[BIZTPOL] Irán

Nem. Plusz hülyék lennének, akkor az áldozati pózuk végleg elengedhetnék, az utolsó redneck is, aki most még a Fárszi Pravdát issza, szaladna a toborzó-irodába, és menne harcolni. Nehéz nekik is amúgy az orosz/kínai psyop és Trump közt megtalálni az egy igaz véleményt, de itt hamar eldőne mi a véleményük. Pearl Harbour szintű lenne.
Ki tekinti őket áldozatnak? Ki az aki szolidaritást vállalt velük? A környéken, még az arab államok is izraelt segítik.

Nem olvasod a topikot? Vrite-only wagy?
De olvasom, csak nah. Lássuk be nem túl fajsúlyos szereplők, akik a beszéden kívül kb semmilyen tevékeny szerepet nem vállalnak. Mondani meg bármit lehet, az nem kerül semmibe épp csak kitörölheti vele Irán a szebbik felét.

Csalódott vagyok, egész nap nem volt a munka miatt időm követni a híreket, most meg látom, hogy semmi nem történt. Irán már annyira nyer, hogy lekapcsolja az internetet. A zsidók mindent cenzúráznak. Az USA felvonulásáról csak hivatkozás nélküli álhírek. A média meg ugyanazt a rágógumit gurgulázza, amit kell neki. Nem érek én rá erre, reméltem mostanra már eldőlt az egész.

Közben fél oldalas moralizáló baromságokon kellett átrágnom magam, amik nulla információ tartalmúak voltak. Nincs nekem erre időm, te legalább tömör vagy:
Ja és még valamit: néha a legegyszerübb, ostoba javaslatok többet érnek mint a cirkalmazott bonyolult megközelítések...
Kipróbáltam, hogy mit mond a ChatGPT Alessamor ömnlengését bementként megadva stílustranszferre a te utolsó 3 kommentedre:

[moderálva, ChatGPT]​

Last edited by a moderator:
CNN szerint az iráni vezetés Ománba menekült…
Rekt? Akkor ennyi volt? Durva lenne, az otthoni "betonstabil támogatottságukról" sokat elmondana, amit alapján itt örök háborút vizionáltak/nak sokan. (Meg arról, hogy a Moszad miért járt szabadon ki-be: a nép már eléggé unta őket, és tudták ők is).

Egyelőre kivárok, de elég erős lenne, ha csak így ennyiről elfutnának. Ha mégis, az ... azért durva, mert itthoni viszonylatba átültetve kb mire a határig eljutnék, a kormányunk már lelépett volna :D Izgis! Holnap estére remélem kiderül.

• Tetszik
Reactions: Veér Ispán
Feljebb raktam be radar képet amikor levegőben voltak, de ezek a gépek érkeztek Ománba (Muscat):
JJ25 EP-IGA kormány A343
JJ26 EP-IGD kormány A321
JJ28 EP-SSM Meraj A321
Sima tárgyalódelegációnak kicsit nagy ez a repülőkülönítmény, viszont emigrációra meg nem biztos, hogy megfelelő az irány.....
De ami inkább kérdés, hogy a háború megvívásához szükséges feltételek közül (kormányzat, haderő, társadalom) a társadalmi támogatás az vajon mennyire áll még fenn....
Az, hogy az izraeli szolgálat ilyen szinten be tudott épülni és ilyen műveleteket tudott szervezni, az az jelenti, hogy sok embert tudnak "ideológiai" alapon beszervezni, kellően nagy az a rendszerellenes réteg, ahonnan tudnak "toborozni"......illetve akik anyagi alapon működnek együtt, azok is bíznak abban, hogy össze fog omlani a rezsim idővel....

• Tetszik
Reactions: Kim Philby