[HUN] Toborzás / hadkiegészítés

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
18 386
56 848
113
A rendőrségnél még cifrább szarok is vannak :D
De már jeleztem, hogy sajnos nem a legkomolyabbanvehető forrás vagy ilyen dolgokról :D
Nagyon őszinte véleményem, hogy a rendőrség jobb állapotban van mint a BV. S még ők is ellátjak a fő feladatukat kompromisszumokkal, recsegve ropogva. Az elmúlt időszak miatt nekem teljesen megingott a bizalmam a Magyar Honvédséggel kapcsolatban.

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
32 435
142 692
113
Nagyon őszinte véleményem, hogy a rendőrség jobb állapotban van mint a BV. S még ők is ellátjak a fő feladatukat kompromisszumokkal, recsegve ropogva. Az elmúlt időszak miatt nekem teljesen megingott a bizalmam a Magyar Honvédséggel kapcsolatban.
Hát nem tudom nálunk még nem volt olyan, hogy az állomány saját költségen fizette az olajcserét az autókban, a rendőröknél meg a nyáron ez megtörtént

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
11 398
39 054
113
Hát nem tudom nálunk még nem volt olyan, hogy az állomány saját költségen fizette az olajcserét az autókban, a rendőröknél meg a nyáron ez megtörtént
Nálatok "csak" saját pénzen festették le a harckocsit. :(
Olyan is volt már a rendőröknél, hogy nem volt pénz tankolni úgyhogy gyalog kellett menjenek járőrbe...

• Szomorú
Reactions: Veér Ispán

J.G.

Well-Known Member
2023. április 11.
3 261
10 274
113
A teljes közszféra egy nagyon mély morális/szakmai/anyagi váláságban van.

A honvédségnél a probléma nagysági sorrendje is kb így megy....
A morális válság egy furcsa megnyílvánulásával találkoztam éppen. Olyan burzsoázia tanuja voltam, hogy a bicska kinyílt a zsebemben, pedig a valós problémáknak csak a frlszínét ismerem közben.

Az aranyifjú "árulásával" kapcsolatban annyit azért hozzá fűznék, hogy hát ez van ha a szakmát leszarod, csak talp és seggnyalókkal veszed magad körbe. Mivel érdekemberek így azonnal hátulról szíven szúrnak, amint az érdekük úgy diktálja.
Nincs itt semmi különösebb látnivaló, ez az urambáttyám rendszer működése vállság esetén.
Pedig még csak repedezik a vakolat a falon, aztán máris mennyien menekülnek a rendszerből.
Matolcsy, L. Simon, RszR, MP...és sok ezernyi névtelen csinovnyik.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
18 386
56 848
113
.
A morális válság egy furcsa megnyílvánulásával találkoztam éppen. Olyan burzsoázia tanuja voltam, hogy a bicska kinyílt a zsebemben, pedig a valós problémáknak csak a frlszínét ismerem közben.

Az aranyifjú "árulásával" kapcsolatban annyit azért hozzá fűznék, hogy hát ez van ha a szakmát leszarod, csak talp és seggnyalókkal veszed magad körbe. Mivel érdekemberek így azonnal hátulról szíven szúrnak, amint az érdekük úgy diktálja.
Nincs itt semmi különösebb látnivaló, ez az urambáttyám rendszer működése vállság esetén.
Pedig még csak repedezik a vakolat a falon, aztán máris mennyien menekülnek a rendszerből.
Matolcsy, L. Simon, RszR, MP...és sok ezernyi névtelen csinovnyik.
Aki szereti az adott szakmát, közösséget az jellemzően tovább marad, igen.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
47 606
91 207
113
"A Magyar Honvédségből le lehet szerelni, számos közös megegyezéssel történt leszerelésre van példa

A nemrég századossá előléptetett Pálinkás Szilveszter a Magyar Honvédség megbecsült katonája, akinek a legmagasabb kiképzést és nagyértékű külföldi tanulmányokat fizetett a Honvédség. Éppen ezért - és a háborús veszélyhelyzetre különös tekintettel - Pálinkás századost az MH vezérkarfőnöke, dr. Böröndi Gabor vezérezredes tatai hadműveleti tiszti beosztásba helyezte, megbízta egy fontos feladattal, amely teljesítését követően közös megegyezéssel leszerelhet majd a Honvédségtől.

A Magyar Honvédség elhivatott katonái nap mint nap bizonyítják, hogy a közösség ereje, a szakmai fejlődés és a hivatástudat meghatározó értékeink.

A toborzás folytatódik, a Szeretem, Megvédem! tartalékos toborzókampány hatására már több mint hatezer fiatal csatlakozott a honvédséghez, és továbbra is az a célunk, hogy minél több fiatal megismerje a sereg adta lehetőségeket, és a közösség tagjává válljon.

Honvédelmi Minisztérium"

• Robot
  • Tetszik
Reactions: zsolti and J.G.

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
5 822
19 300
113
"A Magyar Honvédségből le lehet szerelni, számos közös megegyezéssel történt leszerelésre van példa

A nemrég századossá előléptetett Pálinkás Szilveszter a Magyar Honvédség megbecsült katonája, akinek a legmagasabb kiképzést és nagyértékű külföldi tanulmányokat fizetett a Honvédség. Éppen ezért - és a háborús veszélyhelyzetre különös tekintettel - Pálinkás századost az MH vezérkarfőnöke, dr. Böröndi Gabor vezérezredes tatai hadműveleti tiszti beosztásba helyezte, megbízta egy fontos feladattal, amely teljesítését követően közös megegyezéssel leszerelhet majd a Honvédségtől.

A Magyar Honvédség elhivatott katonái nap mint nap bizonyítják, hogy a közösség ereje, a szakmai fejlődés és a hivatástudat meghatározó értékeink.

A toborzás folytatódik, a Szeretem, Megvédem! tartalékos toborzókampány hatására már több mint hatezer fiatal csatlakozott a honvédséghez, és továbbra is az a célunk, hogy minél több fiatal megismerje a sereg adta lehetőségeket, és a közösség tagjává válljon.

Honvédelmi Minisztérium"
Leszerelhet a setalo lap vegen kap egy osszeget amit vissza kell fizetnie, ha mazlia van engedik a 3 reszletet.
Nekem anno az utolso skuloig mindent ki kellett…remelem mohon lovoldozott a brennel :D

Ocses

Well-Known Member
2018. szeptember 29.
7 526
17 146
113
Szerintem ha nyilatkozni mert az ellenzéki sajtónak, már becsöngetett hozzá..
Szeretnèk egy Partizános videót :D

Amúgy az is sokat mond a HM-ről, hogy olyan szakèrtőt küld a filmforgatásokra, aki csak tanult szaki. Nem vègrehajtó.

Vagy volt valahol külföldön iskolákon kívűl?

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
11 398
39 054
113
Szeretnèk egy Partizános videót :D

Amúgy az is sokat mond a HM-ről, hogy olyan szakèrtőt küld a filmforgatásokra, aki csak tanult szaki. Nem vègrehajtó.

Vagy volt valahol külföldön iskolákon kívűl?
Kétlem, mert ahhoz nagyon rövid ideig volt rendszerbe az iskolákon kívül.