• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 434
14 852
113
.

Ez a két(+) lelőtt izraeli F-35 --ami az EU-NATO kb. "mezei" F-35-ösökhöz képest durván a Super-F-35 szint-- vajon milyen orosz(kínai ? ) légvédelmi rendszerekkel volt elkapható?

U.I:Azt gyanítom, hogy Lockheed marketing osztály erősen dolgozik azon, hogy a lelövés fő oka valami műszaki/elfogyó-üzemanyag legyen! :oops:

U.I. 2.0: Egy orosz (műszaki-)küldöttség szerintem már úton van az F-35 roncsokhoz, természetesen humanitárius okokból! ;)
... a kínai már ott van! :D

Ha mentő feladattal nem voltak ott eleve izraeli SpecOps-Team-ek, akkor mégsem olyan jó a szervezés! A hype/marketingjük viszont eddig megint nagggyon!

.

Sniper

Well-Known Member
2018. április 10.
2 933
32 764
113
Iránnak milyen légvédelme van? Radarok, rakéták? Mert ha lelőttek két F-25-öt, akkor vagy elég modernek kell hogy legyen - bár az is érdekes helyzet, vagy nem modernek - ami még érdekesebb lenne.
sok saját gyártású, ésd sok orosz illetve kinai import motyójuk van .. BAVAR 373 pl egy S-300 copy amit maguknak gyártanak.
van nekik pl Courtal másolat, de van a Taer-2 ami egy BUK M2A másolata
Abadeh városában felhúztak 300 millió dollárból egy légvédelmi központot ahol kb 6000 ember dolgozik.,

Sniper

Well-Known Member
2018. április 10.
2 933
32 764
113
.

Ez a két(+) lelőtt izraeli F-35 --ami az EU-NATO kb. "mezei" F-35-ösökhöz képest durván a Super-F-35 szint-- vajon milyen orosz(kínai ? ) légvédelmi rendszerekkel volt elkapható?

U.I:Azt gyanítom, hogy Lockheed marketing osztály erősen dolgozik azon, hogy a lelövés fő oka valami műszaki/elfogyó-üzemanyag legyen! :oops:

U.I. 2.0: Egy orosz (műszaki-)küldöttség szerintem már úton van az F-35 roncsokhoz, természetesen humanitárius okokból! ;)

Ha mentő feladattal nem voltak ott eleve izraeli SpecOps-Team-ek, akkor mégsem olyan jó a szervezés! A hype/marketingjük viszont eddig megint nagggyon!

.
legyen inkább madárbeszívás :D az nem lesz akkora blama ..

Horizon

Well-Known Member
2019. február 27.
2 424
9 921
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
6 267
10 638
113
Ez a két(+) lelőtt izraeli F-35 --ami az EU-NATO kb. "mezei" F-35-ösökhöz képest durván a Super-F-35 szint

Ezt most csak úgy mondod, vagy konkrét ismeret. Miért lenne sokkal fejlettebb az USA változatnál?

Hát, lehet hogy fél év és már AliBaba-n lehet rendelni F-35 klónt...

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
12 049
26 491
113

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 434
14 852
113
Ezt most csak úgy mondod, vagy konkrét ismeret. Miért lenne sokkal fejlettebb az USA változatnál?

Az USA-n kívül ők az egyetlenek akiknek saját frissítő-karbantartó-bevetéstervező(és ezen keresztül gyakorlatilag jóváhagyó) szerverük van az F-35-höz és megkapták a szoftver módosításhoz is a kulcsokat és módosítottak/kiegészítettek is!

Ez korábban többször volt is a helyi F-35 témában is említve!

Hát, lehet hogy fél év és már AliBaba-n lehet rendelni F-35 klónt...

Igen, mert addigra a sajátjuk már jobb lesz, mint az akkori F-35! ;)

U.I.: Egyébként az eseményeket nézve nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy nem --csak-- azért van óvóhelyes légiriadó, mert annyira veszélyes, hanem főleg azért, hogy ne lássák az izraeliek, hogy kb. alig/semennyit ér az ilyen-/olyan-Kupola-... védelem! :oops:

.

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
6 267
10 638
113
U.I.: Egyébként az eseményeket nézve nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy nem --csak-- azért van óvóhelyes légiriadó, mert annyira veszélyes, hanem főleg azért, hogy ne lássák az izraeliek, hogy kb. alig/semennyit ér az ilyen-/olyan-Kupola-... védelem! :oops:

A zsidóknál nagyon erős a látszat-építés. Ha sokat is tudnak, korántsem annyit, mint amennyit elhitetnek a külvilággal. A korábbi, Hamasz rakétái elleni védelemnél is van olyan felvétel, ahol ahogy kilövik a kupola rakétát, az gyorsan csinál egy bukfencet, majd a földbe csapódik. Nem olyan tökéletes az mint ahogy el akarják hitetni.

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
12 049
26 491
113
Úgy tűnik kölcsönös gyomrosokat vittek be a felek!

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
12 049
26 491
113
Egyre több helyen írják. Oroszokat értesítették. De akkor lesz biztos, ha bemutatják a pilótákat.
Háát nem tudom.../??/

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 970
20 314
113
Háát nem tudom.../??/

flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8.jpg

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 970
20 314
113

• Tetszik
  • Hűha
Reactions: fip7 and endre

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 970
20 314
113
Háát nem tudom.../??/
Kamu!
a hajtóműveknél nincs csillag !
IAF-F-35I-Adir.jpg

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 434
14 852
113
Háát nem tudom.../??/

Kamu!
a hajtóműveknél nincs csillag !
IAF-F-35I-Adir.jpg

Igazad is lehet, de miért végzel már megint fél-munkát: ChatGPT, +pár-tucat képvizsgáló --AI-PS-fake-kép vagy igazi-- van! ;)

.

...de segítek, tényleg trükkös kép: "ordít", hogy nem is jó a vezérsík pozíciója hajtóműhöz képest! ...szerintem!

Szivesen! :)

U.I.: Ettől még tényleg lelőhettek 1-2 F35-öst!

.