Miért nem basszák ki azt a 15 M homokimajmot?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezért írtam.Azt olvastam, hogy a tettes elvette a rendőr kézifegyverét és azzal lőtte le.
Akkor a gyerek most már mégse öli meg a klímát meg a bojgót?Fratscher, a DIW (Német gazdaságkutató intézet) vezetője azt javasolja, hogy vezessenek be egy kötelező szociális évet a nyugdíjasok számára, hogy ne csak a fiatalok viseljék a társadalom terheit. Ebből szerinte nagy hasznot húzna a társadalom, különösen a Bundeswehr.
(Die Welt)
Nemrég felmerült egy különadó ötlete a boomer generáció számára, mert nem csináltak elég gyereket és most hiányoznak az adófizetők.
Ott mindenki meghülyült, úgy tünik.![]()
Ez csak a szokásos, zsákutcás, társadalmi reakció. Amikor elkezdik érezni, hogy fogy a pénz, akkor minden csoport azt szeretné, ha a másiké fogyna, nem az övé.Fratscher, a DIW (Német gazdaságkutató intézet) vezetője azt javasolja, hogy vezessenek be egy kötelező szociális évet a nyugdíjasok számára, hogy ne csak a fiatalok viseljék a társadalom terheit. Ebből szerinte nagy hasznot húzna a társadalom, különösen a Bundeswehr.
(Die Welt)
Nemrég felmerült egy különadó ötlete a boomer generáció számára, mert nem csináltak elég gyereket és most hiányoznak az adófizetők.
Ott mindenki meghülyült, úgy tünik.![]()
Nagyon jók a kommentek:Azt olvastam, hogy a tettes elvette a rendőr kézifegyverét és azzal lőtte le.
Az lenne a csdoda ha nem robbanna az a szar ami ott felhalmozódott. Csúnya lesz az újabb angol polgárháború.
Közel jár a 7 milliós megtekintéshez és igen csúnya migránsellenes kommentek vannak.
Csak a fehér gyerek. A többi ok.Akkor a gyerek most már mégse öli meg a klímát meg a bojgót?
Én megértem, lehet én is ezt tenném a helyébenEgy német neonáci "nemet váltott", hogy női börtönbe kerülhessen
Női börtönben tölti le büntetését egy német neonáci, miután kihasználta az új törvényt, amely lehetővé teszi a más neműkénti regisztrációt. A múlt év végén Sven Liebich nőként regisztrálta magát a német önrendelkezési törvény értelmében, amely reform Olaf Scholz kormánya alatt született, és novemberben lépett életbe. A törvény lehetővé teszi, hogy az anyakönyvi hivatalban bírósági határozat nélkül megváltoztassák a nemüket és a keresztnevüket. A kritikusok arra figyelmeztettek, hogy a reformmal visszaélésekre kerülhet sor.
A FAZ német napilap szerint Liebich most 18 hónapos börtönbüntetést kapott a szászországi Chemnitz női börtönben. Liebich leopárdmintás felsőben, nagy kalapban, sminkben és kézitáskával jelent meg a bíróságon, miközben bajuszt viselt.
Tudod ezt is meg lehetne oldani azzal, hogy "jó jogod van hozzá, persze, de akkor kikapjuk előtte a golyóidat" s marha gyorsan visszakozna az ilyenek közül a nagy része...Én megértem, lehet én is ezt tenném a helyében
Azért mégiscsak kellemesebb egy női börtönben, csak bírni kell szuflával
Egyszerűen csak kihasználja az idióta rendszer kiskapuit.
Valahogy nem meggyőző akármennyire is rúzsozza a száját
Én sokáig azt gondoltam, Franciaország lesz az első ami bebukik, mikor ezerrel mentek a sárgamellényes tüntetések, meg szinte minden évben volt valami muszlim dealer gyerek aki miközben robógval menekült a rendőrök elől, miután meghótta magát, kigyulladt pár no go zóna szerte szét az országban. Azóta meg valahogy felétek kicsit normalizálódni látszik a helyzet, az Angolok meg kanyarban előznek.Egyre inkább úgy látom hogy Anglia fog először elesni, bár igen szoros a verseny az első helyért
A kommentekben is van tartalom
Egy jobboldali, mint ez a Svenja, természetesen rosszindulatuan kihasználja az (idióta) német önrendelkezési törvényt, amig egy baloldali, mint a kalapácsos Maja, természetesen csak jogaival él.Tudod ezt is meg lehetne oldani azzal, hogy "jó jogod van hozzá, persze, de akkor kikapjuk előtte a golyóidat" s marha gyorsan visszakozna az ilyenek közül a nagy része...
Én is megértem egyébként, hogy amíg nem mondják ezt, addig kihasználják sokan ezt a kiskaput...
Iszonyatos feszültségek vannak már az angolokban, nem sok hiányzik már az első szikráhozÉn sokáig azt gondoltam, Franciaország lesz az első ami bebukik, mikor ezerrel mentek a sárgamellényes tüntetések, meg szinte minden évben volt valami muszlim dealer gyerek aki miközben robógval menekült a rendőrök elől, miután meghótta magát, kigyulladt pár no go zóna szerte szét az országban. Azóta meg valahogy felétek kicsit normalizálódni látszik a helyzet, az Angolok meg kanyarban előznek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..