Elszóltam magam.Bocs Irán.JAjj de hisz nem is fejleszthettek, hisz FATVA van ellen!!4444!!![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Elszóltam magam.Bocs Irán.JAjj de hisz nem is fejleszthettek, hisz FATVA van ellen!!4444!!![]()
Ez nem kerülne semmibe...az csak papírHáát és kiveszik az alkotmányból v.honnan Izrael megsemmitésének parancsát?A teokrácia ugyse hagyja megint ujrakezdik.Az é Koreai terv (a rendszer kivülről katonailag nem megdönthető) is annyira kecsegtető
Értettem, ez csak a korábban valaki által bedobott "fatva van ellene" érv súlyát mutatja. Majd leveszik a fatvát, ha elkészültek.Elszóltam magam.Bocs Irán.
Ki tekinti őket áldozatnak? Ki az aki szolidaritást vállalt velük? A környéken, még az arab államok is izraelt segítik.Nem. Plusz hülyék lennének, akkor az áldozati pózuk végleg elengedhetnék, az utolsó redneck is, aki most még a Fárszi Pravdát issza, szaladna a toborzó-irodába, és menne harcolni. Nehéz nekik is amúgy az orosz/kínai psyop és Trump közt megtalálni az egy igaz véleményt, de itt hamar eldőne mi a véleményük. Pearl Harbour szintű lenne.
Nem olvasod a topikot? Vrite-only wagy?Ki tekinti őket áldozatnak? Ki az aki szolidaritást vállalt velük? A környéken, még az arab államok is izraelt segítik.
Hát izé asszem mi se ássuk be Paks 2 a Pilisbe.Értettem, ez csak a korábban valaki által bedobott "fatva van ellene" érv súlyát mutatja. Majd leveszik a fatvát, ha elkészültek.
Bár elmegy a reaktor 5% dúsítással, de mi csak azért dúsítjuk 40-60%-ra az uránt, mert úgy kisebb helyen elfér! felkészülünk az energetikai vészhelyzetre!Hát izé asszem mi se ássuk be Paks 2 a Pilisbe.
De olvasom, csak nah. Lássuk be nem túl fajsúlyos szereplők, akik a beszéden kívül kb semmilyen tevékeny szerepet nem vállalnak. Mondani meg bármit lehet, az nem kerül semmibe épp csak kitörölheti vele Irán a szebbik felét.Nem olvasod a topikot? Vrite-only wagy?
Ja és még valamit: néha a legegyszerübb, ostoba javaslatok többet érnek mint a cirkalmazott bonyolult megközelítések...Ez nem kerülne semmibe...az csak papír![]()
Kipróbáltam, hogy mit mond a ChatGPT Alessamor ömnlengését bementként megadva stílustranszferre a te utolsó 3 kommentedre:Ja és még valamit: néha a legegyszerübb, ostoba javaslatok többet érnek mint a cirkalmazott bonyolult megközelítések...
Vagy csak a kormányzati gép. Még maguk sem tudjákCNN szerint az iráni vezetés Ománba menekült…
Ha ez igaz, akkor elég gyenge lábakon állt a rezsim.CNN szerint az iráni vezetés Ománba menekült…
Rekt? Akkor ennyi volt? Durva lenne, az otthoni "betonstabil támogatottságukról" sokat elmondana, amit alapján itt örök háborút vizionáltak/nak sokan. (Meg arról, hogy a Moszad miért járt szabadon ki-be: a nép már eléggé unta őket, és tudták ők is).CNN szerint az iráni vezetés Ománba menekült…
Khm... link? Nem látom a honlapjukon.CNN szerint az iráni vezetés Ománba menekült…
Khm... link? Nem látom a honlapjukon.
Feljebb raktam be radar képet amikor levegőben voltak, de ezek a gépek érkeztek Ománba (Muscat):Khm... link? Nem látom a honlapjukon.
Sima tárgyalódelegációnak kicsit nagy ez a repülőkülönítmény, viszont emigrációra meg nem biztos, hogy megfelelő az irány.....Feljebb raktam be radar képet amikor levegőben voltak, de ezek a gépek érkeztek Ománba (Muscat):
JJ25 EP-IGA kormány A343
JJ26 EP-IGD kormány A321
JJ28 EP-SSM Meraj A321
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..