így a vezetője ma részvényes lett a hazai hadiiparban,
Nincs uj a nap alatt, majd azt erdemes nezni ahogy le osztjak a cegeket ujra ezen belulA NER teremtette, a NER részben lenyúlta.
De a jó az, hogy az ellenzék is NEResekből áll, így a vezetője ma részvényes lett a hazai hadiiparban,
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..