Nekik nincs programjuk, csak bemondták ezt a szoksásos bérlakás panelt.Tokjo lenne…ha azok a lakasok amiket nezegettunk tobben 40-50milliorol nem ugrott volna fel 60-70re…sot amit konkretan kineztem 83milliora…sokan emiatt meg messzebb kerultunk a sajat otthontol nem hogy kozelebb. Vakarjuk a fejunket hogy oke 50misit talan megkapjuk meg talan 11misi babavaro es de az is csak 61millio…most panel lakasok amik nem putrik 65 alatt nincs es akkor meg nem fiezettem illeteket meg a sok bizbaszt…es akkor arra kise tertem hogy azok akii nem tudnak elni a 3% on tul barmely kedvezmenyes hitellel (pl tesom aki szingli) ezzel most egyenlore az ellenkozejet erte el az allambacsi ugy felstuffoltak az arakat…hogy akinek megvolt lassan a 20% egy kb 40-50misis lakashoz/hazhoz most 10% ugyan ezert lehet nem lesz meg mert olyan pofatlanul tul araztak a lakasokat.
Neztem kulkerulteben egy felujitando kadarkockat 47misi nem nagyon vittek el meg hianyzott volna hozza egy pici de azt csalad adta volna na most 3% utan felvitte az arat az elad 137milliora.
Remelem a bankok nyomnak egy eros feket az ertekbecslesnel es helyre razzak valamennyire a piacot vagy a fidesz atveszi a tisza programjak a berlakas programmal ami lejjebb nyomja a piaci arat…mert most sok korombeli pont hogy messzebb kerult a lakastol, mert jo ez a 3% csak az ingatlan tulajdonosok maxra lottek be a putriukat is es ez igy nem lesz mukodokepes.

Aki 47-ről emiatt 137 millióra vitte fel a lakását, azt tényleg engedd el más baleknak.
Én a pesti árakat nem ismerem, de nézz körül jobban.

1,1 millió forint egy budapesti panellakás négyzetméteréért? Ma már ez a realitás
JelentÅsen csökkent a téglalakás panellel szembeni árelÅnye a fÅvárosban, miután egy év alatt 36 százalékkal emelkedett a panelek átlagos négyzetméterára, Ãrja az Otthon Centrum. A társaság mindhárom használt szegmensben két számjegyű áremelkedést mért.