Annak mar 24 eve...2001-ben a kèszenlèti gèpeket 1 őr őrizte.
Vagy aludt, vagy nem.
Ha aludt felvezetőkènt elcsentem a a fegyverèt, ès egy kicsit szivattam.
Remèljük ez azèrt egy kicsit finomodott.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Annak mar 24 eve...2001-ben a kèszenlèti gèpeket 1 őr őrizte.
Vagy aludt, vagy nem.
Azèrt írtam dátumot.Annak mar 24 eve...
Tetszenek a verziók és az indoklások. A szerbeknek lettek elvileg szánva ezek a MIG-ek alkatrészként. A lopás azt a célt nem szolgálhatta, hogy ne kerüljön oda??Vajon katonai nemzetbiztonsági érdekből miért nem tartották titokban az államnak papíron egyébként feltételezem elenyésző anyagi kárt okozó (a magyar állam által eladhatatlan, ellenben hadihasználhatatlan eszközökről van szó), ellenben a magyar védelmi képességre (és a magyar kormányra) rendkívül rossz fényt vető lopás tényét?
https://jogalappal.hu/gondolatok-az-ellopott-mig-29-es-alkatreszek-nyomaban/
Hogy miért nem tartották titokban?Vajon katonai nemzetbiztonsági érdekből miért nem tartották titokban az államnak papíron egyébként feltételezem elenyésző anyagi kárt okozó (a magyar állam által eladhatatlan, ellenben hadihasználhatatlan eszközökről van szó), ellenben a magyar védelmi képességre (és a magyar kormányra) rendkívül rossz fényt vető lopás tényét?
https://jogalappal.hu/gondolatok-az-ellopott-mig-29-es-alkatreszek-nyomaban/
Aztán a végén kiderül, hogy nem történt incidens, csak megint nyulak lettek bokrokból kicsalogatva...Hogy miért nem tartották titokban?
Az előző vezérkari főnök a legnagyobb ellenzéki párt arca. Hozzá minden ilyen ügy kiszivárog.
Hogy a kormány, az elkövetők vagy más hozta a blikken keresztül nyilvánosságra nem tudni. De a légierő napján nem hiszem, hogy a kormány célját szolgálta, inkább azét, aki elkövette és így nagyobb fényt adott az üzenetnek.
Teljesen mindegy melyik verzió az igaz, vagy akár egy X-edik, eddig meg sem említett verzió, az eset megtörtént.Tetszenek a verziók és az indoklások. A szerbeknek lettek elvileg szánva ezek a MIG-ek alkatrészként. A lopás azt a célt nem szolgálhatta, hogy ne kerüljön oda??
Ha a kormány titokban tartja és az elkövetők hozzák nyilvánosságra, még rosszabb a helyzet.Aztán a végén kiderül, hogy nem történt incidens, csak megint nyulak lettek bokrokból kicsalogatva...
Haditechnikai oldalról is furcsa az eset ( szerintem nem valószínű, hogy az ukránok háton kicipelhető méretű alkatrészeknek hasznát vennék ahhoz képest amihez hozzáférnek vásárlás vagy támogatás révén), de még furcsább a hír nyilvánosságbeli utóélete.
Amivel az elkövető valóban magára húzta volna a sz@rosvödröt nemzetközi szinten is. Mindezt egy darab beazonosítható újságírón és szerkesztőségen keresztül akik biztos szeretik magukat bántani. Szvsz valószínűtlen, bár egyetértek többekkel, hogy itt már minden meg az ellenkezője is előfordulhat.Ha a kormány titokban tartja és az elkövetők hozzák nyilvánosságra, még rosszabb a helyzet.
Semmi katonai ügyészség?!2001-ben a kèszenlèti gèpeket 1 őr őrizte.
Vagy aludt, vagy nem.
Ha minden soros alvó őrből szügyésszég lett volna, akkor hadtest méretű lett volna a szervezet...Semmi katonai ügyészség?!
32karakter megválaszolta.Semmi katonai ügyészség?!
32karakter megválaszolta.
Amúgy minden másnap 24-órás őrsèget adni rohadt unalmas.
Ha felnyomom őket egy idő után lehet rend lessz.
Vagy lehet elesem a zuhanyzóban.
Amikor fellopóztam a toronyba, elhoztam az amd-t azt vagányságnak èrtèkeltèk.
Ettől egyèrtelműen nőtt a felvezető tekintèje, főleg ahhoz kèpest aki csak felóbègatott az őrnek.
Hát abból sok nem volt kèznèl az uralon.Belerakhattad volna a kezét egy vödör vízbe...![]()
Urallal lopakodtál?Hát abból sok nem volt kèznèl az uralon.![]()
Kb még a laktanyát is lebonthatták volna melletteUrallal lopakodtál?
Azért jól mélyen aludhatott az a katona...
Urallal lopakodtál?
Azért jól mélyen aludhatott az a katona...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..