Járványok, fertőzések (humán)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
15 284
42 196
113
Hümm, hümm...

Horizon

Well-Known Member
2019. február 27.
2 455
10 007
113

PPE

Well-Known Member
2019. február 8.
564
2 811
93
RFK JR: “The mRNA vaccines goes to every organ. We now see these epidemics of myocarditis and pericarditis, particularly in kids.“
“It turns your body into an antigen factory”
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kennedy szerint a mókoltRNS génterápia minden szervbe eljut a testben. Járványszerűen berobbant a szívizom és szív-belhártya gyulladás legfőképpen a gyermekeknél.. Antigén (tüskefehérje) gyárrá változtatja a szervezetet"
Be lesznek tiltva a mókoltRNS beoltogatások komletten az egész USA-ban. Úgy hírlik már a hazai média is csipegeti:

Mondjuk ez azoknak akik éles adagot kaptak azoknak már tökmind1.

..viszont Trump szeptemberben bejelenti hogy az EÜ-minisztérium vizsgálata szerint melyik védőoltások felelősek az autizmus, ADHD járványért!!! FRISS HÍR: Trump kérdezi RFK Jr.-t az autizmus „horrorshow-járól” Amerikában.

Kennedy így válaszol: „Szeptemberben lesznek bejelentéseink. Olyan beavatkozásokat találunk, amelyek szinte biztosan autizmust okoznak – és kiemelten foglalkozni fogunk velük.”

Ez hatalmas dolog lehet." forrás:

Ez nálunk is rendesen odacsap majd, ha kiderül melyik gyermekkori védőoltás mennyire nem veszélytelen..

PPE

Well-Known Member
2019. február 8.
564
2 811
93
Be lesznek tiltva a mókoltRNS beoltogatások komletten az egész USA-ban. Úgy hírlik már a hazai média is csipegeti:

Mondjuk ez azoknak akik éles adagot kaptak azoknak már tökmind1.

..viszont Trump szeptemberben bejelenti hogy az EÜ-minisztérium vizsgálata szerint melyik védőoltások felelősek az autizmus, ADHD járványért!!! FRISS HÍR: Trump kérdezi RFK Jr.-t az autizmus „horrorshow-járól” Amerikában.

Kennedy így válaszol: „Szeptemberben lesznek bejelentéseink. Olyan beavatkozásokat találunk, amelyek szinte biztosan autizmust okoznak – és kiemelten foglalkozni fogunk velük.”

Ez hatalmas dolog lehet." forrás:

Ez nálunk is rendesen odacsap majd, ha kiderül melyik gyermekkori védőoltás mennyire nem veszélytelen..
Néhány órával ezelőtt az USA Szövetségi Gyógyszerügynökség (FDA) a KOVID-oltások vészhelyzeti engedélyét VISSZAVONTA,
valamint az alkalmazási előírÁsokat olyan módon módosította, hogy többé ilyet EGÉSZSÉGES EMBERBE BEADNI NEM LEHETSÉGES!

Ezzel vége van, viszont a java még csak most kezdődik.

PPE

Well-Known Member
2019. február 8.
564
2 811
93
Trump elismerte, hogy széjjelszaggatja az USA EÜ minisztériumot (CDC, FDA) az oltásokon való vitatkozás!! Az oltáspárti és oltás-szkeptikus szakértők egész nap egymással verekednek, Óriási a megosztottság!

Hovatovább Trump egyik tegnapi posztjában olyat írt ami teljesen elképesztő minden eddigi véleményével és nyilatkozatával szembemegy és felveti a lehetőségét annak, hogy minden el lett rontva az eéőző évek dolgait iletően!

EZ AZ: https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/115128985245605660

Figyelem! TRUMP: "reménykedek benne, hogy az OPERATION WARP SPEED (COVID-mókoltRNS-Oltogatás) BRILLIÁNS megoldás volt, ahogy azt sokan mondják.. DE HA MÉGSE(!) AKKOR MIND TUDNI SZERETNÉNK RÓLA MI TÖRTÉNT ÉS MIÉRT..."

Naszóval akkor felvetődött a gondolata, hogy ezt ELK**TUK, nem kicsit!

Egyébként én úgy hallottam annó nem véletlenül kerülhetett Kennedy JR. az EÜ miniszteri székbe, pláne egyenesen Trump felkérésére, hanem Trump szeretne tiszta vizet önteni vele a pohárba, felgöngyölíteni ezt az egész mocskot ami az elmúlt ~5évben csúcsosodott ki, és sajnos egyre valószinőbb a csodaoltás nem MEGMENTETT hanem MEGÖLT//Megnyomorított sokakat..
Vélhetően Trump rohamos egészségügyi állapot-romlása is összeköthető a poszt-kovid-vakcinációs szindrómával! Ezért engedte odda Kennedy-t..

