Azt hittem ehhez a puskához tartozhat segítség.Még sose láttál ProPatriás Gidránt? Mi történt veled?![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt hittem ehhez a puskához tartozhat segítség.Még sose láttál ProPatriás Gidránt? Mi történt veled?![]()
Na, meg is jött a Honvédség válasza a zsaruellátós posztra (valószínűleg nem véletlen, hogy most a kajáról posztoltak)
Képek alapján nem tűnik nagyon válalhatatlannak.
(Amúgy leírhatnátok, hogy éppen hogyan működik a face megosztás itt, hogy látszódjon is)
https://www.facebook.com/share/p/19r9vAmDQK/
A meleg kaja teljesen normálisnak néz ki, a hidegnél a kenyér nekem gyanús, de én arra nagyon háklis vagyok.Na, meg is jött a Honvédség válasza a zsaruellátós posztra (valószínűleg nem véletlen, hogy most a kajáról posztoltak)
Képek alapján nem tűnik nagyon válalhatatlannak.
(Amúgy leírhatnátok, hogy éppen hogyan működik a face megosztás itt, hogy látszódjon is)
https://www.facebook.com/share/p/19r9vAmDQK/
...A meleg kaja teljesen normálisnak néz ki, a hidegnél a kenyér nekem gyanús, de én arra nagyon háklis vagyok.
Mondjuk ott lehetséges, hogy szendvicsbe már összerakva praktikusabb lett volna, mint hogy így kelljen majd kint legózni.
Room for improvement szakácsoknak: szószok! Edés csilis, csípős paprikás, borsos sajtos, bármi, csak ne tejfölös gyroszos (az veszélyes) csodákat tud tenni bármivel. Persze, lehet hogy van, csak nem mutatják.
De ez alapján a zsaruellátós poszt nem indokolt (pedig én kajára érzékeny vagyok).
Úgy gondolom a második . teljesen indokolatlan.
Svédország mindig is kulináris nagyhatalom volt, ne feledjük!Addig örüljenek kajailag amíg az új svéd mre csomagokat nem kapják... Nem rég hozzá jutottam egyhez... Ha a régi Barna halált szidták ezt gyűlölni fogják! 24 órás de kevés! A legjobb benne a marha ízű bögrés leves volt aminek hal íze volt! Reggeli kevés vacsora 0 a két főétel közül csak egyet bírtam megenni a másik nagyon szar volt! A műzli szeletek jók voltak kivéve az amelyiknek Negro >íze volt! A kávé finom de kevés! 2 izotóniás italpor meg egy tojáspor volt aminek az íze sós karamellás volt de ez inkább hal csalinak tudnám ajánlani! Tea cukor a kávéhoz nuku! Inkább íztelen főtt kaját ennék mint ilyen svéd akármit! Ja és a fő poén! Külön kaptam hozzá melegítő tasakot mert az nincs a csomagban...
Egyedül csak a svéd húsgolyót ismerem tőlük... Amúgy nem igazán tudom hogy a svéd katonák mennyire szeretik a minden honnan összevissza vett ételeket... Dán belga amerikai volt benne...Svédország mindig is kulináris nagyhatalom volt, ne feledjük!
Ez honvédségi csomag vagy a cég egyik csomagja a netről?Addig örüljenek kajailag amíg az új svéd mre csomagokat nem kapják... Nem rég hozzá jutottam egyhez... Ha a régi Barna halált szidták ezt gyűlölni fogják! 24 órás de kevés! A legjobb benne a marha ízű bögrés leves volt aminek hal íze volt! Reggeli kevés vacsora 0 a két főétel közül csak egyet bírtam megenni a másik nagyon szar volt! A műzli szeletek jók voltak kivéve az amelyiknek Negro >íze volt! A kávé finom de kevés! 2 izotóniás italpor meg egy tojáspor volt aminek az íze sós karamellás volt de ez inkább hal csalinak tudnám ajánlani! Tea cukor a kávéhoz nuku! Inkább íztelen főtt kaját ennék mint ilyen svéd akármit! Ja és a fő poén! Külön kaptam hozzá melegítő tasakot mert az nincs a csomagban...
