Az gatya...
Ezeknek kicsengettek, egy abroszfejű muszlim némber a brit belügyér, beszarsz...
Well played mates!!!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az gatya...
Az gatya...
Ezeknek kicsengettek, egy abroszfejű muszlim némber a brit belügyér, beszarsz...
Well played mates!!!
Komolyan ott tartok hogy szerintem meg kéne szavazzuk mi is az ukrán EU csatlakozást, de tényleg!!!AxNekunk marginalis hirek hekyett az a fintos, hogy a pragmatikus Szlovak iormany Ficoval az élen legitim celpontnak nyilvánította a druzsba cezeteket is kiszolgáló szivattyú állomásokat stb. oozos szlovák -ukran kormány ülést terfeznek. Es a nagyarok is lamta Ungvaron talakozott az ukran államfővel. A nagyar kormany ismét az ukran ellenes es EU ellenes politikájával egyedul marardt. A szlovakok kaptak segitsegre igeretet az energiaellatas biztositasara. Tegyuk hozza eliteltek a szlovákok es aláírták a Kijev elleni légi támadásokat. Ja ukran ujjaepitesben is lesz munkajuk es bevétuk.,
Tehát még mindig egy muszlim nő a BELÜGYMINISZTER a briteknél.Nem kell mindent besz*pni. Bár muszlim, de fejkendővel a csajt szinte nem is látni. Most lett csak belügyér, de az nem egy előrevivő poszt a népszerűtlen lépések miatt. Meg elég megnézni a kormányt, hogy kikből áll. Hát nem egy muszlim paradicsom:
![]()
Starmer ministry - Wikipedia
en.wikipedia.org
Egyébként az egyik súlyos kritika a kormánnyal kapcsolatban inkább az, hogy befeküdt Izraelnek.
az EU már csak egy döglődő disznó. még ugyan rúg-kapál egy kicsit, de már nemsokára kivérzik, és utána nem marad más, csak a csend.Komolyan ott tartok hogy szerintem meg kéne szavazzuk mi is az ukrán EU csatlakozást, de tényleg!!!
Jöjjön erre az EU-ra az özönvíz, jöjjenek az ukránok, hamarabb hullik szét ez a fostalicska legalább, ebbe így ahogy jelenleg áll, sok már nincsen, rövidítsük le az agóniát, jöjjenek az ukik, rajta!
Nem véletlen mondja röhögve Putyó is hogy az EU-val semm bajuk, mehetnek az ukránok, nem fura Pisti?! Esküszöm az oroszok meg is tapsolnák ha felvennénk azt a pénztemető problémahalmaz országot, én úgy látom!
Tehát még mindig egy muszlim nő a BELÜGYMINISZTER a briteknél.
Inkább az a nagyobb baj, hogy rekord mennyiségű élősködő érkezett idén is a csatornán keresztül és eddig a kormány nem tett semmit és ha nem tesz semmit, akkor vagy mindenkit börtönbe, akinek ez nem tetszik, hogy lesz egy balos-jobbos polgárháború...Nem kell mindent besz*pni. Bár muszlim, de fejkendővel a csajt szinte nem is látni. Most lett csak belügyér, de az nem egy előrevivő poszt a népszerűtlen lépések miatt. Meg elég megnézni a kormányt, hogy kikből áll. Hát nem egy muszlim paradicsom:
![]()
Starmer ministry - Wikipedia
en.wikipedia.org
Egyébként az egyik súlyos kritika a kormánnyal kapcsolatban inkább az, hogy befeküdt Izraelnek.
Mert a muszlimok már 10 éve mutatják be folyamatosan, hogy képtelenek elszakadni a képzeletbeli barátjuktól és még mindig a középkorban vannak fejben. Szimplán nem EU kompatibilisek. Vissza kell őket tenni a Közel-Keletre, ahonnan jöttek, hisz már Szíriában is béke van.De az miért baj? Rosszul csinál valamit?
ram aztan nem lehet mondani, hogy feltetlenul a lieblingjeim lennenek, DEAhová az iszlám bedugja az orrát, ott csak halál lesz... elég megnézni a Közel-Kelet történelmét... vagy reformálodik és megenyhül, vagy eltörlődik a Föld színéről.