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
7 250
21 818
113
Trump elismerte, hogy széjjelszaggatja az USA EÜ minisztériumot (CDC, FDA) az oltásokon való vitatkozás!! Az oltáspárti és oltás-szkeptikus szakértők egész nap egymással verekednek, Óriási a megosztottság!

Hovatovább Trump egyik tegnapi posztjában olyat írt ami teljesen elképesztő minden eddigi véleményével és nyilatkozatával szembemegy és felveti a lehetőségét annak, hogy minden el lett rontva az eéőző évek dolgait iletően!

Figyelem! TRUMP: "reménykedek benne, hogy az OPERATION WARP SPEED (COVID-mókoltRNS-Oltogatás) BRILLIÁNS megoldás volt, ahogy azt sokan mondják.. DE HA MÉGSE(!) AKKOR MIND TUDNI SZERETNÉNK RÓLA MI TÖRTÉNT ÉS MIÉRT..."

Egyébként én úgy hallottam annó nem véletlenül kerülhetett Kennedy JR. az EÜ miniszteri székbe, pláne egyenesen Trump felkérésére, hanem Trump szeretne tiszta vizet önteni vele a pohárba, felgöngyölíteni ezt az egész mocskot ami az elmúlt ~5évben csúcsosodott ki, és sajnos egyre valószinőbb a csodaoltás nem MEGMENTETT hanem MEGÖLT//Megnyomorított sokakat..
Vélhetően Trump rohamos egészségügyi állapot-romlása is összeköthető a poszt-kovid-vakcinációs szindrómával! Ezért engedte odda Kennedy-t..
Mondjuk az fasza lesz ha kiderül, hogy igazuk van. A világon mennyi ember kapta meg azt az oltást kötelező jelleggel? Kb majdnem mindenki. Fasza :(

Redgreg

Well-Known Member
2022. április 22.
1 252
5 305
113

Anyám borogass

És ez egy szuperhatalmat vezet...

• Tetszik
Reactions: fishbed

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
29 972
106 015
113
Még a múlt héten akartam felvenni egy videót a ZTZ-201-ről, de sikeresen elkaptam valami vonatos dögkórt, aztán itthon pusztulok. Ha holnapra vállalható hangom lesz, akkor szombatra, ha nem, akkor remélhetőleg hétfőre jövök vele.
Jah, ez az új covid variáns eléggé torokra megy és bebaxik a hangszálaknak is, ráadásul elég kitartó.:cool:
Én két hét után most jövök kifelé, bár a korábbiakhoz képest ezt majdnem végig lábon kihordtam.

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
7 641
35 576
113
Jah, ez az új covid variáns eléggé torokra megy és bebaxik a hangszálaknak is, ráadásul elég kitartó.:cool:
Én két hét után most jövök kifelé, bár a korábbiakhoz képest ezt majdnem végig lábon kihordtam.
Brutális orrsövényferdülés miatt kb a cifrafosáson kívül szó szerint minden az orromra megy rá. Kb 2 napig volt torokfájásom, teljesen elmúlt, cserébe minden getha szépen az orrüregekbe kúszott fel. Napi 3-4x2 Aspirin, Sinupret Forte meg orrspray a tünetek enyhítésére, de így is olyan mintha egy akváriumból beszélnék

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
29 972
106 015
113
Brutális orrsövényferdülés miatt kb a cifrafosáson kívül szó szerint minden az orromra megy rá. Kb 2 napig volt torokfájásom, teljesen elmúlt, cserébe minden getha szépen az orrüregekbe kúszott fel. Napi 3-4x2 Aspirin, Sinupret Forte meg orrspray a tünetek enyhítésére, de így is olyan mintha egy akváriumból beszélnék
A feleségemnek volt így, én Charlie stílusban nyomom kevesebb takonnyal.

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
7 641
35 576
113
A feleségemnek volt így, én Charlie stílusban nyomom kevesebb takonnyal.
Na, beugrottam BLESZ-be, kaptam antibiotikum kúrát meg erősebb orrspray-t, nagyon remélem, hogy holnap tudok felvenni

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 894
27 307
113
Na, beugrottam BLESZ-be, kaptam antibiotikum kúrát meg erősebb orrspray-t, nagyon remélem, hogy holnap tudok felvenni
Kérlek vedd fel ezt a mondatot még most előtte, azután meg gyógyultan utána is:

"Az optimista HTKA-s angolul tanul, a pesszimista kínaiul, a realista pedig megtanulja használni a Kalasnyikovot."

:oops: :rolleyes: :D

• Imádom
Reactions: Kim Philby