Eszi a lótúrót.Ez honvédségi csomag vagy a cég egyik csomagja a netről?
Mert a honvédségi csomagban mind van melegítő és a kaják száma se stimmel.
Az àllomány meg 2 éve eszi a svéd mre-t. A barnát meg senki se kívánja vissza.
Dehogy. Kétszer kaptunk svédet amióta van a cégnek. Amcsiról nem tudok egyaltalán. Mi a hideg egésznaposat kapjuk, ha nincs meleg kaja,ha van akkor meleg+hideg.Ti amcsit esztek ami maradt nem.
Mondjuk ti kevésbé mentek a központira a nagy gyakorlatokra. A lövészalakulatok ott elég sokszor kapnak .Dehogy. Kétszer kaptunk svédet amióta van a cégnek. Amcsiról nem tudok egyaltalán. Mi a hideg egésznaposat kapjuk, ha nincs meleg kaja,ha van akkor meleg+hideg.
Te vagy az első ember akit ennyire negatívan hallok nyilatkozni amúgy róla.Addig örüljenek kajailag amíg az új svéd mre csomagokat nem kapják... Nem rég hozzá jutottam egyhez... Ha a régi Barna halált szidták ezt gyűlölni fogják! 24 órás de kevés! A legjobb benne a marha ízű bögrés leves volt aminek hal íze volt! Reggeli kevés vacsora 0 a két főétel közül csak egyet bírtam megenni a másik nagyon szar volt! A műzli szeletek jók voltak kivéve az amelyiknek Negro >íze volt! A kávé finom de kevés! 2 izotóniás italpor meg egy tojáspor volt aminek az íze sós karamellás volt de ez inkább hal csalinak tudnám ajánlani! Tea cukor a kávéhoz nuku! Inkább íztelen főtt kaját ennék mint ilyen svéd akármit! Ja és a fő poén! Külön kaptam hozzá melegítő tasakot mert az nincs a csomagban...
En kurva finnyás vagyok, eskü veszek egyet es megírom a véleményem.Te vagy az első ember akit ennyire negatívan hallok nyilatkozni amúgy róla.
Konkrétan összehasonlíthatatlanul jobb mint a közép és kései beszerzésű barna csomag. A korai nem volt rossz annyira de csak szarabb lett az idővel.
2023 óta ez van és marha népszerű az àllománynàl.
Jobb mint az amcsi.Te vagy az első ember akit ennyire negatívan hallok nyilatkozni amúgy róla.
Konkrétan összehasonlíthatatlanul jobb mint a közép és kései beszerzésű barna csomag. A korai nem volt rossz annyira de csak szarabb lett az idővel.
2023 óta ez van és marha népszerű az àllománynàl.
Nem tudom mit adtak neked svéd MRE néven, de ha az kevés volt egy napra...Addig örüljenek kajailag amíg az új svéd mre csomagokat nem kapják... Nem rég hozzá jutottam egyhez... Ha a régi Barna halált szidták ezt gyűlölni fogják! 24 órás de kevés! A legjobb benne a marha ízű bögrés leves volt aminek hal íze volt! Reggeli kevés vacsora 0 a két főétel közül csak egyet bírtam megenni a másik nagyon szar volt! A műzli szeletek jók voltak kivéve az amelyiknek Negro >íze volt! A kávé finom de kevés! 2 izotóniás italpor meg egy tojáspor volt aminek az íze sós karamellás volt de ez inkább hal csalinak tudnám ajánlani! Tea cukor a kávéhoz nuku! Inkább íztelen főtt kaját ennék mint ilyen svéd akármit! Ja és a fő poén! Külön kaptam hozzá melegítő tasakot mert az nincs a csomagban...
En kurva finnyás vagyok, eskü veszek egyet es megírom a véleményem.
Tudsz adni egy linket ahonnan meglehet rendelni nem aranyáron?
Jogos, utána járok.Feljebb írta Krisss, hogy nem biztos, hogy ugyanolyat kapsz netről rendelve, mint ami a honvédségnek van. Szóval, ha biztosra akarsz menni, akkor valami katona haveroddal üzletelj![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..