Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Minek?Nem való odaIgen és mint a jobb fölső sarkot látjátok Csádba is viszünk LYNX-et.
Roman zaszlos lynxre celzott…Minek?Nem való oda
Olahok meg ki se választották, melyik lesz a gépük.Roman zaszlos lynxre celzott…
A poén ( mert az volt )úgy látom elröppent a fejed felett...Olahok meg ki se választották, melyik lesz a gépük.
Reklám hülyeséget nem kéne komolyan venni
Csak beugratás volt, de ők amúgy még BMP-vel tolják.Minek?Nem való oda
Csádi tervek miatt,én konkrétan Csádra gondoltam,mint bevetési helyszinre-ahova szerintem marhaság lenne kicipelniA poén ( mert az volt )úgy látom elröppent a fejed felett...
GTerveznek HIFVt venni,és aspiráns a Lynx is,igy nem feltétlenül veszem poénnakCsak beugratás volt, de ők amúgy még BMP-vel tolják.
Ezért volt a poénCsádi tervek miatt,én konkrétan Csádra gondoltam,mint bevetési helyszinre-ahova szerintem marhaság lenne kicipelni
Miért jut nekem erröl az az eszembe, hogy "szégyen a futás, de hasznos?"
nem tudom, de kezet foghatsz @krisss szelMiért jut nekem erröl az az eszembe, hogy "szégyen a futás, de hasznos?"![]()
Attol meg hogy a bitek balf@szkodnak nem kene a magyaroknak is balf@szkodni.lehet szepen sorban jelentkezni: melyik volt aki rohogott, amikor a brit bazisra betortek iden?
meg nem is kene mindig mas nyomoran rohogni, mert karma...Attol meg hogy a bitek balf@szkodnak nem kene a magyaroknak is balf@szkodni.
Ez nem mas nyomoran valo rohoges hanem mas(es most sajat) okorsegen valo rohoges. Mert ha meg az egyetlenegy repter vedelme se megy az szomoru.meg nem is kene mindig mas nyomoran rohogni, mert karma...
Ma reggel egy eles kanyart kicsit gyorsabban vettem be a csata opival es majdnem a fara csavarodtam egy 100as tempoval…olvasva a kommenteket rajottem hogy gyorsitanom kellett volna…Hogy ki volt? Teljesen egyértelmű: Az oroszok. A szankciók miatt alkatrészhiányban szenvednek, gyártani se tudnak, így csak is az oroszok lehettek. Facebookon minden harmadik komment kb hasonló, ha le akartok zsibbadni, menjetek olvasgatni![]()
Lehet. Ne izgulj, sokkal nagyobb szakértelemmel fogunk levakarni a fáról mint a katonák védik a bázisaik, mi legalább nemzetközi mezőnyben is versenyképes tudással rendelkezünkMa reggel egy eles kanyart kicsit gyorsabban vettem be a csata opival es majdnem a fara csavarodtam egy 100as tempoval…olvasva a kommenteket rajottem hogy gyorsitanom kellett volna…
Csak az autom motorjat mentsetek, mar nem fossa az olajat!!!!Lehet. Ne izgulj, sokkal nagyobb szakértelemmel fogunk levakarni a fáról mint a katonák védik a bázisaik, mi legalább nemzetközi mezőnyben is versenyképes tudással rendelkezünk!
Lesz kegyelet, profizmus, meg minden ami kell, bár ez téged akkor már nem fog boldogítani!
Azért ilyenkor szembe jut, amikor én meg pogány azt ecseteltük itt a fórumon, hogy a Kecskeméti bázis milyen könnyen támadható, és, hogy a Gripeneket 1-2 diverzáns csoport simán megsemmisítené még a földön.
Akkor elég sokan irreálisnak tartották amit írtam/írtunk, aztán először az ukránok bemutatták profi módon az oroszoknál, hogy meg lehet csinálni.
Utána legalább páran elgondolkodtak itt a fórumon, hogy lehet nem mondtunk anno hülyeséget, és tényleg meg lehet csinálni azt amit én és pogány mondtunk.
Erre most az ukránok (feltehetően) konkrétan bebizonyították azt kecskeméten amiről írtunk!
Ugyanis amíg a fórumon páran elgondolkodtak az általunk leírtakon, addig szemmel láthatóan a HM illetékeseiről szokás szerint leperegtek ezek a dolgok....
És hozzá tenném, hogy szerencsések vagyunk, mert nem éles helyzet volt, hanem csak finoman jelezték a számunkra, hogy mekkora egy világi csicskák vagyunk valójában, és vegyük már magunkat észre. Ez volt az üzenet
Valójában ezt meg kellene köszönnünk, mert mi már csak akkor kapálózunk amikor ég a ház. Sajnos![]()
Távol álljon tőlem ennek a blamának a relativizálása, de a britek is ezen a szinten vannak ...
![]()
Borzasztó állapotban az atomhatalom védelmi rendszere: szinte bárki besétálhat a legfontosabb katonai támaszpontokra
A Telegraph beszámolt arról, hogy az Egyesült Királyság legfontosabb katonai légitámaszpontjait szinte semmi nem védi a külsŠtámadásoktól.www.portfolio.hu
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..