Kérdezted április végén mikor lesz mert vinni akarod a tesódat...Ha tudom hogy lesz egy nappal elobb haza jovok erdelybol![]()
Még meg is köszönted nekem

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kérdezted április végén mikor lesz mert vinni akarod a tesódat...Ha tudom hogy lesz egy nappal elobb haza jovok erdelybol![]()
Elfelejtettem naKérdezted április végén mikor lesz mert vinni akarod a tesódat...
Még meg is köszönted nekem![]()
A válogatott „mókák” helyszíne volt Kaposvár, ahol a Magyar Honvédség Lahner György 2. Ellátóezred a hagyományos „nyitott laktanya” programját tartotta.
![]()
Szigorúan móka
A válogatott „mókák” helyszíne volt Kaposvár, ahol a Magyar Honvédség Lahner György 2. Ellátóezred a hagyományos „nyitott laktanya” programját tartotta.honvedelem.hu
17. Tatai Patar - A Török kori Történelmi Fesztivál
2025. június 6-8.
Tata, Váralja utca 4.
Minden nap: MH Klapka György 1. Páncélosdandár haditechnikai- és járműbemutató, toborzó pont
A Hősök tere ad otthont ezen a hétvégén a Magyar Honvédség egyik legmeghatározóbb eseményének, az altisztavatásnak.
Július 12-én délelőtt az Altiszti Akadémián végzett több mint 350 katona állami és katonai vezetők, valamint hozzátartozók és az érdeklődő közönség előtt tesz esküt a haza szolgálatára.
A szombaton 9 órakor kezdődő ünnepségen beszédet mond Szalay-Bobrovniczky Kristóf, Magyarország honvédelmi minisztere és Dr. Böröndi Gábor vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnöke. A látványos esemény zárómozzanataként a vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár JAS 39 Gripen vadászgépei és az MH Kiss József 86. Helikopterdandár forgószárnyasai díszelgő áthúzással tisztelegnek a magyar Honvédség kötelékében szolgálatukat megkezdő altisztek előtt.
Az eskütételt megelőzően péntek délelőtt főpróbát tart a Magyar Honvédség a Hősök terén. A vadászgépek és helikopterek a főpróbán nem vesznek részt. Szombaton azonban a környéken élőknek és tartózkodóknak fokozott hanghatásra kell számítaniuk a díszelgő áthúzás miatt.
Az altisztavatási ünnepség célja, hogy a társadalom is bepillantást nyerjen abba az értékrendbe és elhivatottságba, amely a magyar katonákat jellemzi.
Az altisztek a haderő gerincét alkotják – ők azok a vezetők, akik a mindennapi szolgálatban közvetlenül irányítják és támogatják a katonai feladatok végrehajtását. Megbízhatóságuk, szakmai tudásuk és példamutatásuk elengedhetetlen egy modern, ütőképes és folyamatosan megújuló haderő számára.
Az avatás nyilvános, a helyszínen bárki megtekintheti, de a Magyar Honvédség Facebook oldalán élő közvetítésén keresztül is követhető lesz az ünnepség. A felkészülésről és a rendezvényről a Magyar Honvédség és az MH Altiszti Akadémia közösségi felületein is folyamatosan frissülő tartalmak érhetők el.
![]()
Altisztavatás a Hősök terén
A Hősök tere ad otthont ezen a hétvégén a Magyar Honvédség egyik legmeghatározóbb eseményének, az altisztavatásnak. Július 12-én délelőtt az MH Altiszti Akadémián végzett több mint 350 katona állami és katonai vezetők, valamint hozzátartozók és az érdeklődő közönség előtt tesz esküt a haza...honvedelem.hu
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..