Milyen érdekes rakétái vannak...Belépés a Facebookra
Ha belépsz a Facebookra, elkezdhetsz tartalmakat megosztani és megkeresni a barátaidat, a családtagjaidat, az ismerőseidet.www.facebook.com
Forró naciban.... Az úgy szép

Milyen érdekes rakétái vannak...Belépés a Facebookra
Ha belépsz a Facebookra, elkezdhetsz tartalmakat megosztani és megkeresni a barátaidat, a családtagjaidat, az ismerőseidet.www.facebook.com
Forró naciban.... Az úgy szép

Tavaly ezt es a 3 retegu wc papir beszerzest egyszerre huztak le a listarol, illatositot meg targyaljak.Fenét teszt. Szerintem a 12 elszállított tankunk ezt a verziót kapja, egy nagyjavítással egybekötve. Így meg lesz az 56 harckocsink.
Én erre tippelek.
Miért???Tavaly ezt es a 3 retegu wc papir beszerzest egyszerre huztak le a listarol, illatositot meg targyaljak.
Minek?Nem való odaIgen és mint a jobb fölső sarkot látjátok Csádba is viszünk LYNX-et.
Roman zaszlos lynxre celzott…Minek?Nem való oda
Olahok meg ki se választották, melyik lesz a gépük.Roman zaszlos lynxre celzott…
A poén ( mert az volt )úgy látom elröppent a fejed felett...Olahok meg ki se választották, melyik lesz a gépük.
Reklám hülyeséget nem kéne komolyan venni
Csak beugratás volt, de ők amúgy még BMP-vel tolják.Minek?Nem való oda
Csádi tervek miatt,én konkrétan Csádra gondoltam,mint bevetési helyszinre-ahova szerintem marhaság lenne kicipelniA poén ( mert az volt )úgy látom elröppent a fejed felett...
GTerveznek HIFVt venni,és aspiráns a Lynx is,igy nem feltétlenül veszem poénnakCsak beugratás volt, de ők amúgy még BMP-vel tolják.
Ezért volt a poénCsádi tervek miatt,én konkrétan Csádra gondoltam,mint bevetési helyszinre-ahova szerintem marhaság lenne kicipelni
Miért jut nekem erröl az az eszembe, hogy "szégyen a futás, de hasznos?"

nem tudom, de kezet foghatsz @krisss szelMiért jut nekem erröl az az eszembe, hogy "szégyen a futás, de hasznos?"![]()

Attol meg hogy a bitek balf@szkodnak nem kene a magyaroknak is balf@szkodni.lehet szepen sorban jelentkezni: melyik volt aki rohogott, amikor a brit bazisra betortek iden?
meg nem is kene mindig mas nyomoran rohogni, mert karma...Attol meg hogy a bitek balf@szkodnak nem kene a magyaroknak is balf@szkodni.
Ez nem mas nyomoran valo rohoges hanem mas(es most sajat) okorsegen valo rohoges. Mert ha meg az egyetlenegy repter vedelme se megy az szomoru.meg nem is kene mindig mas nyomoran rohogni, mert karma...
Ma reggel egy eles kanyart kicsit gyorsabban vettem be a csata opival es majdnem a fara csavarodtam egy 100as tempoval…olvasva a kommenteket rajottem hogy gyorsitanom kellett volna…Hogy ki volt? Teljesen egyértelmű: Az oroszok. A szankciók miatt alkatrészhiányban szenvednek, gyártani se tudnak, így csak is az oroszok lehettek. Facebookon minden harmadik komment kb hasonló, ha le akartok zsibbadni, menjetek olvasgatni![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..