Az jutott eszembe, hogy mekkora okosság ez, hogy arra esküdhetsz fel amire csak akarsz@Anti draga
1. szivesen
2. elarulod, hogy ha mar megerositest kersz tolem, es kapsz, akkor megis mi a tok rohognivalo van rajta?

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az jutott eszembe, hogy mekkora okosság ez, hogy arra esküdhetsz fel amire csak akarsz@Anti draga
1. szivesen
2. elarulod, hogy ha mar megerositest kersz tolem, es kapsz, akkor megis mi a tok rohognivalo van rajta?
de paszmek. Mindenki arra eskuszik, amit szentnek tart.Az jutott eszembe, hogy mekkora okosság ez, hogy arra esküdhetsz fel amire csak akarsz! Külön örülök hogy az abszolút autentikus Koránra is fel lehet esküdni Londonban, jó lesz ez, csak így tovább
!
Nekem nem fáj, ha itt lenne ilyen az fájna. Nektek felőlem elfér, kicsit megmosolyogtat de oda jó lesz.de paszmek. Mindenki arra eskuszik, amit szentnek tart.
Ennyi erovel a Bibliara eskuszoket is ki lehet rohogni.
Mitol lenne jobb, ha egy tok leszart izere eskuszol, ami nem jelent neked semmit?
Szvsz ez igy tok rendben van.
Az uralkodonak fogadsz huseget, amit megerositesz -ha akarsz- egy vallasi kotelekkel.
A Kiralyhoz vagy huseges, nem a Bibliahoz, Koranhoz.
ha lenne ilyen tradicio a parlamentben, akkor miert fajna neked, ha egy magyar zsido a Heber BibliaraNekem nem fáj, ha itt lenne ilyen az fájna. Nektek felőlem elfér, kicsit megmosolyogtat de oda jó lesz.
Nekem nem tetszik még az sem hogy vannak kettős állampolgárok a parlamentben honatyaként, pláne rühellném ha bármire ami itt nem fősodor esküt tennének. Jól van ez így hogy az alkotmányra/alaptörvényre kell esküt tenni szerintem.ha lenne ilyen tradicio a parlamentben, akkor miert fajna neked, ha egy magyar zsido a Heber Bibliara
eskudne, hogy hu lesz Mo-hoz? Vagy egy magyar mohamedan vallasu a Koranra.
Attol meg Mo-nak fogad huseget.
Kicsit oszintebbnek tunik igy nekem.
o persze. Az az a sziklaszilard kepzodmeny, ugyi?Nekem nem tetszik még az sem hogy vannak kettős állampolgárok a parlamentben honatyaként, pláne rühellném ha bármire ami itt nem fősodor esküt tennének. Jól van ez így hogy az alkotmányra/alaptörvényre kell esküt tenni szerintem.
Igen, de ott sem arra eskudtek, hogy Mohamed profeta tanitasait fogjak betartani, meg hozza lesznek huek, hanemTudtommal az OMM-ben a bosnyákok is a koránra tett kézzel esküdtek hüséget a császárnak.
Ez igy logikus.
Maradjon is így.Mi fajilag arânylag homogének vagyunk. Sok mâs ország, föleg a régi birodalmak örökösei nem azok.
Most ne azon akadjunk fel, hogy milyen is a magyar alkotmány (alaptörvény), mert az egy dolog. De szerintem Zsoltinak igaza van abból a szempontból, hogy egy modern társadalomban a politikaának és az állam vezetésének szekulárisnak kellene lennie alapvetően és pont emiatt lenne elég, hogy csak és kizárólag az alkotmányra esküszik fel mindenki aki képviselő.o persze. Az az a sziklaszilard kepzodmeny, ugyi?![]()
Thx. En jobban kedvelem az idotallobb, nem aktualis partpolitika miatt modositgatott, magasztosabb dolgokat.
/De amugy el vagy tevedve: a Te peldad: az Alkotmanyra eskudsz (betartod, tatod stb stb). GB esetben ez azzal egyenlo, hogy a Kiralyra eskudsz.
Az, hogy Biblia, Koran, akarmi, az a masik resze a dolognak. Azzal az eskud csak megerosited.
