69,25 millió EUR/üteg. Elég drága egy gépágyús rendszerért.Hivatalos RM közlemény:
73 millió egy rendszer69,25 millió EUR/üteg. Elég drága egy gépágyús rendszerért.
100 millióért van nagy hatótávú BARAK MX valamennyi rakétával együtt. A NASAMS-et meg kb. 68 millióért vettük - rakéták nélkül...
Italy orders Skynex air defence system
The Italian army has ordered Skynex air defence systems from Rheinmetall for €73 million, with an option for three additional systems worth €204 million.www.rheinmetall.com
Mert az elsőhöz kell supportot meg szerszámokat stb, cuccot venni. Szóval mindent ami az üzemeltetéshez kell.73 millió egy rendszer
Igen, de ha csak 1 rendszert vesznek, mert jelenleg csak 1-et rendeltek meg a másik kettő az opció ha jól olvastam akkor 73m-ba fájt nekikMert az elsőhöz kell supportot meg szerszámokat stb, cuccot venni. Szóval mindent ami az üzemeltetéshez kell.
Ha az összköltséget elosztod 4 rendszerrel (277/4) akkor 69,25mEUR/db jön ki.
Jó cucc, csak nem ennyiért...
a másik három opció - nem kettő.Igen, de ha csak 1 rendszert vesznek, mert jelenleg csak 1-et rendeltek meg a másik kettő az opció ha jól olvastam akkor 73m-ba fájt nekik![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..