erdekes vilag ez, amikor a -feltetelezem- jobber focihuliganok allnak inkabb Izrael oldalanEz a jó hozzáállás ráadásul jól is énekelnek
Minden összmosódik mostanra. Én pl. nemzeti konzervatív jobboldalinak tartom magam úgy, hogy rühellem a modern kori iszlamizációt, az Európai nyomulásukat. A Szovjetunió ellenség volt. Semmi bajom viszont meglepő módon a modernkori oroszokkal, rühellem a banderista neonackókat. Jobboldaliként. A zsidókkal kapcsolatban is úgy vagyok, hogy ha választanom kene egy zsidó vagy egy arab szomszéd közt, inkább jöjjön a zsidó, de lehetőleg legyen mindenki békében otthon, nagy arányú és befolyású zsidóságot sem tartanék kívánatosnak Magyarországon. Nem támogatom harc árán a revizionizmust sem. Jobboldaliként. Minden szomszédos országgal - igen a románokkal és ukránokkal is - a jó szomszédos viszonyra töreked nék de csak úgy, hogy ki ne tudjanak használni.ram aztan nem lehet mondani, hogy feltetlenul a lieblingjeim lennenek, DE
ne keverjuk ossze az idiota, semmire sem vezeto iszlamizmust, ami viszonylag uj dolog,
a vallassal.
Azert nem minden szar, ami arab, mohamedan eredetu, lett legyen az a kulturajuk, epiteszetuk, stb.
De meg a vallasuk sem ab start 'gonosz'.
Szvsz nem art kulonbseget tenni az ujabb keletu, karos csoportok, es az Europaban is regota elo, vagy ujabban erkezett de
beilleszkedett, valoban hasznos csoportok kozott.
Es inkabb a karos daganatot kell lemetszeni, amik ugyan olyan veszelyesek a bekeben elni kivano 'sajatjaik'ra, mint a 'feherekre'.
erdekes vilag ez, amikor a -feltetelezem- jobber focihuliganok allnak inkabb Izrael oldalan![]()
btw szerintem senki sem egy valami csak.Minden összmosódik mostanra. Én pl. nemzeti konzervatív jobboldalinak tartom magam úgy, hogy rühellem a modern kori iszlamizációt, az Európai nyomulásukat. A Szovjetunió ellenség volt. Semmi bajom viszont meglepő módon a modernkori oroszokkal, rühellem a banderista neonackókat. Jobboldaliként. A zsidókkal kapcsolatban is úgy vagyok, hogy ha választanom kene egy zsidó vagy egy arab szomszéd közt, inkább jöjjön a zsidó, de lehetőleg legyen mindenki békében otthon, nagy arányú és befolyású zsidóságot sem tartanék kívánatosnak Magyarországon. Nem támogatom harc árán a revizionizmust sem. Jobboldaliként. Minden szomszédos országgal - igen a románokkal és ukránokkal is - a jó szomszédos viszonyra töreked nék de csak úgy, hogy ki ne tudjanak használni.
A cigányokkal meg pont úgy vagyok, mint minden tisztességes jobboldali, azt a pár százalékot aki tisztességes ember, képes vagyok elkülönítve tisztelettel - s sajnálattal is bevallom - kezelni a zömtől, aki meg csak koloncot és biztonsági problémát jelent a normakövető értékteremtő többségi társadalomnak.
Ennyire kusza mára az, hogy ki hogy jobboldali.
Amugy te bolond vagy? A vezeteket megtamadtak hibbantak ma is.AxNekunk marginalis hirek hekyett az a fintos, hogy a pragmatikus Szlovak iormany Ficoval az élen legitim celpontnak nyilvánította a druzsba cezeteket is kiszolgáló szivattyú állomásoka
Csak le kéne már baszni feléjük az áramot tényleg.Amugy te bolond vagy? A vezeteket megtamadtak hibbantak ma is.
Néha nézz ki a bubirékbólNem kell mindent besz*pni. Bár muszlim, de fejkendővel a csajt szinte nem is látni. Most lett csak belügyér, de az nem egy előrevivő poszt a népszerűtlen lépések miatt. Meg elég megnézni a kormányt, hogy kikből áll. Hát nem egy muszlim paradicsom:
Amugy ott svedasztal van, arra eskuthetsz amire akarsz(azt hiszem harom dolog van, de majd szooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor kijavit ha nem igy van)Néha nézz ki a bubirékból
1. Ofelsegenek eskuszol huseget:Amugy ott svedasztal van, arra eskuthetsz amire akarsz(azt hiszem harom dolog van, de majd szooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor kijavit ha nem igy van)![]()
@Anti draga1. Ofelsegenek eskuszol huseget:
Eskuszom a mindenhato Istenre, hogy hu leszek,
es igaz huseget fogadok Ofelsege Karoly kiralynak.
Az O orokosenek es utodainak.
A torvenyek szerint.
Isten engem ugy segeljen!
nem hivoknek:
Unnepelyesen, oszinten es valoban kijelentem,
hogy hu leszek es igaz huseget fogadok
Ofelsege Karoly kiralynak.
Az O orokoseinek es utodainak.
A torvenyek szerint
2. Tobb konyvvel is lehet eskut tenni:
Jakab kiraly Bibliaja, a Regi es Uj testamentumra, Koran, Heber Biblia, Adi Granth, Bhagavad gita
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..