Nem arra eskudsz, hogy a Korant fogod betartani , vagy a Bibliat /
alaptörvények jönnek-mennek, a Szentkorona marad.Most ne azon akadjunk fel, hogy milyen is a magyar alkotmány (alaptörvény), mert az egy dolog. De szerintem Zsoltinak igaza van abból a szempontból, hogy egy modern társadalomban a politikaának és az állam vezetésének szekulárisnak kellene lennie alapvetően és pont emiatt lenne elég, hogy csak és kizárólag az alkotmányra esküszik fel mindenki aki képviselő.
Start Wars-ra, Jedi-re vagy valami hasonlo sci-fi bullshittre meg nem lehet?@Anti draga
1. szivesen
A baj ( számomra ) hogy ezzel mégjobban szarba taszítják az országot. Mégtöbb migri lesz, mégjobban favorizálni fogják a muzulmánokat az őslakosok kárára.De az miért baj? Rosszul csinál valamit?
Ez a nő szerinted kifelé fog hűséggel tartozni? A király felé? A kormányfő felé? Az angol lakosok felé? Nem valószínű . A saját fajtáját és vallását fogja preferálni, a hitetlenek tett eskü pedig nem eskü.1. Ofelsegenek eskuszol huseget:
Eskuszom a mindenhato Istenre, hogy hu leszek,
es igaz huseget fogadok Ofelsege Karoly kiralynak.
Az O orokosenek es utodainak.
A torvenyek szerint.
Isten engem ugy segeljen!
nem hivoknek:
Unnepelyesen, oszinten es valoban kijelentem,
hogy hu leszek es igaz huseget fogadok
Ofelsege Karoly kiralynak.
Az O orokoseinek es utodainak.
A torvenyek szerint
2. Tobb konyvvel is lehet eskut tenni:
Jakab kiraly Bibliaja, a Regi es Uj testamentumra, Koran, Heber Biblia, Adi Granth, Bhagavad gita
Ne naivkodj már ennyire szőr bameg.de paszmek. Mindenki arra eskuszik, amit szentnek tart.
Ennyi erovel a Bibliara eskuszoket is ki lehet rohogni.
Mitol lenne jobb, ha egy tok leszart izere eskuszol, ami nem jelent neked semmit?
Szvsz ez igy tok rendben van.
Az uralkodonak fogadsz huseget, amit megerositesz -ha akarsz- egy vallasi kotelekkel.
A Kiralyhoz vagy huseges, nem a Bibliahoz, Koranhoz.
Az eskü jelentőségéhez hozzáad, hogy mire esküszik, a kereszténynek a biblia a fontos, a muszlimnak a korán. Ha megcserélnénk őket, akkor nem lenne értelme az eskünek.Az jutott eszembe, hogy mekkora okosság ez, hogy arra esküdhetsz fel amire csak akarsz! Külön örülök hogy az abszolút autentikus Koránra is fel lehet esküdni Londonban, jó lesz ez, csak így tovább
!
Ha nem nézzük a kommunizmust, akkor ez valóban így van (nem is nézik, mert nem fér bele)alaptörvények jönnek-mennek, a Szentkorona marad.
Ez igaz, de ez is a ritkább.Mi fajilag arânylag homogének vagyunk. Sok mâs ország, föleg a régi birodalmak örökösei nem azok.
Az oké, csak akkor mit tekintünk integrációnak? Ja, hát a nyelvet azt ugye nem, nácizmus elvárni a nyelvismeretet. A közös vallást nem, a közös történelmet nem (1, nem közös, 2, pfejj, gyarmatosítás), a kultúrát nem (pfejj, halott fehér férfiak zenéje meg irományai), a hagyományokat nem, a viseletet nem. Akkor mit?Az eskü jelentőségéhez hozzáad, hogy mire esküszik, a kereszténynek a biblia a fontos, a muszlimnak a korán. Ha megcserélnénk őket, akkor nem lenne értelme az eskünek.
Ha nem nézzük a kommunizmust, akkor ez valóban így van (nem is nézik, mert nem fér bele)
Az írtam, hogyha az adott személy a számára jelentős vallási szövegre esküszik az logikus, nem tudom, hogy jött neked ebből a többi.Az oké, csak akkor mit tekintünk integrációnak? Ja, hát a nyelvet azt ugye nem, nácizmus elvárni a nyelvismeretet. A közös vallást nem, a közös történelmet nem (1, nem közös, 2, pfejj, gyarmatosítás), a kultúrát nem (pfejj, halott fehér férfiak zenéje meg irományai), a hagyományokat nem, a viseletet nem. Akkor mit?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..